- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.141
İnşallahHemşire bana transfer olduğum gün yürümek, merdiven inip-çıkmak hiç sorun değil kendinize dert etmeyin demişti, içinizi rahat tutun dikkatli çıkın,sıkıca tutunur inşallah size
İnşallahBenim ilk denememde transferden eve geldiğimizde elektrikler kesikti 4. Kata yürüyerek çıkmıştım pozitif olmuştu yavaş yavaş çıkın bişey olmaz Allah’ın izniyle
İğneleri 10 gün kadar kullandım ben. taze transfer oldu. Kalınlık 9,5 ti. Pozitifi testte gördüm ama emin olamadım, en garantisi kan verince cıkacak :)Ayyy Benim de iğnelerin 7. Günü . Ne zaman toplar acaba . Taze transfer mi dondurulmuş mu olacak belli değil. Bir an önce olsun istiyorum. Kalınlık 8 buçuktu. Sizin rahim duvarı kalınlığınız kaçtı acaba transferde. Bu arada pozitifi görmüşsünüzhayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallahhhh
canım ben henüz kan vermedim, yani hamile değilim (henüz) :)Çok sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Darısı bize inşallah
Kızlar 20 mayısta transferim oldu. 21 Mayıs akşamı özellikle sol kasığımda ağrı ve batmalar oldu. Gece uyumaya çalıştığım sırada sol kasığımdaki ağrı sol bacağıma vuruyordu ara ara. Ağrıyı sol ayak tabanıma kadar hissettim. İyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim.
Çok özür dilerim. öyle zannettim bencanım ben henüz kan vermedim, yani hamile değilim (henüz) :)
Allah mı söyletti acaba :))) İnşallah :)Çok özür dilerim. öyle zannettim ben
Belki de...inşallah öyledir , normalde hisleri kuvvetli biriyim, o halde güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahAllah mı söyletti acaba :))) İnşallah :)
Hayırlı olsun canım yarın hemen gidip kan verYaptım bugün ama silik çıktışu an garip hissediyorumEki Görüntüle 2855788
Çok heyecanlıyım arkadaşlar.. ilkini 8 haftalıkken kaybettim Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. sabah ilk iş hastaneHayırlı olsun canım yarın hemen gidip kan verben tam 5 gün üst üste yaptım idrar testi normal test günüm geldiğinde de çizgi koyunkırmızı olmuştu allahık sağlıklı ilerlemeler nasip etsin inşallah
İnşallahhh çok güzel bir değer çıkar. Çok emek veriyoruz . Rabbim sonunu güzel eylesin inşallahhhİğneleri 10 gün kadar kullandım ben. taze transfer oldu. Kalınlık 9,5 ti. Pozitifi testte gördüm ama emin olamadım, en garantisi kan verince cıkacak :)
İnşallah sabah sonuç Harika olurÇok heyecanlıyım arkadaşlar.. ilkini 8 haftalıkken kaybettim Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. sabah ilk iş hastane
Canım bu kullandığımız ilaçlar yapıyor. Gonal f , ovitrelle. Benim de aşılamada olmuştu. Sol yan ağrısı kalça ve sol bacak. Yine dr una sor istersen ama ilaçlardan diye tahmin ediyorumKızlar 20 mayısta transferim oldu. 21 Mayıs akşamı özellikle sol kasığımda ağrı ve batmalar oldu. Gece uyumaya çalıştığım sırada sol kasığımdaki ağrı sol bacağıma vuruyordu ara ara. Ağrıyı sol ayak tabanıma kadar hissettim. İyi bişey mi kötü bişey mi bilemedim.
Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahİnşallah sabah sonuç Harika olurdua edicem
hayırlı olsun canım inşllah hepimiz pozitifleri görürüz gün yaklastıkça heyacan dorukta vallaÇok teşekkür ederim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
Folbiol, coraspin,desiferol,estrofem bunlar oral ilaçlar. Oksapar göbekten iğne, proluton kalçadan iğne 3günde 1 vurulacak şekilde.Bir de progestan vajinal fitil. Ama bu prolutonun göbekten vurulanı da varmış belki sana onu verirler.kızlar 29 mayısta transferim olacak benimde sonrasında hangi ilaçları veriyorlar kalçadan iğne için hergün hastaneyemi gidecezkafama takıldı şimdi
Doktordon doktara değişiyor belki size de göbekten verir, daha kolay oluyorkızlar 29 mayısta transferim olacak benimde sonrasında hangi ilaçları veriyorlar kalçadan iğne için hergün hastaneyemi gidecezkafama takıldı şimdi
Amin insallahKızlar günaydın. Kese görüldü tek bir tane görülüyor şimdilik dedi hoca. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?