• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar çook sağolun 🙏🏻 Sonucum 7.günümde 131 çıktı. Kanamam devam etti doktorum full yatacaksın ve progesteronu 100 mg iğneye çıkaracaksın dedi. Aspirini kestirdi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi. Ağrım oluyor kanamam devam etti biraz daha .
doktorum yapılacak baska tedavi türü yook suan yat sürekli stres yapma mesaneni sürekli bosalt dedi. İçim biraz olsun rahatladı bchg yi görünce rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın 🤲🏻
Msallah canım tekrar cok hayırlı olsun çook gecmış olsun canım

❤️
Transferden sonra başka ilaç vermiyorlar yani?
E2 ve progestan değerin kaç çıkmışti
Bana onu soylemediler benimde sormak hic aklıma gelmedi :)
Transferden sonra ilac verirler mi daha hic bilmiyorum yalnız bu ilaçları test gününe kadar devam dedi hoca

Canim bir bilgim yok ignelerle ilgili ama agri yapiyor kalcadan olanlar die soyluyodu kizlar. Hayirlisi bak az kalmis insallah saglikla gelisiyodur 🤲 ben de dun gittim doktora transfer icin ilac icmeye basladim iste bakalim haftaya sali kontrolum var gorecegiz ☺️
Senin dondurulmuş transfer olacaktı değil mi canım, şu an hangi ilaçları kullanmaya başladın?

N

Kuzum hastaneden haber varmı embriyolar hakkında bişey dedilermi yoksa yarına kadar beklicekmisin
Bi haber yok malesef canım, cuma günü sabah belli olacak. Transfer için o güne tarih vermişlerdi. Allahtan hayırlısı, böyle beklemek zor oldu, kafamı dağıtmaya çalışıyorum. O gün ne olur ne biter Allah bilir.
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin🧿🧿🥰 Herşey yolunda mı canım?

Çok sağol canım benim şu kanamam dursaydı hayırlısıyla 🤲🏻 seninde pozitiflerini görelim insallah😍
Ins duracak canım yerlesme kanaması degerınden anladıgım kadarıyla ikize benzıyo ikizlerde yerlesme kanaması daha uzun suruyo panık yapma sen hıc bisey olmayacak benım bugun 6.gun test yaptım sabah 5de asırııı sılik ıkıncı cızgı var gıbi ama bilmiyorum ıkı gun sonra ıns tekrarlayacam

Bi haber yok malesef canım, cuma günü sabah belli olacak. Transfer için o güne tarih vermişlerdi. Allahtan hayırlısı, böyle beklemek zor oldu, kafamı dağıtmaya çalışıyorum. O gün ne olur ne biter Allah bilir.
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin🧿🧿🥰 Herşey yolunda mı canım?
Dün kanamam açılmıştı hastaneye koştuk bhcg verdim sonuc 131 çıktı canım doktorum hep yatacaksın dedi iğneler yükseldi bakalım insallah 2.testin değeride yükselirde 🤲🏻
Evet senin biraz zor oldu ama 1 güncük kaldı şunun şurasında 🌹 ben eminim güzel kaliteli embriyoların olacak 💛 yarına hazırla kendini 😊

Ins duracak canım yerlesme kanaması degerınden anladıgım kadarıyla ikize benzıyo ikizlerde yerlesme kanaması daha uzun suruyo panık yapma sen hıc bisey olmayacak benım bugun 6.gun test yaptım sabah 5de asırııı sılik ıkıncı cızgı var gıbi ama bilmiyorum ıkı gun sonra ıns tekrarlayacam
Benm kaset testte çıkmadı erken gebelikte çıktı 6.gün canım. Aklında olsun erken gebelikte çok net veriyor çizgiyi. Benim tek embriyoydu canım yaa ikizmidir ki acaba 🤔 ikiz olma ihtimali varmı bilemiyorum 5.gün embriyolarının içeride bölünme ihtimalleri çok azmış o yüzden umudum yok gibi

Dün kanamam açılmıştı hastaneye koştuk bhcg verdim sonuc 131 çıktı canım doktorum hep yatacaksın dedi iğneler yükseldi bakalım insallah 2.testin değeride yükselirde 🤲🏻
Evet senin biraz zor oldu ama 1 güncük kaldı şunun şurasında 🌹 ben eminim güzel kaliteli embriyoların olacak 💛 yarına hazırla kendini 😊
Transferden sonra 8. Gün mü canım senin? Yanlış hatırlamıyorsam 6. Günümü test yapmıştın? Kanama miktarın ne kadar? Progestan iğne mi yoksa fitil mi kullanıyorsun?
Ama bence endişe edecek bişey değildir o yerleşirken bir çok kişi yaşıyor kanamayı. Hayırlısıyla keseyide görürsün inşallah 🌹🤲🙏

Benm kaset testte çıkmadı erken gebelikte çıktı 6.gün canım. Aklında olsun erken gebelikte çok net veriyor çizgiyi. Benim tek embriyoydu canım yaa ikizmidir ki acaba 🤔 ikiz olma ihtimali varmı bilemiyorum 5.gün embriyolarının içeride bölünme ihtimalleri çok azmış o yüzden umudum yok gibi
Benımde tek canım ıhtımal var ama saglıkla gelsınde tek cıft fark etmez canım benım ıkısıde belırsız ya belırgın senınkı baya benım oyle degıl ıkısıde aynı asırı sılık

Soyke ama kaset testte baya sonra coktı ama dıgerınde 5dakıkada ıkıncı cızgı cook hayalet sekılde cıktı hayalet gıbı bellı deıl cok

Merhaba Allah gönlünüze göre versin. Yazdıklarınizda kendimi gördüm. 6 yaşında oğlum var hergün kardeşi olsun diye dua ediyor. Onun için denedim dün transferim oldu inşallah onların masum günahsız olmalarının hatrina Rabbim nasip etsin👫
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Transferden sonra 8. Gün mü canım senin? Yanlış hatırlamıyorsam 6. Günümü test yapmıştın? Kanama miktarın ne kadar? Progestan iğne mi yoksa fitil mi kullanıyorsun?
Ama bence endişe edecek bişey değildir o yerleşirken bir çok kişi yaşıyor kanamayı. Hayırlısıyla keseyide görürsün inşallah 🌹🤲🙏
Şuan 8.günümdeyim 131 çıktı değer.
6.günü testte çift çizgiyi gördüm canım.
Progestanın iğnesini kullanıyorum. Fitil hç kullanmadım. Aspirini kestk işte o kanama yapıyor diye. Bakalım hayırlısı canım

Benımde tek canım ıhtımal var ama saglıkla gelsınde tek cıft fark etmez canım benım ıkısıde belırsız ya belırgın senınkı baya benım oyle degıl ıkısıde aynı asırı sılık
Aynen canım ikiz çok istiyordum yaşımdan dolayı tek oldu transfer hayırlısı buymuş dedim 😊 canım benimde normal testte aşırı silik çıktı erken gebelikte çok net çıktı.

Back
X