• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Evet, öyle demek istedim. Peki siz özelde mi yoksa devlet hastanesinde mi tedavi görüyorsunuz? Belki özeldeki doktorların yazdıkları karşılanmiyordur bilemiyorum. Ben oksapar kullanıyorum, diğer dediginiz ilaçları kullanmadım ve oksaparı yazması için tanıdık aile hekiminden ricada bulunduk; çünkü ezcacı devletin o ilacı karşılamadığını ancak aile hekimine yazılması durumunda karşıladığını söyledi.
cnm bana acil tıp doktoru olan başhekim arkadaşım yazdı,alabildim.
rapor için sordum,onu branş doktoru çıkartabilir dedi..

Söylediklerinden hiçbirşey anlamadım zaten canım. Ultrasondan bakarken herşey normal mi dedim normal görünüyor dedi. Sonra haftasını hesapladı 5 gün geriden geliyor bu gün kalp atışı görmeliydim dedi. Pazartesi günü gel kalp atışı yoksa kürtaj olursun dedi🤦🏻‍♀️ 8. Haftada kalp atışı gören var. Kese büyümüş bebeği yolk saç kesesini net bir şekilde gördüm. Hayırlısıyla kalp atışını görsem doktora söylemek istediğim çok şey var.
Tup bebek gebelik hesaplama programında hesapların mi? Benim ordakiyle uyumlu çıkıyor. Adet tarihime göre 5 6 gün geri. Yani drun bunu bilmesi lazim

Kızlaaaaar, bugün doktora gittim, benim bebisler de ikizmiş 💕💕💕 ikisi de tutmuş çok şükür .. Rabbim saglik ile hepimize kucağımıza almayı nasip etsin .. Ikisi de gayet güzel yerde ve güzel boyuttaymiş hiç bir sıkıntı görmedi doktorumuz
Grupta baya ikiz annesi olduk 🥰

Aramızda 2 gün vardı sanırım bende perşembe gitcem inş görürüz insan endişeleniyor. Benimde 2 embriyoydu değere takılma bence kese de belli oluyormuş çünkü. Bugün iğneye gitcem kan baktırsam mı baktırmasam mı kararsızım 🙈
Canım nasılsın bugün kese görmeye gidecektim inşallah güzel haberler verirsin 🤲

Tup bebek gebelik hesaplama programında hesapların mi? Benim ordakiyle uyumlu çıkıyor. Adet tarihime göre 5 6 gün geri. Yani drun bunu bilmesi lazim
Ben de ordan hesapladım adet tarihimden 6 gün sonrasını ilk gün alıyor sanırım bu gün itibariyle 6+1 çıkıyor. Kendisi de hesapladı muayene ettiği gün 5+6’ydı. 6. Haftadayız kalp atışı görmeliydim dedi. Bebeğin kalbi hiç atmayacakmış gibi davrandı nasıl sinir olduk anlatamam.

Ben de ordan hesapladım adet tarihimden 6 gün sonrasını ilk gün alıyor sanırım bu gün itibariyle 6+1 çıkıyor. Kendisi de hesapladı muayene ettiği gün 5+6’ydı. 6. Haftadayız kalp atışı görmeliydim dedi. Bebeğin kalbi hiç atmayacakmış gibi davrandı nasıl sinir olduk anlatamam.
Aslında her şey yolunda yani. Gün bakımından. Sen içini ferah tut ve bir daha ona gitme. Drun suratsızi cidden cekilmiyor

Kızlar size annemle babamın hikayesini anlatayım biraz . 10 sene çocukları olmamış bizimkilerin gitmedikleri doktor, hacı hocalar yapmadıkları kürler kalmamış . Hep annemi suçlamışlar söylenmeyen şey kalmamış anneme karşı. Sonra babamdaymış meğerse sorun ameliyat oluyor babam . Hala çocukları olmuyor artık bırakmışlar 10 sene sonunda evlatlık edinmeye karar bile vermişler . Annemin karnında bir şişlik olmuş ve her ay adet görmeye devam ediyormuş. Diyormuş bende hastalık var karnımda hastalık var belki tümör var belki başka bir şey . Sonra yengemle doktora gidiyorlar doktor diyor ki 6 aylık hamilesin oğlun olacak 😁😁😁 annem tabi şok inanamamış kadın şoka girmiş . Abimle aramda 15 ay var benim bi de aramızda bir düşük yapmış bu kadın. O kadar sene beklemişler ama sonra sadece 3 ay hamile olduğunu bilerek almış kucağına abimi 🤗 anneme anlatamadım ben durumumu hani derler ya kızların kaderi annesine çekermiş diye 🥺 o hiç üzülsün istemedim onun çektiğini benim de çektiğimi bilsin istemedim 😢 Allah isteyen herkese nasip etsin hepimize kolay hamilelik yaşatsın inşallah 🙏🏻
ya çok etkilendim canım. Biz de ilk denememizde ailelere söylemedik negatifti bunda söyledik annem geldi yemeğimi yaptı duasını ediyor Allah onlardan razı olsun anne duası almak adına söyleyebilirsin aslında sana destek olur bence annen inan o çok güçlüdür söylesen de olacağına inanır seni inandırır🤲🏻

Ben daha az kullanıyorum😁
Climara forte bant(4 günde bir göbeğe bant yapıştırıyorum)
Duphaston tablet günde 3 kez
Progestan 200 mg kapsül günde 3 kez vajinal
Follidoce folik asit günde 1 kez
ben de yazim
4 adet pro. fitil (200 mg)
2 adet estrofem
2 adet prograf ( bağış. baskılayıc)
1adet proluteks
prolutondepot( 4 günde 1 )
Ecopirin 1 tane
1 vitamin( regenesis max)

Aslında her şey yolunda yani. Gün bakımından. Sen içini ferah tut ve bir daha ona gitme. Drun suratsızi cidden cekilmiyor
Gün hesaplamasında da bir sıkıntı yok kese gününe göre 5 gün geride dedi eğer öyleyse zaten 5+1, 5+2 oluyor ve bu büyüklükte kalp atışı duymak zaten pek mümkün değil. Gerçekten çok sinir oldum yazarken bile doktora sinir oluyorum şu an😡

İnşaallah görürsünüz canım. Ben de bekledim bekledim yok 7 ye geldim yine yok 🤷🏻‍♀️ iyi birşey tabi bu ama sağlıklı gebelikte birazda olsun iştah kaybı olur. Benim tam gaz devam
Maşallah de canım valla hiç çekilir dert değil. Sağlıklı olup hiç bulantı yaşamayan arkadaşlarım var şans meselesi bence😂 Sen yine söylerken maşallah bulantım yok de nazara çok inanıyorum ben bi arkadaşım 7 aylıkken ben hiç kusmadım dedi bi ortamda sonra doğuma kadar kustu hala dalga geçeriz onla🧿

Gün hesaplamasında da bir sıkıntı yok kese gününe göre 5 gün geride dedi eğer öyleyse zaten 5+1, 5+2 oluyor ve bu büyüklükte kalp atışı duymak zaten pek mümkün değil. Gerçekten çok sinir oldum yazarken bile doktora sinir oluyorum şu an😡
Stres olup hormonlarını bozma canım benim. Ben kalbi 7 haftalık karından bakınca gördüm. Daha 1 haftaya netleşir her şey inşallah sen de duyacaksin

Kızlaaaaar, bugün doktora gittim, benim bebisler de ikizmiş 💕💕💕 ikisi de tutmuş çok şükür .. Rabbim saglik ile hepimize kucağımıza almayı nasip etsin .. Ikisi de gayet güzel yerde ve güzel boyuttaymiş hiç bir sıkıntı görmedi doktorumuz
Maşallah canım aramıza hoşgeldin💞 Allah bebişlerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin 🤲🏼🧿

Pozitifi aldigimdan beri kahve de sigara da içmedim. Sevmesem de yoğurt yiyorum bir küçük kase. Meyve de erik, nektarin, kayısı yiyorum. Benim bünye bayağı bir affalamistir, noluyo diye 🤭🤭😄😄
Bide emzirirken dikkat edersin hayatın komple değişir bu şekilde ehheh 🤭

Maşallah de canım valla hiç çekilir dert değil. Sağlıklı olup hiç bulantı yaşamayan arkadaşlarım var şans meselesi bence😂 Sen yine söylerken maşallah bulantım yok de nazara çok inanıyorum ben bi arkadaşım 7 aylıkken ben hiç kusmadım dedi bi ortamda sonra doğuma kadar kustu hala dalga geçeriz onla🧿
Canım ben de nazara cok cok inanıyorum doğrudur valla trajikomik olmuş 🤭 şimdi ayıptır söylemesi et haşlıyordu annem ona öğürdüm ilk defa 🙄 yine de maşallah diyeyim 🧿

Back
X