• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Beyazkup Beyazkup kan verdiniz mi aklım sizde ?
Merhabalar 🤗
Degerlerim düzelmiş Allahima sükürler olsun betamda 2 kattan fazla artiş olmuş çok mutlu oldum 😍🤗 yarin bi kez daha baktirip doktoruma haber vercem kese içiin gün verecek 😍
Siz nasilsiniz? Sorun stres yoktur inşallah? Kese gününüz belli mi? 😁

Kizlar selam, sat 10 mayis, embriyo transfer tarihim 31 mayis. Keseyi gormeye 6+0da gidiyorum, umarim guzellikle karsilasiriz 🍓🍓🍓

Bu kadar erken yuzunu sivilce basan oldu mu? Pko dan dolayi aliskinim sivilce sorununa ama genelde cene cevresiyle sinirli kalirdi. Simdi tum suratimda cikmaya basladi ☹️

Bu arada herkes ilaçlarini yazmiş bende yazayim, çok ilac kullaniyorum sanirim:
4 estrofem
1 oksapar,
1 decavit( multivitamin+folik+mineral)
1 omega-3,
Her gün 1 progestan iğne (popom bezelerle ve morluklarla doldu)
Günde 3 fitil progestan,
4 günde 1 climera bant(sirtima)
6-7 damla d vitamini,
1 tane prednol

Canım ben de nazara cok cok inanıyorum doğrudur valla trajikomik olmuş 🤭 şimdi ayıptır söylemesi et haşlıyordu annem ona öğürdüm ilk defa 🙄 yine de maşallah diyeyim 🧿
Bulantı meselesi de şu; vücut hızla artan beta hcgye uyum sağlayamadığı için bulantı kusma koku hassasiyeti gibi belirtiler verirmiş ama genelde 12. Haftadan sonra hcg maximum seviyeye ulaşır sonra da düşmeye başlarmış. O yüzden maximuma ulaştıktan sonra bulantı vs kesilirmiş. Bazı insanlarda ise vücut bu değişikliğe hemen ayak uydururmuş o yüzden belirti hissetmezmiş. O yüzden şüphe olmasın içinde herkesin bünyesi farklı🧿♥️

Kizlar selam, sat 10 mayis, embriyo transfer tarihim 31 mayis. Keseyi gormeye 6+0da gidiyorum, umarim guzellikle karsilasiriz 🍓🍓🍓

Bu kadar erken yuzunu sivilce basan oldu mu? Pko dan dolayi aliskinim sivilce sorununa ama genelde cene cevresiyle sinirli kalirdi. Simdi tum suratimda cikmaya basladi ☹️
İnşallah canım 🌺
Bende normalde asla çıkmadı çıkmaz dün yan çene kemiğimde çıkmış bir tane ama kocaman artık ilaçlardan mı gebelikten mi bilmiyorum 🤷🏽‍♀️

Bulantı meselesi de şu; vücut hızla artan beta hcgye uyum sağlayamadığı için bulantı kusma koku hassasiyeti gibi belirtiler verirmiş ama genelde 12. Haftadan sonra hcg maximum seviyeye ulaşır sonra da düşmeye başlarmış. O yüzden maximuma ulaştıktan sonra bulantı vs kesilirmiş. Bazı insanlarda ise vücut bu değişikliğe hemen ayak uydururmuş o yüzden belirti hissetmezmiş. O yüzden şüphe olmasın içinde herkesin bünyesi farklı🧿♥️
Aaa cok mantıklı evet 😍 çook teşekkür ederim bilgi için 💞🙏🏻

Merhabalar 🤗
Degerlerim düzelmiş Allahima sükürler olsun betamda 2 kattan fazla artiş olmuş çok mutlu oldum 😍🤗 yarin bi kez daha baktirip doktoruma haber vercem kese içiin gün verecek 😍
Siz nasilsiniz? Sorun stres yoktur inşallah? Kese gününüz belli mi? 😁
Ayyy çok şükür çok sevindim gerçekten 🤲🏻
Çarşamba günü ilk defa gidicem doktora bakalım inşallah sıkıntı yoktur 🤲🏻

Bu arada herkes ilaçlarini yazmiş bende yazayim, çok ilac kullaniyorum sanirim:
4 estrofem
1 oksapar,
1 decavit( multivitamin+folik+mineral)
1 omega-3,
Her gün 1 progestan iğne (popom bezelerle ve morluklarla doldu)
Günde 3 fitil progestan,
4 günde 1 climera bant(sirtima)
6-7 damla d vitamini,
1 tane prednol
Ayy prednol tadı çok kötü bir ilaç di mi? 🤢

Ayy prednol tadı çok kötü bir ilaç di mi? 🤢
İğğrenç ötesi 🤢🤢
Allah kimseyi muhtaç etmesin, hayatimda içtiğim en berbat şey! tadi da bi saat gitmiyo ağizdan 😓🤢
Ve çok yan etkisi var, transfer öncesinden beridir içiyorum aydede surati yapacak diye korkuyorum. Allahtan dozu düşük.
İçmeyen bütün tüp bebek hastalari çok şansli kesinlikle 😬

Arkadaşlar prolutex iğneyi devlet karşılamıyor degilmi çok pahalı ☹️ günde bir vuruyorum.
Birde bu ilaçları ne zaman bırakacağız doktoru bırak diyen oldumu , kaçıncı hafta bırakmamız gerekiyor blnirmalde acaba

Back
X