Aşılama mayıs ayında aşılama yaptıracak hanımlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
angel aşılaman hayorlı olsun bebişin seni daha fazla bekletmesin bütün isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah bu arada benim yumoşlar daha olgunlaşmadı sanırım çarşamba olacak aşılamam sen benden önce haber alacaksın inşallah önce senin sonra benim halayımı çekicez tabi arada bekleyen diğer arkadaşlarında

canm benım saol rabbım hepımıze nasıp etsın ınsallah rım senınle canım dedıgın gıbı bebıs halayımızı cekcez ınsallah 15 gun sonrahihoyyyt

kızlar sabah gıttık 8 30 da yıkama ıslemı 11 de bıtecekmıs o saatte burda olun dedıler dua edın nolur tutunsun kuzucum bana ıcımde bı umut vardı sımdı de olmayacakmıs gıbı gelıyo:delphin:

angeeeel canım dualarım seninle:Saruboceq:
İNŞALLLLLAAAHHH tutucak aşılaman:Saruboceq:
pozitif sonucu görüceksin:Saruboceq:
yürekten inanıyorum ve çok dua ediyorum sizlere:Saruboceq:
İnşallah hepinizin yüzü gülücek:Saruboceq:

benim hamilelik iyi gidiyo:CüvCüv:
hiçbir sorunum yok:nazar:
Allahım size de göstericek bu günleri:Saruboceq:

angeeeel canım dualarım seninle:Saruboceq:
İNŞALLLLLAAAHHH tutucak aşılaman:Saruboceq:
pozitif sonucu görüceksin:Saruboceq:
yürekten inanıyorum ve çok dua ediyorum sizlere:Saruboceq:
İnşallah hepinizin yüzü gülücek:Saruboceq:

benim hamilelik iyi gidiyo:CüvCüv:
hiçbir sorunum yok:nazar:
Allahım size de göstericek bu günleri:Saruboceq:

sevcancım cok saol canım rabbım senıde bebegnı de tum kotuluklerden nazarlardan korusun ınsallah:nazar::Saruboceq:yenı geldım bende eve 11 40 da oldu asılamam 10 dk dınlendırdı 3 gun ılıskı olcak demıs esıme bugun de dahıl demıs hayırlısı artık takdır allahın ınsallah rabbım emeklerımızı bosa cıkarmaz

slm 2 güm önce aşılamam oldu bakalım hayırlısı.yalnız bana progynex 100 diye kapsül ilaç verdi kullanan var mı ne işe yarıyor bide

mogancım bende bugun oldum asılmayı ama bana ılac falan vermedı arayıpp bı sorsam mı acaba :uhm:adamda bıktı benden valla aramaya cekınıyorumkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar merhaba bende cuma oldum aşılamamı inşallah sizinde benimde bebiş tutunur anneciğine gelsin artık yapamıyorum kafamdan atmıyorum onsuzluğu......
banada pregestan iğne verdi doktorum tutunmasını sağlıyor düşük önleyici..... 16 milyon pek pahallı degill...
bence sende al angeel doktoruna danış tabii doktorlatr bu duruma çok sinir oluyor o başka:)
artık gün sayıyom buyuk gün 18 haziran......

arkadaşlar merhaba bende cuma oldum aşılamamı inşallah sizinde benimde bebiş tutunur anneciğine gelsin artık yapamıyorum kafamdan atmıyorum onsuzluğu......
banada pregestan iğne verdi doktorum tutunmasını sağlıyor düşük önleyici..... 16 milyon pek pahallı degill...
bence sende al angeel doktoruna danış tabii doktorlatr bu duruma çok sinir oluyor o başka:)
artık gün sayıyom buyuk gün 18 haziran......

canım olmazsa yarın arayayım bana ılac falan vermedı:sm_confused: rahımde perde yı o almıstı dusuk tehlıkesı falan gormedıgı ıcın mı vermedı acaba :uhm:10 dk yat yeterlı dedı bıde esıme 3 gun boyunca ılıskıye gırın demıs yrn bı ugrayalım olmazsa esımle benımkıde 21 hazıran canım 22 ı de adet tarıhım :1rolleyes:test falan yapmam galıba dayanabılırsem tabı

slm kizlar birkac gundur guremiyorum buyuk temizlige giristim aksesuar falan aldim eve evdeki su agir havayi artik atayim diyorum degisiklik istiyorum galiba negatif sonuctan sonra cok uzulmedim galiba bekledigim bir haberdi cok yanmadi icim neden bilmiyorum inanin cocuk bebek kelimeleri bile aklima gelmiyo ben helede aklimdan cikaramayan ben dusunmek istemiyorum bir tuhaflik var bilmiyorum niye kendime soz gecirdim en sonunda aklimda hep siz varsiniz dualarimda tabiki AKLINIZDAN CIKARIN ASILAMA YAPAN TUM ARKADASLAR HAYATA BIRDE BARDAGIN DOLU TARAFINDAN BAKINN BU AY KENDINIZ ICIN YASAYIN BELKI O ARA MELEGIN SENINLE OLACAK bende ilacimi iciyorum 15 sinde knt var doktorda 20 sinde de asilamam yapilir hic ara vermeyelim dedi doktor bende kabul ettim kismet belki bu sefer gelir nazli bebegim hepinizi optum listeye benide ekleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn HAMILELER DUYARIZ BU AY INSS BASI ANGELLLLLLLLLLL ALSIN ARKADAN KIM GELIYOOOOO:enbuyukkk:zemuszemusopuyorumnanaktan

slm kizlar birkac gundur guremiyorum buyuk temizlige giristim aksesuar falan aldim eve evdeki su agir havayi artik atayim diyorum degisiklik istiyorum galiba negatif sonuctan sonra cok uzulmedim galiba bekledigim bir haberdi cok yanmadi icim neden bilmiyorum inanin cocuk bebek kelimeleri bile aklima gelmiyo ben helede aklimdan cikaramayan ben dusunmek istemiyorum bir tuhaflik var bilmiyorum niye kendime soz gecirdim en sonunda aklimda hep siz varsiniz dualarimda tabiki AKLINIZDAN CIKARIN ASILAMA YAPAN TUM ARKADASLAR HAYATA BIRDE BARDAGIN DOLU TARAFINDAN BAKINN BU AY KENDINIZ ICIN YASAYIN BELKI O ARA MELEGIN SENINLE OLACAK bende ilacimi iciyorum 15 sinde knt var doktorda 20 sinde de asilamam yapilir hic ara vermeyelim dedi doktor bende kabul ettim kismet belki bu sefer gelir nazli bebegim hepinizi optum listeye benide ekleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn HAMILELER DUYARIZ BU AY INSS BASI ANGELLLLLLLLLLL ALSIN ARKADAN KIM GELIYOOOOO:enbuyukkk:zemuszemusopuyorumnanaktan
selvinurum allah razı olsun canım ınsallah benım sıpam tutunmustur da sızlere bebegımle de dua ederız:Saruboceq::Saruboceq: ama fazla kaptırmamaya calısıyorum kendımı kotuye alısayımda yıkım fazla olmasın olacagı varsa zaten tutmustur hayırlısı artık
:1hug:

öylede üzülmeden olmuyo işte.peki tüp bebek aşamasını biliyormusun nasıl oluyo o hiçbir fikrim yok benim

canım bende 2. asılamayı denemeyecegım dr um beklemek ıstemıyosan tupe gecelım dedı ben sorunca tup bebek mı yapsak dıye fostımon verdı yıne 20 kutu ve ovıtrelle pazartesı rapor cıarcam ıste ılacları al adetın 1. gunu gel dedı umarım bu sefer yuzum guler :Saruboceq:

inşallah tüp bebekte yine ilk önce iğneler mi vuruluyorsur göbekten sonra yumurta toplanıyor galiba ve nakil mi enson yalnız bildiğim kadarıyla 2.kere aşılama yapman gerekiyo rapor çıkartman için ben eylül ekim gibi başlıcam allah izin verirse

canim bizim tup bebegi devlat karsilamiyo zaten asilama olsada evlilik suremiz tutmuyo ve benim yasimdan dolayi 23 yasinda olman ve 3 yillik evli olman gerekiyomus biz 2 yillik evliyiz ve 21 yasindayim sadece ilaclari karsilayacak sanirim canim tedaviye gore degisiyo benim dr um uzun protokolle baslayacak ilk once yumurta baskilayici ilac veriyolar daha sonra ignelere baslliyosun yumurtalar yeteri kadar gelisince de catlatma igneni olup yumurta toplaniyo 3 -5 gun sonra da dollenen yumurtalar transfer ediliyo ben zaman kaybetmek istemedigim icin hemen baslamak istedim tedaviye dr um da rahim hazirken ara vermeyi onermedi hayirlisi olsun artik

Son düzenleme:
Back
X