Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben 31 mayıs 2014 'de 34+5 haftalıkken erken doğum yaptım. bebeğim 5 gün yaşayabildi. tutunacak bir dal arıyorum. benim gibi olan melek anneleriyle dertleşmek istiyorum....
merhaba arkadaşlar ben 31 mayıs 2014 'de 34+5 haftalıkken erken doğum yaptım. bebeğim 5 gün yaşayabildi. tutunacak bir dal arıyorum. benim gibi olan melek anneleriyle dertleşmek istiyorum....
Ben de tam 5+5de dusuk yaptim kanamam biteli 3 gun oldu ve neye dikkat etmeliyim bilmiyorum doktor israrla sorunca 3 ay korun dedi ama 3 ay da uzun geliyorcanim allah yardimcin olsun allah sabir versin...bir cok anne adayinin hatta henuz hamile kalmamis olanlarin bile en buyuk korkusu.benim ki sennle boy olcusemez ama bende 5hafta 5gunlukken dusuk yaptim 3gun once.benm icin hayirlisi buymus diyirum.guzel ve hayirli bir bebek istiyordum hep.bekleyip toparlayip kendime gelip yeni baslangiclara adim atacagim
Ben de tam 5+5de dusuk yaptim kanamam biteli 3 gun oldu ve neye dikkat etmeliyim bilmiyorum doktor israrla sorunca 3 ay korun dedi ama 3 ay da uzun geliyor
Ben de tam 5+5de dusuk yaptim kanamam biteli 3 gun oldu ve neye dikkat etmeliyim bilmiyorum doktor israrla sorunca 3 ay korun dedi ama 3 ay da uzun geliyor
Ben de 19 haziran da 19 haftalik bebegimi kaybettim..bosluktayim.suni sanciyla normal dogum yaptim.10 gun oldu hala kanamam devam edio.ikinci bebek icin ne kadar beklemem gerekio bilmiorum.hala doktor kontrolune gitmedim.bakalim ne dicek.
Allah sana da sabir versin
buna dayanması çok zor. kimse anlamıyor beni. dışarda bir hayat var ve devam ediyor. bense sadece nefes alıp veriyorum... hayala inanamıyorum. her sabah uyandığımda bunun kötü bir rüya olacağını düşünüyorum. sonra elim karnıma gidiyor ve büyük bir boşlukkkk....
Baska seylere konsantre ol canim.yapacak birsey yok elimizden birsey gelmio.aldigin kilolari ver ikinci hamilelige kadar.Allahim sabrimizin karsiligini verir ins.
çok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah.. erken doğum sebebin neydi?merhaba arkadaşlar ben 31 mayıs 2014 'de 34+5 haftalıkken erken doğum yaptım. bebeğim 5 gün yaşayabildi. tutunacak bir dal arıyorum. benim gibi olan melek anneleriyle dertleşmek istiyorum....
Bebegimin hareketleri azaldi. Nstye bagladilar bebek stres altindaymis acil ameliyata alindim. Bebegimin cigerleri gelismemisti. Enfeksiyon kapmisrti anne karninda. 5 gün yasayabildiçok geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah.. erken doğum sebebin neydi?
Bebegimin hareketleri azaldi. Nstye bagladilar bebek stres altindaymis acil ameliyata alindim. Bebegimin cigerleri gelismemisti. Enfeksiyon kapmisrti anne karninda. 5 gün yasayabildi
Doktora kontrole gittin mi canim.korunma konusunda nekadar sure verdi..ilk bebeginmiydi.
İlk bebegimdi. Yarin 40 günün doluyor. Çapa ya kontrole gidecegim bakalim ne diyecekler
Ins hersey yolundadir.bakalim ne diyecekler kontrolde??
Bende merak icindeyim. Umarim fazla beklemem gerekmez. Icim cok aciyor. Herkes saglikla bebeğini kucagina aldi . Ben alamadimm. Dayanmak cok zorr. Yasasaydi bugun dogacakr
ti. 7.7.2014 dogum günü ilacakti
Allah sabir versin..😢Allahim bizimde yuzumuzu guldur rabbimm..😔
Aminnnn. O kadar ihtiyacim var ki bebegime . Bebek ve hami, e görmeye dayanamıyorum. Bu arada cevap yazdigin icin cok teşekkür ederim.
Aminnnn. O kadar ihtiyacim var ki bebegime . Bebek ve hami, e görmeye dayanamıyorum. Bu arada cevap yazdigin icin cok teşekkür ederim.
Bizi ancak bizim durumumuzda olanlar anlayabilir.en acik burda paylasabiliyoruz derdimizi sikintimizi.birbirimize destek olup moralimizi yuksek tutalim.kaderimiz boyleymis.bu kaderimizde yaziliymis elden bisey gelmez..