- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
- 38
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #4.141
hee anladım. bu sırada ıs gorusmelerı ınsanı muallakta bırakıyo.karsındakıne bısey de dıyemıyosun .D
Sorma canm bide ben bursaya gelin geldim eşimde bi yandan çalışsan daha iyi olur evde sıkılıyosun çık gez diyo bnde istıyorum çalışayım şimdi bide bu durumu bekliyorum kaldım yani arada ama anlaştık en azından şirket hazıran başına kadr beklicek😜😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ıyı nıyetlı oldugunu bılıyorum ama en azından ewıme mısafırlıge geldıgınde soylemelıydı. bıde dıyo kı sonra soyeleyecektım ama sen kızarsın dıye soylemedım dıyo.senden bekledım hep guzel haberı dıyo. yok boyle bı dunya dedım.hamıle kalmam 1 yılı bulsa napcaktın dedım.doguma gırerken mı soylıcektın dedım..
sonra trıp attım kapattım konuyu.sen hamılesın hamıleler uzulmeye gelmez ıyı geceler dedm.o da whatsaptan cıktı zaten
bı haftaya kadar en azında sonuc bellı olur.ondan sonra da hayatına yon werırsın.calısmak ıyı gelır elbette kafanı dagıtırsın. ama calısmak bı o kadar da yorar yorgun olursun.kendını fazla yorma emı
Yormam kuzum yorarmıyım hiiiç hele bebişlerimiz olsun ben surekli yatarım heralde ilk ay nazdan😜😁şu sonuç bi an önce belli olsada bizde sıyırmasak😜
Ay maşallah kuzuma güzel güzel büyüsün gelissin inşallah yawrun benim biraz umudum gtti akşam misafırler varken tam bi adet sancısı girdi hatta once bile gelcek galiba test yapıp negatıfı gorup yoluma devam ediyim bari😩
kızlar su an oyle ıcım yanıyo kı :'( ben ewlenıo ıstanbula geldım we unıwersteden arkadasımla gorusuyorum.cokyakın arkadasım hem de.. 1.5 yasında bıtae kızı war.benım bı suredır cocuk ıstedıgımı bılıyodu.sıze ne anlatıyosam onada aynısını anlatıyodum. mart basında hamıle oldugunu ogrenmıs bana mayıs sonunda soyluyo hatta cınsıyetı de bellı olmus erkekmıs. karnının resmını gosterdı bana.we bu ınsan 2 hafta once aılecek ewıme mısafırlıge geldı we hıc bısey soylemedı bana.
oyle cok zoruma gıttı kı anlatamam.yanı benım kıskanacagımı mı dusundu anlamıyorum.ama cok uzuldum. ben aptal gıbı herseyımı anlatayım ama o bana demesın..... neden soylemedın dıye sordugumda da senden guzel haberı beklıyodum dedı. sana sonra soyeleyecektım ama kızarsın dıye sımdı soyledım dedı.
ınanın esımın yanında aglamamk ıcın kendımı zor tuttum ana dayanamadım.. esımde dıyo kı ınsanı bazen en yakınındakı sasırtıyo dedı
yakında hunıyı takarız kafaya delıler gıbı hehehehe :) ewet canım ıyı nıyetlı oldugu ıcın onunla bagımı koparmıcam ama bı sure kendımı gerı cekerım ondan..
hayırlısı olsun bıtanem ınsallah saglıklı hamılelıkler gecırırız.
Malesef cnm insanlar cok farkli ici disi bir degil
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
ah canım benimmm hakkında hayırlısı olsun... en hayırlı zamanda gelsin bebişinbiliyorum beklemesi zor ama Rabbim en hayırlısını biir sabırla ve duayla beklemekten başka çaremiz yok. inşaallah çok bekletmeden gelir hayırlsıyla cennet kokulun kuzummm amiiinnnnnnnnn
Amiiiin inşallah kuzucum Allah razı olsun iyi dileklerin için bekleyen herkese hayırlısıyla versin inşallah bebişlerimizi👼beklemek zor ama dediğin gibi elimizden gelen bişi yokk sen bol bol dua et kuzucugun güzel annesi kandilde yaklaşıyo Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah
inşaallah Rabbim şu mübarek aylarda güzel haber bekleyenleri sevindirsin. hep çok ua ediyordum. bundan sonra daha da çok dua edicem. Rabbim bize lütfetti. Sizlere de nasip etsin inşaallah kuzum. güzel haberlerinizi almak ümidiyle....
Sabır İle İlgili Ayetler
أَعُوذُ بِاللهِ السَّمِيعِ الْعَلِيمِ مِنَ الشَّيْطاَنِ الرَّجِيمِ مِنْ هَمْزِهِ وَنَفْخِهِ وَنَفْثِهِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحمن الرَّحِيم
1) Sabrederek ve namaz kılarak (Allahtan) yardım dileyin! Ne var ki bu huşu duyanların dışındakilere şüphesiz ki çok zordur.
Bakara 45
2) Ey iman edenler! Sabrederek ve namaz kılarak (Allahtan) yardım dileyin! Şüphesiz ki Allah sabredenlerle beraberdir.
Bakara 153
3) Andolsun ki sizi biraz korkuyla, biraz açlıkla ve biraz mal, can ve ürünlerden yana eksiltmekle deneriz; öyleyse sabredenleri müjdele.
Bakara 155
gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE
cemom***********9 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
sidal20***********12 Mayıs***********HAMİLEEE
summela**********17 Mayıs**********HAMİLE
nedesembilemedim**19 Mayıs
feyzayldz*********21 Mayıs
ankaram**********24 Mayıs
hatibulut**********24 Mayıs
cevizyapragi *******25 Mayıs
elif5541**********26 Mayıs
Ozlem8787********26 Mayıs
dmk03 ***********26 Mayıs
chuchee**********28 Mayıs
papatis***********28 Mayıs
chuchee**********28 Mayıs
blummmm********28 Mayıs
deryaisa07********28 Mayıs
eylemahu*********29 Mayıs
PONCIK1988*******31 Mayıs
esra_the_teacher****3 Haziran
secido ***********3 Haziran
CKbeautyandsheer****4 Haziran
brczngn************5 Haziran
ABCDEFCD*********5 Haziran
_pdr *************6 Haziran
Umuttt************6 Haziran
miracan***********7 Hairan
sudem14**********7 Hairan
şeker pembe********8 Haziran
melekkkkkk *********8 Haziran
CICIBICIMELEK******9 Hairan
balarisi1 *********9 Haziran
26may***********10 Haziran
mina87**********12 Haziran
violin35**********12 Haziran
eski9*************13 Haziran
hanife55**********16 Haziran[
sykapusuz*********16 Haziran
nazligamzelim******16 Haziran
wegaa************17 Haziran
DELFN************17 Haziran
tetul *************20 Haziran
Sorma canm bide ben bursaya gelin geldim eşimde bi yandan çalışsan daha iyi olur evde sıkılıyosun çık gez diyo bnde istıyorum çalışayım şimdi bide bu durumu bekliyorum kaldım yani arada ama anlaştık en azından şirket hazıran başına kadr beklicek😜😜
canım benım gozlerım baya acııdı.ben yatıyorum ıyı geceler sana. eger sabah yaparsan testı burdan yaz olur mu :) ınsallah hamılesındır canım :)
Saollll canm beniiiim sen bizi bırakta şimdi nezamn gorcen yawrunun kesesini nasılsın bulantın falan var mııı
listedee bne neden yokuuuummm
9 hazırandı bnm bat
hiç bilmiyorum ki kuzum 5. haftadan sonra görünür sanırım daha çok küçükbulantı değil de acayip bir mide yanması var alev alev yanıyo ve yediklerimi hazmetmiyo midem yaa kendini hissetirmeye başladı minnakımmm
Bendee yokuum galibaaa
niye yokuz kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?