- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.801
baharmı eger oyleyse temmuzda gelıyor bebısler![]()
temmuzda ogrenırsek hazıranda tutmus demektır :) temmuzda tutsa da olur hazıranda tutsa da :) mewsımler degısıyo zaten yıldan yıla :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baharmı eger oyleyse temmuzda gelıyor bebısler![]()
Yok kuzum özel hastane yaa estetik yaptırdı kralıcem göğsüne onu bekliyoruz oaşa paşa😄çıkmaz dimi bi hafta sonra canımı yakmıyım boş yere bu arada özel msjda foto atılmıyo dimi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
temmuzda ogrenırsek hazıranda tutmus demektır :) temmuzda tutsa da olur hazıranda tutsa da :) mewsımler degısıyo zaten yıldan yıla :)
kız olsunda bosver mevsımı Allah allahhayrıca sen nerdesın hatunnn
![]()
kacgun kaldı senın canım 1 haftadan azaldı mı ? ınsallah hayırlısıyla gecer gıder de bı daha adet olmazsın :)
Aminnn amiiin bitanemmm yaa inanılmaz gogus sancım var gbı su bi hafta gecse rahatlasamm inşallahh
Sen naptın balım yumurtlayabıldın mi😃
ewet canım bahara denk gelecek yazın hamıle kalırsak :)
yawrum kurstan 3 gbı geldım club wardı bugun conversatıon.sonra komsum mcagırdı kahwe ıcmeye.ordan geldım ewe hemen sıteye gırdım. bırazdan da pogaca yemeye gıdıcem :) komsum yapmıs :)
ya kasıklarım agrıyo benım ıdrarımı bıle nerdeyse kasıla kasıla yapıcam hee :) dun rezene cayı ıctım gazı atayım dıye. ama gazım en fazla delıge kadar gelebıldı. ıkındım ıkındım atamadım![]()
kızlar ya ben onceden bı kutu folıkasıt ıctım. kutu bıtınce daha da dewam etmedım. tekrar kullanmama gerek war mı sızce ? dun aksam esım sordu. bıkere okumustum gerek yok demıslerdı.
haha pislıkkk:) yahu ne bu ya ye ıc gez valla bız garıbanlar calısalım:44: herkesı hatırla bızı unut hade gıt hade![]()
ben hıc kullanmadım bılmıyorum ayrıca gıt komsuna sor şekerim![]()
yok kız olur mu aaa ama war ya sodalı pogaca da cok guzeldı walla :) bende calısmak ıstıyorum ama esım cocouk meselesı yuzunden bıraz calısma dedı. sen nerde calısıyosun ?
ahiahiahiahiahi cok guldum sana sacıde :) delı yaa :) normalde bebek dusununce ılk 3 ay ıcmen gerekıyomus.
ben cagrı merkezınde planlama uzmanı olarak calısıyorum kzuum:)
sacide miÇiğdem benım adımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
sacide miÇiğdem benım adımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
![]()
ben cagrı merkezınde planlama uzmanı olarak calısıyorum kzuum:)
kız test yapmama da 23 gun kaldı :)
Biz dusunmeyelim diye yirtiniyoruz sen gunmu sayiyorsun Allah senin iuligini versin emi![]()
saka yaptım kızma kız :) bı daha demem kı sacide. hem sacide de neymiş ÇİĞDEM varken dimi :) en büyük çido :)
hehehehe ama ben batımı degıl test yapacagım gunu sayıyorum artık :) tarz olayım dedım degısık bıseyı bekleyeyım dedım![]()