atasaydan aradılar bugün alyanslarımız gelmiş gittim aldım çok güzeller maşallahyarın çanakkaleye gidiyorum pasta işini ayarlıycam zaman daralıyor pek eksiğimizde kalmadı zaten elbiselerimiz falan tamam kayın validemde düğün için şimdeden bilezik almış 10 tane sermaye olsun sevindim
maşallah ne düşünceli kayınvaliden.. bizimkilerin hiç öyle bi hazırlığı yok zaten imkanları da yok herşeyi sevgilim yapıyo çok fazla masraf var fazla bilezik alabileceğini düşünmüyorum düğünde kollarım boş kalacak
siz ne zamana düşünüyosunuz düğünü??
Kizlzaaaar elbisemi aldim. Husniye modaevinden. Cok begenerek aldik umarim siz icinize sinen bir ellbise bulursunuz.kadikoyde baktim, bahariyede ve civarinda. Kabariklar 1000 - 1500 arasi. Normal abiyeler 350 den basliyor. Daha basit elbiseler yabi kisalar 150 - 300 arasinda. Acilcasi ben cok fazla begenmedim. Sogutlu cesme caddesinde( bahariyenin yan caddesi) nurbanu butikte bir iki guzel model vardi onlarda 1500 du.
ilk kıyafetin rengi ve modeli çok hoş bence.. alyansında harikaaaa çokk beğendim :86::86:
hayrlı olsunn senin adına sevindim darısı benim gibi henüz alamayanların başına
hüsniyenin hangi şubsinden ve kaça aldığını öğrenebilirimiyim??
Elbiseme halaa karar veremedim hazır olan hiçbir modeli de beğenmedim
Gözüme takılan şu modeller var sizce nasıl canlarım?
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
kızlar kıyafetım sondakı grıye benzyıro benımkı pudra pembe yavru agzı karısımı birşey.Sacıma tac mı taksam, cıcekmı taksam, alından mı taç taksam bılemedım sız neler dusunuyorsunuz ?
boyle canım kıyafetım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?