- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
kızlar gecen cumartesı gunu bı tane kabarık bir nişanlık denedım vee o kadar harıka oldu kıı anlatamam
modaevıydı gıttığim yer ve fıyatı için 1000 dedı sence bu para verılır mı ?
sözlüm cok dıyor düğün hazırlıklarında paraya cok ihtiyacımız olcak dıyor bense bı defa olacagı için o elbıseyı istiyorum . . .
offff ne yapsam kıı sız ne yaparsınız böle bır durumda ?
Canım ben de daha tık yok
Şuan iş amaçlı eğitimdeyim istanbul'da döndüğümde hemen elbisemin dikimi başlayacak nişanlığımı kayınvalidem dikicekBir model beğendim ama kesinleşmedi henüz.
Alışveriş listemde aklımda gidince sevdiceğimle birlikte halledicez. Onun dışında ne yapıcam başka bilmiyorum.:18: Evimiz bahçeli bahçeli bahçede yapıcaz nişanı. İzmire döndüğümde pasta kuaför foto işlerini halletmem lazım.
Senin ne alemde hazırlıklar
bahçede yapma fikri süpermiş canım ama senı daha cok kosusturmaca beklıyor salonda yapıcagım ıcın bende pasta falan derdı yok.Askım bugun alyanslarımızı almıs.Davetiyeleri ben yarın teslım alıcam.Kıyafetını o aldı ama henuz ben alamadım bır de studyo ayarlamamız lazım fotograf ıcın cok bısey kalmadı aslında
Sorma tatlım yaa çok koşturmaca olacak allah yardımcımız olsun.
Kıyafetini ekle mutlaka
Ben sade bir model istiyorum kabarık düşünmüyorum foto eklerim daha kesinleştirmedim ama o tarz bişi düşünüyorum
kızlar gecen cumartesı gunu bı tane kabarık bir nişanlık denedım vee o kadar harıka oldu kıı anlatamam
modaevıydı gıttığim yer ve fıyatı için 1000 dedı sence bu para verılır mı ?
sözlüm cok dıyor düğün hazırlıklarında paraya cok ihtiyacımız olcak dıyor bense bı defa olacagı için o elbıseyı istiyorum . . .
offff ne yapsam kıı sız ne yaparsınız böle bır durumda ?
yaz tatlım ne ayıp olcak
hem bizede yardımcı olmus olursun
her istediginizi alın aldırın yapın yaptırın içinizde kalmasın hiçbisey. Unutmayın 1 kere oluyor. Keske bu da olsaydı sunu da yapsaydım demeyin hele hele kayınvalideye asla cok yuz vermeyin yerini bilsin
kızlar çok kararsız kaldım her zamanki gibi
davetiyeye karar veremiyorum beğenemiyorum çıldırcam ya...:2:
üstelik tek başıma karar vermek zorunda kalıyorum ayrı şehirlerde olmanın zararları 1
katılıyorum sonra üzülen siz olursunuz o üzülmesin bu üzülmesin siz üzülüp kırılırsınız her istediğinizi peşin peşin söyleyin
bu arada kızlar bu hafta istanbulda elbise bakıcas aşkımla oda çok hevesli ikimizede ciciler alıcaskayınvalidemde bana bileklik fln almış ama henüz görmedim bohça için saten gecelik takımı falan alıcakmış bana siyah renk şal örüyormuş mutlu oldum duyunca
haftayada alyanslarımızı alıcas çok telaş var ama tatlı telaşalar aşkımda sağolsun beklediğimdende sabırlı çıktı
bu arada kızlar bu hafta istanbulda elbise bakıcas aşkımla oda çok hevesli ikimizede ciciler alıcaskayınvalidemde bana bileklik fln almış ama henüz görmedim bohça için saten gecelik takımı falan alıcakmış bana siyah renk şal örüyormuş mutlu oldum duyunca
haftayada alyanslarımızı alıcas çok telaş var ama tatlı telaşalar aşkımda sağolsun beklediğimdende sabırlı çıktı
Eklerim tabi canım ama baya arastırcam cok yer gezicem.Salonda yaptıgım ıcın ben sade alamıcam ama cok begendıgım elbiselerde var gercekten sade olarak.Alyans baktınız mı canım siz
teşekkür ederim kuzum
damatımınbohcası için aldıklarım
Takım elbisesi=ayakkabısı=kemeri
Günlük kullanım için , pantalon,gömlek
3 tane tşört
spor ayakkabı
5 li damat pijama takımı=terliği
1 adet pijama takımı
parfümü ve traş takımı
traş takımını filan muhafaza edebileceği çanta
ve iç çamaşırları ve çoraplar:)
tabi buraya seccade takımı vsvs eklenicek...
ve bohcaya eklyceklerim
twigy den taraftar terliği almayı planlıyorum
tekrar üstüne tşört gömlek jean alabilirm
aklıma başka bişi gelmiyor :26:
tatlım bir kez oluyor evet haklısın ama ben çok masraf yapma taraftarı değilim bana sorarsan içinde kalcakasa ama al derim
imkanınız varsa alın ama ona bu kadar para verip de başka şeylerden kısacaksanız daha uygun bi elbise bakabilirsin ha bi de pazarlık payı var bence 1000 tl den 800 e düşürebilirsinveya kiralamayı da düşünebilirsin bi kere giyinip kenara atmaktansa kiralamak daha mantıklı bence son karar senin tabiki:79:
canım maddi durumunuzu bilmiyorum ama 1000tl gercekten yüksek bi rakam benim bi arkadasımın gelinliği bile daha ucuzdu
Ama pazarlıkla indirebilrsen al tabi cünkü bidefa nişanlanıyosun icinde kalmaması en güzeli
Ben sanırım 500 bile vermem :26:
canım biz bunlara ek olarak havlu gömlek koyuyoruz takım elbiseyi nişanda giyicek aşkım bohçayada küçük altın iğneliyces
havlu vs onları yazmadım onlar zaten bohcanın demir başı ya:)
takım elbisesini nişan da giymesi için aldık canım...
birde saat olucak onu unutmusum
bişey daha bohcaya ceyrek takma olayını hiç duymamıştım
bızım burda da koyuyorlar bereket altını denıyor erkeğin cüzdanın içine kızıkinide boğcanın üzerine iliştiriyorlar ve çiftler bu altınları ömür boyu saklıyor bereketmiş öle deniyor
bızım burda da koyuyorlar bereket altını denıyor erkeğin cüzdanın içine kızıkinide boğcanın üzerine iliştiriyorlar ve çiftler bu altınları ömür boyu saklıyor bereketmiş öle deniyor
bizdede öyle tatlım altın adeti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?