mayıs bebişlerine isimler

oğlumun adı ne olsun :s

• ömer

OY: 9 32,1%
  • emir

OY: 3 10,7%
  • fatih

OY: 1 3,6%
  • ali çınar

OY: 4 14,3%
  • eymen

OY: 11 39,3%
  • sizin öneriniz =)

OY: 1 3,6%

• Ankete Katılan
    28

BenOnaResmenAsigim

melegim sana emanet
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
1.045
1
66
Bursa
selam kızlar!! doğumuma 2 hafta kaldı ve biz hala oğlumuza isim bulamadık :26:

klasik isimlere takıldım kaldım. ömer fatih ali... sade oldukları kadar hoşuma gidiyor ama babamızla bir türlü hem fikir olamadık. o da yağız, çınar gibi daha heybetli isimler istiyor.

oğluşumun süsleri herşeyi hazır hala adını yazdıramadık :43:

benim gibi birkaç mayıs annesi daha olduğundan kız ve erkek isimleri konusunda önerilerinizi bekliyoruzzz :49:

öncelikle hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm... 2 isim koyun mesala ali çınar yada ömer yağız gibi... ilerde benmde bi oğlum olursa ahmet ezel koymayı düşünüyorum bi eski bi güncel isim:))

öncelikle hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm... 2 isim koyun mesala ali çınar yada ömer yağız gibi... ilerde benmde bi oğlum olursa ahmet ezel koymayı düşünüyorum bi eski bi güncel isim:))

ben de eğer yağız çınar efe gibi bir isim seçersek yanına maneviyatı yüksek ve daha klasik bir isim daha eklemekten yanayım
ömer yağız çok hoş mesela. hz. ömer gibi adil bir çocuk olur inşallah. ali çınara da bayıldım yazar ismi gibi

canim bende klasik isimleri daha cok begeniyorum,

erkek icin,mert,mete,arda,alp isimleri hosuma gidiyor..

kiz icinse sevval,zeynep,yaren,betul,naz gibi isimler hosuma gidiyor:emir_bebek:

ben Yağız ismini beğeniyorum..Sadece Yağız koymak istedim ama eşim beğenmiyor...Bizde Doruk Efe koyacağız ama hala içine sinmiyor :2:

doruk da yağız da güzel bence ama doruk daha havalı geldi bana
biz çınar ismine taktık ama yanına güzel anlamlı klasik bir isim bulamıyoruz işte
bi de ben hz. ömerden dolayı ömer ismini çok severim

huff şafak da yerinde durmuyor ki :26:

bende harun ismini beğeniyorum cnm hem peygamber ismi, çok ağır duruyo ve çok eski gibi de durmuyo, çok kullanılan bi isim de değil.

doruk da yağız da güzel bence ama doruk daha havalı geldi bana
biz çınar ismine taktık ama yanına güzel anlamlı klasik bir isim bulamıyoruz işte
bi de ben hz. ömerden dolayı ömer ismini çok severim

huff şafak da yerinde durmuyor ki :26:

Şafağın bitmiş sayılır yaaa..Heran doğurabilirsin...Var mı belirtiler??

Bir diziden duymuştum Eymen ismini,çok beğeniyorum.anlamı da hoştu.o yüzden onu işaretledim :34::34: çift isim koyma taraftarı değilim,bir tane olsun ona hitap etsin onu anlatsın yeterli bence.

Şafağın bitmiş sayılır yaaa..Heran doğurabilirsin...Var mı belirtiler??

tatlım kasılmalar günde 10 sefere fln çıktı NSTde de baya yüksek çıkıyor cuma gitmiştim çarşamba tekrar gideceğim
göğsümden de sıvı geliyor zaman zaman
biraz iri demişti dokotr, daha da irileştiyse haftasonu sezaryen olacağım sanırım ama çatı ölçümüme göre uygunsa normali bekleyeceğiz

şekerlerini fln hazırladım hastaneye gelenler için ama adı olmadığından etiket basmadık hala

ay bayıldım çok beğendim ne güzel olmuş
ikisine de mehmet koymanın bir sebebi var mı? çok beğendim adları gibi güzel olsunlar inşallah

şu çınar ismine nerden takıldıysak kurtulamadık yoksa ben de klasik seviyorum

Mehmet babalarinin ismi ;) babalarina benzesinler diye ;)

tatlım kasılmalar günde 10 sefere fln çıktı NSTde de baya yüksek çıkıyor cuma gitmiştim çarşamba tekrar gideceğim
göğsümden de sıvı geliyor zaman zaman
biraz iri demişti dokotr, daha da irileştiyse haftasonu sezaryen olacağım sanırım ama çatı ölçümüme göre uygunsa normali bekleyeceğiz

şekerlerini fln hazırladım hastaneye gelenler için ama adı olmadığından etiket basmadık hala

Hayırlı doğumlar olsun inş. canım...İri bebek diyorlar bir doğuyor doktorun dediği ile gerçek kilosu arasında 400-500 gr fark edebiliyor..
benim bir ark. 4 kilo demişti kız 3500 gr doğurdu..İnş. normal doğurursun bu kadar beklemişken sezeryana girmek zorunda kalmazsın

Back
X