Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi yomdiniz mi hiçBenm de 30 mayısta yapıldı 12 haziran yani bu pazar test günüm ama sona geldikce gun geçmiyor bir de bende kanama falan olmadi göğüste şişlik sızı ara ara karin kaşık ağrısı ama şiddetli bel ağrısı oluyor baska bisey hissetmiyorum korkuyorum
Yok yapamadım eşimle de söz verdik 12.gune kadar sabredelim diye pazar günü yapıcazGebelik testi yomdiniz mi hiç
Selamlar transfer 7. Günüm . Kasık batması bel ağrısı var. Göğüslerde şişlik Hassasiyet var ama kullandığım ilaçlardan da olabilir diyorum. Böyle olup pozitif sonuç alan var mı acabaArkadaşlar transfer günlerimizde neler hisssediyor yaşıyorsunuz paylaşalım lütfen. Transferin kaçıncı gunundesiniz
Var canm var herkesin yapısı gereği farklı geçiyor dua edicez olumlu bakıcaz hasta gb yatma sakın hafif şekilde rutinles düşünemeye calis benmde pazar test günüm insallah hepimiz pozitif sonuçlar alalımSelamlar transfer 7. Günüm . Kasık batması bel ağrısı var. Göğüslerde şişlik Hassasiyet var ama kullandığım ilaçlardan da olabilir diyorum. Böyle olup pozitif sonuç alan var mı acaba
İnşallahVar canm var herkesin yapısı gereği farklı geçiyor dua edicez olumlu bakıcaz hasta gb yatma sakın hafif şekilde rutinles düşünemeye calis benmde pazar test günüm insallah hepimiz pozitif sonuçlar alalım
Insallah canm hber et olur muİnşallahEvde minik işlerimi hallediyorum yoksa vakit geçmez zaten... bende çarşamba günü yapacağım . Güzel haberlerle inşallah
![]()
Tabiii yazıcam ama önce sen (12siydi değil mi?)Insallah canm hber et olur mu
Aynen yarin ama eşime baskı yapıyorum en azından bu aksam verelim diye ikna edebilirsemTabiii yazıcam ama önce sen (12siydi değil mi?)benim 15 inde
![]()
Hadi güzel haberlerle inşallahAynen yarin ama eşime baskı yapıyorum en azından bu aksam verelim diye ikna edebilirsem![]()
Verdim kan cok heyecanliyim insallah Allahım nolur pozitif çıksın en zor 2 3 saatim olacak sanırımHadi güzel haberlerle inşallah![]()
Dualarım seninleVerdim kan cok heyecanliyim insallah Allahım nolur pozitif çıksın en zor 2 3 saatim olacak sanırım
Dualarım seninle![]()
Çıktı mı sonuçALah razı olsun canm insallah kavuşalım artik yaa
Negatif cnmÇıktı mı sonuç![]()
Moralini bozma zamanı gelmemiştir daha umudunu kaybetmeÇıktı mı sonuç![]()