Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabaaa..benim sat 14-15 mayıs arası :) 28-30 günde adet olurum ve bugün 22.gün.. 19asos03 bence siz test yapmalısınız :)) ben bu ay yumurtlamayı tutturduğumu düşünüyorum ve Rabbimden hayırlısını diliyorum...test yapmaya ne zaman başlasam kiiii
benim sat 8 mayıs sizlerin ne .. normalde 26-28 gün arası olurum ve bugün 28. gün
#hira test yaptın mı bence yapmalısınbeninde sat 27 nisan normalde 30-35 gün arası regl olıyorum..bu ay cok gecikti..acaba iğnenin etkisiylemi geciktii bilmiyorum..bu arada belirtileriniz neler??
sizin biraz daha varmış ghün sayalım birlikteMerhabaaa..benim sat 14-15 mayıs arası :) 28-30 günde adet olurum ve bugün 22.gün.. 19asos03 bence siz test yapmalısınız :)) ben bu ay yumurtlamayı tutturduğumu düşünüyorum ve Rabbimden hayırlısını diliyorum...test yapmaya ne zaman başlasam kiiii
en geç bugün olmam lazımdı 26-28 günde bir olurum en geç ve son 2 gündür dilimde demir gibi bir tat sürekli idrara çıkma baş dönmesi ve uyku problemim var demir depoşarımda düşmüş ama nedendşir bilmem
#hira test yaptın mı bence yapmalısın
hadi inşallah ama bendce bugün bir test daha yapmalısın 3 gün daha geçmiş aradancanim idrar testi yaptım 3 gün önce negatifti..ama hala adet olamadım..38 gün oldu adet olmadım.doktoruma gideceğim. ultrasyondan baktıracağım ve kan testi vereceğim..idrar testi yanıltabiliyormuş..
kuzummmmmmmmmhoşgeldiniz kızlar
canııımmmmmm miskim amberim nasılsınkuzummmmmmmmm