mayıs sonu haziran başı hamiş olduğunu öğrenenler

19asos03

hoşgeldin ikincitanem
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
2.023
104
kendini hamiş hissedenler test yapmaya başlayacak olanlar hadi buraya duygularımızı paylaşmaya

canım ben varımm..yalnız hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum..27 nisanda en son regl oldum..1 haftayı geçti hala adet olmadım...7 mayısta çatlatma iğnesi vurulmuştum..

bugün doktorum 16:30 da müsaitse gideceğim yoksa yarın...allahım inşallah mucizem olurda hamileyimdirr..

benim sat 8 mayıs sizlerin ne .. normalde 26-28 gün arası olurum ve bugün 28. gün

Merhabaaa..benim sat 14-15 mayıs arası :) 28-30 günde adet olurum ve bugün 22.gün.. 19asos03 19asos03 bence siz test yapmalısınız :)) ben bu ay yumurtlamayı tutturduğumu düşünüyorum ve Rabbimden hayırlısını diliyorum...test yapmaya ne zaman başlasam kiiii

bir oğlum var 1 yaşına girecek bu ay rabbim bağışlasın bu ay öylesine korunmadık ve bugünde olmayınca acaba mı dedim heyecanlandım

Merhabaaa..benim sat 14-15 mayıs arası :) 28-30 günde adet olurum ve bugün 22.gün.. 19asos03 19asos03 bence siz test yapmalısınız :)) ben bu ay yumurtlamayı tutturduğumu düşünüyorum ve Rabbimden hayırlısını diliyorum...test yapmaya ne zaman başlasam kiiii

canım tahmini adet günü regl olmasan yap..kesin sonuç içinse kan testi diyorlar..çünkü idrar testi yanlış sonuç verebiliyor..

en geç bugün olmam lazımdı 26-28 günde bir olurum en geç ve son 2 gündür dilimde demir gibi bir tat sürekli idrara çıkma baş dönmesi ve uyku problemim var demir depoşarımda düşmüş ama nedendşir bilmem

sizin biraz daha varmış ghün sayalım birlikte :KK15:

en geç bugün olmam lazımdı 26-28 günde bir olurum en geç ve son 2 gündür dilimde demir gibi bir tat sürekli idrara çıkma baş dönmesi ve uyku problemim var demir depoşarımda düşmüş ama nedendşir bilmem

inş gebeyizdir..bende de bel ağrısı oluşuyo ama bir türlü adet olmuyo ara sıra sol kasık ağrım oluşuyordu bir kaç gündür yok oldu..

canim idrar testi yaptım 3 gün önce negatifti..ama hala adet olamadım..38 gün oldu adet olmadım.doktoruma gideceğim. ultrasyondan baktıracağım ve kan testi vereceğim..idrar testi yanıltabiliyormuş..
hadi inşallah ama bendce bugün bir test daha yapmalısın 3 gün daha geçmiş aradan

merhaba kızlar , bende bu ay çalışmalara başladım. aynı zamanda ovülasyon testi ile takipteyim. inşallah bu ay tutturabilirim :)

X