mayısa kadar 8 kiloooo

roseinsa

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
13
0
16
İçel Mersin
merhaba kızlar. bende artık burdayım beni de aranıza alır desteklerseniz çok sevinirim :) çünkü birbirinizi motive edişiniz gerçekten süper. Ben 1 65 boyundayım şuan 63 kiloyum. Hedefim en mutlu hissettğim kilom ve ideal kilom olan 55'e inmek. Geçen yaz 66ya çıkmıştım biraz dikkat ve sporla 60a düştüm 2 ayda ve şimdi dikkat etmemeye başlayınca sporuda bırakınca 63 oldum :( Umarım hepimiz istediğimiz kiloya bir an önce kavuşuruz kızlar. Vermem gereken 8 kilo var ve birdaha asla almamammmmmmm :)

Son düzenleme:
valla bıktık şu kilolardan.bende diyetteyim 8-9 kilo verdim ama daha 8 kilom var onuda isveç diyetiyle vermek istiyorum.sen nasıl vereceksin

bende isveç diyetini 3 gün yapabildim 1 kg verdim ama bana uygun bi diyet olmadığı için bıraktım. yani açlık felan pek umursamamda çok halsiz düştüm onunla gözlerimi bile açamıyodum bana hiç uymadı bıraktım o yüzden. dediğim gibi geçen yaz biraz dikkat ederek, 6dan sonra yemeyerek, suyu artırarak ve tabiki sporla 2 ayda 66dan 60a düşmüştüm ve şuana kdar dikkat etmemme rağmen korudum o kilomu. Şimdi yine bu dediklerimi yapcam hedef olarak doğum gnümü koydum 7 mayısa kadar en azından 5 kilo. birbirimize destek olalım eminim hepimiz atıcaz bu fazlalıkları :)

inş. ya..isvec diyeti çok zor zaten bende dayanirsam 5 gün yapıcam :) ay bari benimde hedef doğum günüm olsun 22 haziran :) ya bide hemen yüzümden zayıflıyorum.vucuduma gore yüzüm küçük. ne yapsamda yüzümden zayiflamasam

Son düzenleme:
canım istersen bölgesel spora ağırlık ver. bence yanlarımdan rahatsızım her sabah ilk o bölgeye yapılabilecek egzersizleri yapıyorum.

Back
X