Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelin beraber bekleyelim BATlari diye konu mu acsam rakip konu paniğe😃😃
Aslinda ivit topluca yazilsa yapiyim ama duzenleme yapmak gerekicek hep dimi haklisin😮🤔
burda olsun yaaaa ben burayı seviyom... :)

yaklaşık 15 gündür sabah 2 yumurta yiyorum ,sabah uyandım bi ilaç içtim midem bulandı kan vericektim heyecandan diyorum eşim hamilesin ya ondandır diyor ben hala inanamadığım için
misli misli katlanmış çıksın inşallah değerler... bakalım neler isteyecek bebiş daha bunun aşermesi var..

kızlar son durum bildiriyorum malum bugün bat günüm ve bi türlü test yapamadım bundada vardır bi hayır diyorum. ufaktan diz kapaklarım ağrıyor. eğer olucaksam zaten 2-3 saat içinde çok ciddi ağrılarım başlayacaktır.. 2-3 saate ağrı çoğalmazsa yanıma test aldım saate maate takılmayıp yaparım.. bu arada telefonumu evde unutmuşum 5 te yatıp 8 de kalkınca sabahları ben ben değilim... :) cilekliturta_33 cilekliturta_33 test sonucunu yazarsın araca PC den girerim artık.. panic_attack panic_attack yol nasıl gidiyor kaç saat kaldı..ye kuzum acıktıkça durun doyur yiğenimi yarasın ikinizede...

Ahan da bi ortak daha sen de gel ☺
Hosgeldin Fatma. Tatilde hiç giremedim ben.iki gündür bakıyorum mesajlara. 23 gibi olurum sanırım histerskobi öncesi günü güne oluyordum da şimdi iki seferdir iki üç gün öncesi oluyorum. Gecen ay 25 oldum bakalım insallah 10 ay olmayıp lohusa olruzzz

kızlar son durum bildiriyorum malum bugün bat günüm ve bi türlü test yapamadım bundada vardır bi hayır diyorum. ufaktan diz kapaklarım ağrıyor. eğer olucaksam zaten 2-3 saat içinde çok ciddi ağrılarım başlayacaktır.. 2-3 saate ağrı çoğalmazsa yanıma test aldım saate maate takılmayıp yaparım.. bu arada telefonumu evde unutmuşum 5 te yatıp 8 de kalkınca sabahları ben ben değilim... :) cilekliturta_33 cilekliturta_33 test sonucunu yazarsın araca PC den girerim artık.. panic_attack panic_attack yol nasıl gidiyor kaç saat kaldı..ye kuzum acıktıkça durun doyur yiğenimi yarasın ikinizede...

Hafiften kasıklarım ağrıdı ama iyiyim şimdi. Susurlukta ayran molası verdik. Sonra arkaya geçtim uzanıyorum. 3-4 saat sonra Aydında oluruz. Yol üzerinde tıp merkezi, hastane falan görürsek test yaptırıcam :) Aydındaki doktorum aradı, ölüyo meraktan cancağzım. :))

Kızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü
D344B6E2-B443-4A2C-A231-F39CC3F45022.webp

kurtaj oncesınde benım de dayanılmaz mıgren agrılarım tuttu, doktorum demıstı hamılelık mıgrenı daha tetıkler agrıların olacak artabılır falan, senınkı allah korusun mıgren degıl ınsallah ama, demek hamılelık hormonları agrıyı tetıklıyosa evet bas agrısı da hamılelık belırtılerı arasında sayılır :) amaannnn hamılesın kızım, anasın sen ana ne dıyecek bas agrısı beaaa
Ay kızlar benimde dün bi başım ağrıdı dayanamayıp ağrı kesici içtim. BAT 18 Haziran hamilemiyim acaba :21:ama karnımda ağrıdı adet olacakmış gibi. Hadi hayırlısı caneyin sırasına bende girerim belkim.:KK8:

Kızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü
Eki Görüntüle 2277992
İkiz mi yani? Bir de rahim içinde keseler yakınında kanama alanları olabiliyor ama birçoğu hamileliği etkilemeden ara ara küçük kanamalarla atılıyor. Kanama görünce korkutuyor her seferinde tabi ama inşallah sorunsuz devam eder hamileliğin. Allah bağışlasın yavrularını sana.

Back
X