Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel bahar geldi, çiçekler açtı buralara. Okudum ama yazamadım telaşımdan. cilekliturta_33 cilekliturta_33 panic_attack panic_attack ne güzel testler yapılmış katlamalar görülmüş. Kız panik kalbin ne temizmiş mayıs dedin mayısta yazdın hikayeni 😍 can09e can09e kuzum sen alemdesin? dennisgo dennisgo canim senin de tatlı telaşına az kaldı ne güzel. Armin Armin insallah yanlış etiket yapmamisimdir, çok şükür rahatlamışsın artık, sıkıntılar feraha ermiş, insallah esinin de güzel sonuçlarını alırız. @Beste78 kuzum sen nasılsın, yeni döneme bomba gibi başlamışsın.
Liste fikri de süper olmuş, teker teker dolsun insallah. Seheryeli, felix, senella ve nicini tam yazamadığım herkese sevgilerimi yolluyorum 😘

bana başka arkadaşım önermişti canım.. b12 eksikmiş deyince. evet ama gayet faydalı bilgiler çıkıyor ortaya burada da öyle ailemizin eczacısı bilgilileri bol şükür.. solgarın gereksiz pahalı olduğunu duymuştum.. newlife ın başka ürününü kullanmadım.. doktora gittiğimde sordu, bu üçünü saydım d demir b12 tamam güzel devam dedi ekstra bir şey vermedi.. ben ceviz iyi tüketiyorum ama. bir de biber canım acayip biber çeker pişmiş biber. benim sigara da var ya muhtemelen onun için c vitamini istiyor vücut bir de suyu bol içerim.. bak sana panicin kullandığı ilaçları tekrar yapıştırım mı bulur musun?
inşallah olursun da bu dondurulmuş tek sağlıklı yumurtan güzelce döllenir konur kuzum..
eşinde var mıydı sorun?
panic_attack panic_attack ın kullandıklarını da kaydetmiştim. Aldım hemen şimdi o New Life B12 yi. Benim B-12'de 300 üstüne hiç çıkmaz çıkamaz haylaz biraz. :KK11:
Folik de almıyordum çoktandır. İkisi bir arada iyi olur dedim hemen sipariş verdim.

Bu defa güzel, kaliteli yumurtan olur ve tutar umarım. 3 ay kullandığın için faydasını görmüşsündür bence vitaminlerin.
İnşaallah faydasını görmüşümdür. Onca vitamin takviye şu bu alıp sonra bir kontrol baktırmaya gittiğinde bütün değerlerin yerlerde gezince insanda ne moral ne bişi.

bana başka arkadaşım önermişti canım.. b12 eksikmiş deyince. evet ama gayet faydalı bilgiler çıkıyor ortaya burada da öyle ailemizin eczacısı bilgilileri bol şükür.. solgarın gereksiz pahalı olduğunu duymuştum.. newlife ın başka ürününü kullanmadım.. doktora gittiğimde sordu, bu üçünü saydım d demir b12 tamam güzel devam dedi ekstra bir şey vermedi.. ben ceviz iyi tüketiyorum ama. bir de biber canım acayip biber çeker pişmiş biber. benim sigara da var ya muhtemelen onun için c vitamini istiyor vücut bir de suyu bol içerim.. bak sana panicin kullandığı ilaçları tekrar yapıştırım mı bulur musun?
inşallah olursun da bu dondurulmuş tek sağlıklı yumurtan güzelce döllenir konur kuzum..
eşinde var mıydı sorun?
Beslenmeme ben de çok dikkat ediyorum. Ceviz pekmez Yoğurt süt köyden sürekli meyve tüketirim.
Olmayınca olmuyor demekki ne bilim.

panic_attack panic_attack Vitamin D ve B12 için ne önerirsin. Benexol ve coledan kullanmıştım.
Biraz daha kullanmam gerekiyor sonuçlarıma göre
B12-258
Vitamin D-23

Venatura vit d + k2 damla.
Yine Venatura'nın B12si varsa onu al. N11de satılıyor.
Benim de 23 idi. İki ayda 35'e çıkardım bıraktım. 10 kilo başına 2 damla hesabıyla içerek yükseltiyosun.

Ampül şeklinde olan daha etkili diyorlar, bende öyle yapayım ya, 1 adet iğnesini içeyim tek seferde kurtulayım.
Peki içimi çok zor mu:))
Evet bakalım bemiks için ne yorum yapacak, sanki V ile başlayan bir vitaminden bahsetmişti, geriye dönük okuyacağım birazdan
ampul olanı denemedim ama damla olanın tadı şahane,fındık yemişim gibi oluyor,hiç ekmekle uğraşmıyorum,dilime damlatıyorum,benim de 9 du Senella Senella referans değerlerde kritik yokluk diye yazıyor bu değer,doktor 40 damlayla başlattı sonra azaltarak devam ettik,en son 27 olmuştu ama kıştan çıktık yine yerlerdedir eminim
doktorlar hamile kalır kalmaz d vitaminini görmek istiyor,çünkü düşüğe neden oluyormuş eksiklik durumunda

Newlife dil altı da cazip geldi canım. Ayrıca folik asit almam hem. Araştırayım bir, teşekkürler Canım
Aşk olsun neden öyle diyeyim:)) Yani belli mi olur
Geçen yıl eşimin memleketine hamile gitmeyi çok istemiştim
Bu yıl öyle olsa bari:)) 5 ağustosa kadar hamile kalayım kızlar, dua edin.
2 ay var:)
inşAllah canımmm,inanıyorummm ben hepimiz hamilelik konuşacağız yakın zamanda Allahın izniyle

Canım sen antalyadaydin dimi, ben de buradayım, ihtiyacın olursa haber et, sınırını bozan falan varsa 😂
bu ara kendi rahmim ve yumyumlarım sinirlerimi bozuyor ama onlarada yapcek bişey yok.. :D

canım 39 yaşındayım rezervim ise sağda 4 tane solda basit bi kist var dedi amh şu an ahtırlamıyorum

tüp bebebk öncesi prp önerdi ki yumurta rezervini artırsın diye

prp için 5000 tl dedi
düşünüyorsan bahçeci daha uyguna yapıyormuş prp yi canım
bir de adetliyken mi gittin,yani rezervin azalmış diye neye göre söyledi

sorma bide motorlar fena hareketli wc ye abone oldum...!!!!!!!!!!!!
Buz gibi birayı içtin otelin salatasından yedin tabi olan olduu🙊 su iç yoğurt ye kuzu muz falan sizin orda boldur burdan da ucuzdur muz yiyemedik valla yaa aman Allah esirgesin motoru bozmuyak🙈

kız yok sen benim adıma cevap vermişsin ya ne küslüğü canım

benim adetten sonra gelmedi yazmışsın ki biz o zaman tatile çıktık sanırım :KK76:
Senin adına cevap vermedim kızz sen sorulunca gittim baktım en son görülme tarihine, evet ben regl olduğumdan beri yok nerde acaba dedim? Sonra ses ver diye yazdım. Neyse canım canın sağolsun❤

düşünüyorsan bahçeci daha uyguna yapıyormuş prp yi canım
bir de adetliyken mi gittin,yani rezervin azalmış diye neye göre söyledi
yok canım adetimin 18. günüydü gittiğimde sadece fikir almak muayene olmak için gittim valla bilmiyorum orda yiğit bey varmış bu konuyla alakalı yurt dışında eğitim almış konuştuk sadece henüz karar vermedik

şimdi ben regl olunca -14 gün yapıp mı yumyumladığım günü bilcem ..test yapmadım ya doğru dürüst bu ay.. eee kaçırmış olma ihtimalim baya bi yüksek çalışma günlerine denk gelmiş olmuyo kine o zaman... gerçi arada kaçamak devam etti ama lambada.. denk gelmesi süpriz olur kine..

Buz gibi birayı içtin otelin salatasından yedin tabi olan olduu🙊 su iç yoğurt ye kuzu muz falan sizin orda boldur burdan da ucuzdur muz yiyemedik valla yaa aman Allah esirgesin motoru bozmuyak🙈
kız aman bozayım deme,15 lira muz,zengin işi motor bozmak :rolleyes:

yok canım adetimin 18. günüydü gittiğimde sadece fikir almak muayene olmak için gittim valla bilmiyorum orda yiğit bey varmış bu konuyla alakalı yurt dışında eğitim almış konuştuk sadece henüz karar vermedik
yani adetin 3.günü yumurta durumuna bakıyorlar ona göre fikir söylüyorlar rezervle ilgili tabi amh testi de gerek,ticarethane işte nolcak,sana kötü durumun diyecek,gençleştirelim prp diycek,gel tüp yapalım diyecek

şimdi ben regl olunca -14 gün yapıp mı yumyumladığım günü bilcem ..test yapmadım ya doğru dürüst bu ay.. eee kaçırmış olma ihtimalim baya bi yüksek çalışma günlerine denk gelmiş olmuyo kine o zaman... gerçi arada kaçamak devam etti ama lambada.. denk gelmesi süpriz olur kine..
olur mu olur,tek kurşun yeter,
şu hislerimi destekle de hadi bi kan veriver yarın:confused:

aynen öyle kuzumm sende şu prg.dan yok mu? onlara gir bilgilerini geçmişi de o güzelce söyler sana :)

Back
X