Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ayın 5ünde hastalandım 9unda bitti.
12sinde denedik. 5 gün sonra kahverengi akıntım geldi çok az 2 gün damla damla gğnlük pedi doldurmayacak kadar sonra bitti. Ve 19 ve 21inde ilişki oldu. Dün 24ü pembe bi akıntım oldu silince o kadar . Bugünde kasıklarım da belim ağrım var. Bi de dizlerimden bileklerimr ağrım oluyor ara ara bi de alnım da kocaman bi sivilce çıktı.
Normalde bat zamanımda çıkar sadece bi daha hiç çıkmaaz 🙏🏻 bata da son 9.
Bunu da bugün yaptım ? 🙏🏻🙏🏻
gözlüklerimsiz baktim sapsik gözlerim beni yanıltmıyorsa bencem hamilesin ki yuzde bir milyon😍🤲🏻

Kızlar ayın 5ünde hastalandım 9unda bitti.
12sinde denedik. 5 gün sonra kahverengi akıntım geldi çok az 2 gün damla damla gğnlük pedi doldurmayacak kadar sonra bitti. Ve 19 ve 21inde ilişki oldu. Dün 24ü pembe bi akıntım oldu silince o kadar . Bugünde kasıklarım da belim ağrım var. Bi de dizlerimden bileklerimr ağrım oluyor ara ara bi de alnım da kocaman bi sivilce çıktı.
Normalde bat zamanımda çıkar sadece bi daha hiç çıkmaaz 🙏🏻 bata da son 9.
Bunu da bugün yaptım ? 🙏🏻🙏🏻

Dağınık bi pembelik görüyorum ama uykum geldi ondan mı acaba 😁
Bat'a 9 gün kala normal gebelik testinde çıkması ilginç. Sabah erken gebelik testiyle denese kııı.. Ayy çok heyecanlı! Hadi inşallah! 😻

Dağınık bi pembelik görüyorum ama uykum geldi ondan mı acaba 😁
Bat'a 9 gün kala normal gebelik testinde çıkması ilginç. Sabah erken gebelik testiyle denese kııı.. Ayy çok heyecanlı! Hadi inşallah! 😻
İnşallah canım beniim 🙏🏻
Evet canım 9 gün bana da garip geldi ama pembe lekelenmem oldu ve bu 23 yaşındayım evlendiğimden beri ilk defa old u 🙏🏻 bi de pazar günü evlilik yıldönümümüzde 1 senemize girdik çok niyetlenmiştim hep içimden geçirmiştim 1 senemizde öğrenelim bebeğimizi diye ❤ eğer ki varsa bize mükemmel bi hediye olacak ❤🙏🏻

Günaydın canlarım;
Bütün iyi dilekleriniz ve pozitif enerjiniz için hepinize çok teşekkür ederim. umarım o gün bu gündür ve sıkıca tutunur uykudan yeni uyanmış, kahraman embriyom :)

Kavuşmuşsunuzdur şimdi kahraman minnakla. 🤗

Kızlar kontrole gittik geldik. Kese geçen haftanın 2 katı olmuş. Yolk sac görüldü. Bebiki de gördük kesenin içinde 1 mm :)) Kalbini de gördük pıtı pıtı hareket ediyodu 😻 Haftaya kalp sesini duyarız dedi doktorum. 😊
Maşallah Subhanallah Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah darısı başımıza aminnn :dua: :dua: :dua:

O yakınına benden selam söyle, e2 27 çıkmış ve menepoza doğru bir değer yorumunu neye dayanarak yapmış merak içerisindeyim, tee allam ne ilginç insanlar var, hep öyle olsa bile doktor olmadan böyle bir konuda nasıl böyle bir yorum yaparak canını sıkabilmiş pes, için rahat olsun bu değerin menepozla uzaktan yakından ilgisi yok regli döneminde bu değer süper istenen bir değer
Progesteron da 0.30 çıkmış, belki de ordan öyle düşünmüştür,🤷🏼‍♀️Teşekkürler içim rahatladı ☺️Doktorla yüzyüze görüşünce bi sorarım aklıma gelirse, beklenen adet de nihayet başladı şükür😊yarın yollara düşüp transfer hazırlıkları için ilk adımı atıyoruz hayırlısıyla. İlk tecrübem olcak umarım son olur aminnn..

Sonuçlar çıkmış canım evet, gebelik yok e2 düşük 27 çıkmış, erken menopoza doğru bi değer diye yorumladı bi yakınım, sonra tüp bebek doktorumla görüştüm, sonuçları gönderdim salı ya da Çarşamba gelebilirsin dedi ama aktif kanama yok nasıl olcak dedim, puan çıkan kan değerlerin regl döneminde olduğunu gösteriyo zaten dedi😳 çarşamba gitmeye karar verdik. Tuhaf bi başlangıç oluyo, inşallah sonu güzel olur🙏🏻Tuhaf hisler içindeyim🤔

inşallah iyi olacak ne menapozu yav sıl aklından oyle seylerı, sen bebegını kucaklayacaksın allahın ıznıyle yakında ınsallah.

Kızlar kontrole gittik geldik. Kese geçen haftanın 2 katı olmuş. Yolk sac görüldü. Bebiki de gördük kesenin içinde 1 mm :)) Kalbini de gördük pıtı pıtı hareket ediyodu 😻 Haftaya kalp sesini duyarız dedi doktorum. 😊

maşallah maşallah maşallah çok sevindim gozun aydın canım

O burun tikanikligi ve hapsirma meselesinden ben butun gebeliklerimde muzdariptim. Hormonlarin ile alakali. Vajinal akintiyi artiran ostrojen diger akintilari da artiriyor vucutta. Ben gece uykumdan uyanip hapsiriyorum. Burnun kanarsa da sasma. Kan, akinti, sumuk, tikaniklik, kasinti hepsi olacak.

benim hamılelıgımde burnum cok kanamıstı durup duruken, hapsırma falan degıl ama kanama cok oldu, hamılelık sonrasında hemen kesılmıstı.

Progeny f kullanan varmı? İçinde ayrı ik i ilaç var nasıl kullanıyorsunuz. Bunun eşimede versemmiki bilemedim

ben kullanıyorum canım, ıkısını bırlıkte ıcıyorsun, bu kadın ıcın, erkek ıcın erkek spermlerını destekleyıcı baska ılac kullan bence, bı de esıne harcama, bunu gunde ıkı tane de ıcebılırsın demıstı eczacım ama ben bırer tane ıcıyorum bır balık yagı bır de kapsul yanı

Progesteron da 0.30 çıkmış, belki de ordan öyle düşünmüştür,🤷🏼‍♀️Teşekkürler içim rahatladı ☺Doktorla yüzyüze görüşünce bi sorarım aklıma gelirse, beklenen adet de nihayet başladı şükür😊yarın yollara düşüp transfer hazırlıkları için ilk adımı atıyoruz hayırlısıyla. İlk tecrübem olcak umarım son olur aminnn..
Progesteron da gayet güzel çıkmış, regli başında bu değerler gayet güzel, transferinde böyle güzel olsun ve sağlıklı hamileleik haberleri verirsin inş canım 🍀

ben kullanıyorum canım, ıkısını bırlıkte ıcıyorsun, bu kadın ıcın, erkek ıcın erkek spermlerını destekleyıcı baska ılac kullan bence, bı de esıne harcama, bunu gunde ıkı tane de ıcebılırsın demıstı eczacım ama ben bırer tane ıcıyorum bır balık yagı bır de kapsul yanı
Tm canım tşk ederim. Aynı andamı içiyorsun?

Back
X