Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ediyprum cevaplarsalar sevinirimay erken belirtieriniz neydi
Bende kasık batması halsizlik idrar koyulaşması var yarın kan vereyim diyorum inşallah hamileyimdirBenim şahsen pek bi belittim yoktu..sadce sadet olacakmisim gibi karin ve bel agrisi vardi..hatta bak yine adet olacağım demiştin.. .bir de hafif iştah artisi
Inşallah canimm ..aĺlah herkese bu duyguyu tatttirsin.ben de genişinin kalp sesini duysaydım iyi olurdu..dua edin bana daBende kasık batması halsizlik idrar koyulaşması var yarın kan vereyim diyorum inşallah hamileyimdir
İnşallah en kısa zamanda duyarsın canımInşallah canimm ..aĺlah herkese bu duyguyu tatttirsin.ben de genişinin kalp sesini duysaydım iyi olurdu..dua edin bana da
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın regl geçtikten sonra mı yoksa öncesinde mi öğrendinizkızlar hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
bende 8 mayısta beta hcg 27 de öğrendim 15 mayısta 145 olmuş kasık ağtısı ve bel ağrısı var
teşekkür ederim :) adetime 3 gün kala öğrendim idrarda silik çıkmıştı kan verdim 27 dediler hatta hamile değilsin diyen bile oldu. geç yumurtladığım için. haftaya keseyi görmeye gideceğiz inşallah herşey yolunda giderHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın regl geçtikten sonra mı yoksa öncesinde mi öğrendiniz
Hayırlısı olsun çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımızaBen de bugün öğrendim hamile oldugumu..202 beta hcg. Yarın kadın doğuma gorunecegim..insallab sıkıntı yoktur.
teşekkür ederim :) adetime 3 gün kala öğrendim idrarda silik çıkmıştı kan verdim 27 dediler hatta hamile değilsin diyen bile oldu. geç yumurtladığım için. haftaya keseyi görmeye gideceğiz inşallah herşey yolunda gider
hayirli uğurlu olsun canimm..allah sağlıklı bir şekilde bebusini kucağına Olmayı nasip etsin..Merhaba kızlar
Bende bu ay hamile olduğumu öğrendim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Sağlıkli bir şekilde kucağımıza alırız inşallah![]()