- 14 Mayıs 2016
- 354
- 356
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
- #2.461
Ben yarın alıcam kesin haberi inşallah evde yaptım 2test pozitif Batı'ma 2gün var caanlar ama kan testini bekliyorum bakalım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum ha deyince de tutmuyor ki her ay alsak ooooCanm şimdi pozitif çıkarsa denemeye değerde
Ya negatif çıkarsa
Negatife mi üzüleyim giden paramami
![]()
Canım bi kaç gün daha bekle belki stresten olmuyorsunduradetimden 3 gün gecti ama adet gününden bi gün önce kan testinde cıkmadıacaba sonradan cıkar mı
sağlık olsun ilk denemeydi bidakine o zamanCanım bi kaç gün daha bekle belki stresten olmuyorsundur
Ben yarın alıcam kesin haberi inşallah evde yaptım 2test pozitif Batı'ma 2gün var caanlar ama kan testini bekliyorum bakalım[/QUOTE
Yavaş yavaş dökülmeye başladık deseneAdet oldum :-( belirtiler fos cikti ovulasyon testi yalan oldu teste gore 23-24 bat
Cnm reglin duzenlimidir herzaman oda önemli eğer duzenliyse geç döllenme olabilir oda regl gecikmesinden 6veya 7 gün sonra belli oluradetimden 3 gün gecti ama adet gününden bi gün önce kan testinde cıkmadıacaba sonradan cıkar mı
İnş canm biran önce hamile kalırız
Bende diyorum su soğan kurunu yapayım,olmazsa incir kurunu yaparım yine olmazsa doktora giderim
2- 3 ay önce kadın dogumcuyla gorustum
12- 13 ayını doldur,olmazsa geldedi
Ben de bu arada kurleri deneyip gideyim diyorum canm[/QUOTE bugün burdan bi arkadaş regli günü gelmeden dört gün önce gebelik varsa gösteriyormuş dedikten sonran harıl harıl nette nöbetçi eczane aradım başka marka altıgün öncesinden gösteren prediktör aldım aynı fiyat ve sonuç kocaman tek çizgi inşaallah sende vardır elif
Canım adet oldum biraz önce. Hayırlısı artık önümüzdeki aylara bakıcaz. Demekki geç yumurtlamışım bu ay. Tarihler şaştı tabii. Sen nasılsın nasıl gidiyor.Canımm inşallah vardır seninledir bebişinidrar testi yapmadınmı dahaaa? Yapınca diğer topiğindede burda da sonucu yaz canım. Ayy bende heycan yaptım bak şimdii. Hayırlı haberlerini bekliyorum
![]()
Aa demek ki şuan zamanı değilmiş. Rabbim alacağı zamanıda vereceği zamanıda çok iyi bilir. İnşallah en kısa süre içinde Rabbim seni bebişine kavuşturur canım. Biz iyiyiz Allaha şükür sadece gribim ve ilaç kullanamıyorum 3 gecede uyuyamıyorum. Geceleri çok zor geçiyo ama bebişim iyi sanırım inşallah iyidirCanım adet oldum biraz önce. Hayırlısı artık önümüzdeki aylara bakıcaz. Demekki geç yumurtlamışım bu ay. Tarihler şaştı tabii. Sen nasılsın nasıl gidiyor.
Cnm reglin duzenlimidir herzaman oda önemli eğer duzenliyse geç döllenme olabilir oda regl gecikmesinden 6veya 7 gün sonra belli olur
Aynen bende hamile gibi hissetmiyordumYa kızlar ovulasyonu göre bata 4 gün var test yapmalı mıyım sizce hiç hamile gibi hissetmiyorum![]()
Canm beklemeye alistim galiba ben
12 aydır bekleme orucumu son 8. Günümde bozmustum
Goreceğimi de gördüm
![]()