MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Bugün 6 gün geçmiş oldu kasık ağrım devam ediyor ama adetten önce koltuk altım bile şişerdi şimdi hiç değişiklik yok. İnternetten test sipariş verdim yarın ya da salı gelirse yapcam. Bi de eczaneye para bayılmayım dedim teste verdiğim paraya üzülüyorum hele ki eczanelerdeki pahalı olduğu için daha da üzülüyorum.

Benim de bat 29 Mayıs bazen 2 gün gecikiyor stres yapmayayım diyorum ama adet tarihim yaklaştıkça başlıyor acabalar??? 1,5 yıldır bekliyorum Hayırlısı ile olsun artık :110: bu arada vücut ısım hiç olmadığı kadar yüksek gebelik belirtisi diye düşündüm ama daha 1 hafta var acaba şimdiden belli olur mu ki :işsiz: benimle birlikte 29 30 Mayıs'ı bekleyen var mı kızlarrrr o_O

İnş canm biran önce hamile kalırız
Bende diyorum su soğan kurunu yapayım,olmazsa incir kurunu yaparım yine olmazsa doktora giderim
2- 3 ay önce kadın dogumcuyla gorustum
12- 13 ayını doldur,olmazsa geldedi
Ben de bu arada kurleri deneyip gideyim diyorum canm[/QUOTE bugün burdan bi arkadaş regli günü gelmeden dört gün önce gebelik varsa gösteriyormuş dedikten sonran harıl harıl nette nöbetçi eczane aradım başka marka altıgün öncesinden gösteren prediktör aldım aynı fiyat ve sonuç kocaman tek çizgi inşaallah sende vardır elif

Canımm inşallah vardır seninledir bebişin :KK66: idrar testi yapmadınmı dahaaa? Yapınca diğer topiğindede burda da sonucu yaz canım. Ayy bende heycan yaptım bak şimdii. Hayırlı haberlerini bekliyorum :KK66:
Canım adet oldum biraz önce. Hayırlısı artık önümüzdeki aylara bakıcaz. Demekki geç yumurtlamışım bu ay. Tarihler şaştı tabii. Sen nasılsın nasıl gidiyor.

Canım adet oldum biraz önce. Hayırlısı artık önümüzdeki aylara bakıcaz. Demekki geç yumurtlamışım bu ay. Tarihler şaştı tabii. Sen nasılsın nasıl gidiyor.
Aa demek ki şuan zamanı değilmiş. Rabbim alacağı zamanıda vereceği zamanıda çok iyi bilir. İnşallah en kısa süre içinde Rabbim seni bebişine kavuşturur canım. Biz iyiyiz Allaha şükür sadece gribim ve ilaç kullanamıyorum 3 gecede uyuyamıyorum. Geceleri çok zor geçiyo ama bebişim iyi sanırım inşallah iyidir :dua: Buna şükür diyorum

Back
X