Merhabalar şimdi sizlere en saçma ama en sinir bozucu derdimi anlatacağım. Ben bir şeyi alırken her seferinde çok severek çok beğenerek alıyorum. Ama sonrasında gözüme eskisi kadar güzel gelmiyor pişman oluyorum. Ama bitmiş şeyi beğendiysem ve ona sahip olamadıysam da kafayı takıyorum onda asla ama asla vazgeçmiyorum. Bunu sadece maddi şeyler olarak düşünmeyin bu hemen hemen çoğu tercihimle alakalı bir durum. Mesela mezuniyetimde o çok beğenerek giydiğim elbise şimdi gözüme çok kötü görünüyor fotoğraflarıma bakmak istemiyorum. Geçen sene kırmızı gözüme güzel görünüyordu ve geçen sene ne aldıysam ne yaptıysam hep kırmızı almışım ve şu an kırmızı görmek istemiyorum. Nişanlım yüzük almadan bana hangi modeli istediğimi sordu. O zaman çok beğendiğim ve nişanlımın dünyanın parasını verdiği yüzükten bile pişman oldum. Benim için hala çok değerli bir şey ama keşke başka model seçseydim diyorum. Aceleyle bir heves edip girdiğim işten hiç memnun değilim. O zaman istemediğim bir başka iş daha vardı ama şu an onu reddettiğim için pişmanın. Bir yandan da çok düşünen her şeye çok fazla kafa yoran ve sağduyumla hareket eden bir insanım. Her ne kadar çelişkili görünsem de hayatta büyük pişmanlıklarım yok. Küçük pişmanlıklarımda boğuluyorum. Şimdi benim durumum nedir? Bu arada çevremdeki herkes çok zevkli olduğumu da söyler hani zevksiz de değilim aldığım şeylerden sonradan pişman olmamın sebebi bu değil. Halet i ruhiyemi çözen olursa şimdiden teşekkürler.