Maymuna benziyorum deyince öldürdüm

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Ankara’da Gazi Hastanesi’nde kulak ameliyatı olan 10 yaşındaki oğlunu öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan anne Nurhan S., önceki gün tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitene Ekle

ANKARA Milliyet

Nurhan S. ifadesinde olayı şöyle anlattı:
“Oğlum O.S. ile arkadaşları okulda sürekli kulakları kepçe diye alay ediyorlardı, oğlum okula gitmek istemiyordu. Bir süre önce ameliyat oldu. Ancak ameliyatın ardından yüzünde şişlikler oluştu. Doktorlar, ‘biz burada kanserli hastaları tedavi ediyoruz, senin oğlun ameliyat oldu, birkaç güne kadar şişlikler düzelir’ dedi. Hastanenin tuvaletine gittik. Oğlum aynaya bakarak, ‘anne, ben maymuna benziyorum’ dedi. Eşarbımı çıkarıp, boğazını sıktım. Çocuğumu cennete yolladım, ben de ölmek istiyorum diyerek, hastanenin önünde yoldan geçen arabaların önüne atladım. Acil serviste çocuğumu öldürdüğümü söyledim.” Nurhan S.’nin olaydan önce antidepresan etkisi olan prozak ve benzeri türden ilaçları eczaneden reçetesiz alarak kullandığı öğrenildi

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

milliyet

evladının canını kolay almış....kendini neden öldürememiş acebağğ....
allah belasını versin ne deyim....

çok feci çok nasıl da elini tutuyor ölüme götürdüğünü bilmeden

en güvendiği insan annesi celladı olmuş:KK42::KK42:

bu kadın ömür boyu hapislerde sürünsün

çok saçma belki ama bişey sorucam bu konuyu görmeme imkanım var mı? yani konuları da göz ardı edebiliyor muyuz? akışımda yorumları beğenileri görüyorum.

çocuklarla ilgili ruh hastalığı derecesinde hassasiyetim var ve konuyu gördükçe kalbime bıçak saplanıyo gibi oluyorum,kaldıramıyorum bunu.

Yazıklar olsun be sana kadın, ömrünün her saniyesinde aklından çıkmasın inşallah o vicdan azabıyla uzun yıllar yaşa. Sana ölüm kurtuluş gelir..

çok feci çok nasıl da elini tutuyor ölüme götürdüğünü bilmeden

en güvendiği insan annesi celladı olmuş:KK42::KK42:

bu kadın ömür boyu hapislerde sürünsün

Ondan dolayi bdv'de konu açilinca "bebek yapimmi" diye, herkes çabucak dogur dediginde ben diyemiyorum. Konu sahibide psikopat olacagindan degil. Her kadin anne olamayacagandan. Herkes bir canin sorumlulugunu alamiyor iste. Böyle psikopatlarda var, sinir hastasi annelerde var daima çoçuklarina fiziksel ve sözel siddette bulunan. Yada durmadan çoçuklarin babalari ile tartisan, maddi durumlari kötü olan fakat 5 çoçuk yapan,..

Yani varda var. Her kadin anne olamayor, her erkekte baba olamiyor iste. Ve bu kadin gibi psikopatlarda keske tamamen tüplerni kesselerdi. :KK43:

X