• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Mayo Bez Sorunsalı

Green Day

Değermişuleşdünyaiçinsonsuzahiretiniyakmaya
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
890
6.695
68
Hanımlar iyi sahurlar..
Bugun kizimi huggies little swimmers mayo bez ile yuzdurdum. Fakat icine su aldi bez dedigi gibi sismedi fakat sular icine geldi. Idrarini yapip yapmadigini bu yuzden anlayamadim. Yaptiysada icine giren suyle bez zaten yikandi ve havuz kirlenmis oldu. Yani hicbir ise yaramadi. Kullanan varsa deneyimlerini paylassin lutfen. Sevgiyle kalin.

tam bedenını aldın degıl mı bez buyuk mu geldı acaba
ben kızıma kullandım 1 hafta boyunca boyle bı sorun yasamadım

Primanınkini alıyordum ben ve hiç hiç bu tarz bi sıkıntı yaşamadık.. bi de onu deneyin isterseniz

tam bedenını aldın degıl mı bez buyuk mu geldı acaba
ben kızıma kullandım 1 hafta boyunca boyle bı sorun yasamadım
Tam beden aldim hatta sıkti tombik bacaklarni

Aaa Bende bugün bunu aldim...
Kullandiginiz zaman haber verin bakalim ayni sorun sizde de olucak mi.

Primanınkini alıyordum ben ve hiç hiç bu tarz bi sıkıntı yaşamadık.. bi de onu deneyin isterseniz
Su gecmiyormuydu? Bezin ici su doluydu. Yani bez sismedi fakat icine su girmisti. Bu normal mi anlamadim?

Tam beden aldim hatta sıkti tombik bacaklarni

Kullandiginiz zaman haber verin bakalim ayni sorun sizde de olucak mi.

Su gecmiyormuydu? Bezin ici su doluydu. Yani bez sismedi fakat icine su girmisti. Bu normal mi anlamadim?
Bezin içinde su olmuyordu ama suyun içinde 3 4 saat kaldığımızda bez şişiyodu ona rağmen içinde bi şey olmuyodu.. 1 2 saat falan kaldığımızda da bezin dışı da pek şişmiyodu yeni giymiş gibi duruyodu

Ben bugün canbebe aldım huggesten 10 lira daha düşük fiyatlı diye ama henüz kullanmadım bilmiyorum

Ben de canbebe almıştım. 1 hafta tatilde kullandım su geçirmeyi bırakın bir kaç kere kucağımızda tesadüfen çişini yaptı direk bez yokmuş gibi dışına aktı. Üstümüz heryerimiz çiş. Ben de sandımki çiş yapınca böyle demek ki , bez yok gibi akacak bacaklardan aşağı, sadece kakayı tutuyor anlayacağınız.

Back
X