- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi sinsirella85
Lafini bilde konus sen kimsinde bana aciyorsun .asil ben senin gibi pisliklere aciyorum.modern ayagi cekecem diye götunü basini acip babanin abinin enistenin karsisinda gir denize ..ters kizim bize boyle seyler ..biz babadan edebi ahlaki nerde nasil giyinilir oturulur onu ogrendik ..senin baban sana ahlak edep ogretememis yazik sana ..sizin gibi rahat insanlar yuzunden ortalikta edep kalmadi.mecburmuyuz cocuklarimi goturdgum denizde sizin gibilerin gotunu memesini seyretmeye..o kadar beyinsizsinki sen denizde ablami kocamin karsisina cikartmiyorum diye esimi sapik yerine koyabilecek kadar beyinsizsin...ne kadar merakliymisiniz avrupali kafirler gibi yasamaya .ozenti budalalari..muslumanliktan nasibini almamis zavallilar..geberdigindede cehennemde bikiniyle yuzersin insallahhhhh...hadi simdi defol git banlat beni..canin cehenneme pislik
Senin ablam degil miydi enistesinin yaninda bikini giymeye yeltenen? Demek ki senin baban da ahlak edep ogretememis, hala ablanin akli fikri enistesinin yaninda bikinili gezmekte, tuh