- 17 Mart 2012
- 6.610
- 2.378
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
canım ekledim ürünü kargo dahil 20 tl. kargoyu gönderirken ödüyorum.
alıntı yapmamışım 38 beden belden oturtmalı canımEki Görüntüle 1080434
ayakkabıyı kaç numara arıyorsunuz
Hmm hoşmuş yaa peki tam bele kadar değil mi, markası nedir? kargoyu sız mı oduyorsunuz?
Beli geçmiyor canım. Düşük bel kot hizzasında tam bel bitiminde yani. Faruk ekinden almıştım. Kargoyu ödüyorum. şirket üzerinden gönderiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ceketi beğendim, 1-2 resım daha ekleyebılır mısınız arkasını falan, bi de üstünüzde gorme şansım varsa cok guzel olur yaa:)
Tamam canım ekleyim tabi ama sabah ekleyebilirim ofisimde çünkü. Sabah erkenden ekler gönderirim sana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rengi siyah tonlu mu yoksa mavi mi tam anlaşılmıyor ya ışıktan falan mı oyle cıkmıs?:)
istersen yarın gündüz çekeyim siyahla alakası yok mavi ama buz mavisi gibi açık bir mavi değil.
olur yarın gunduz gozuyle cekersenız daha ıyı olur,beklıyorum
tabi canım bakmadan karar verme derim =)
kaç bedensin tam olarak
pekala:) 36-38 arasıyım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=697611&page=5 canım dolgu topuk ayakkabımda var orjinal levis kot ceketimde bi bak bu sayfaya tatlım
ya ben bunları nasıl görmedim! :d ikisi ne kadara olur ?? Ve ayakabılar kac numara?? Aynı sekıl ceket de kac beden?
Ya ben bunları nasıl görmedim!ikisi ne kadara olur ?? ve ayakabılar kac numara?? aynı sekıl ceket de kac beden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?