MAYOKİNİ arıyorum/bulunmuştur.

uu bu hoşmuşş fiyatı ne kadar? bedeni bide nasıl 36-38e uyar mı?

Uyar canm 40 yazıyor ama özel tasarm deseni olduğu için kalıbı dar ben 38 beden iken kullanıyordm şuan değilim😃doğmdan sonra dağıldım😃argentonun 150 tlye indirmde iken almştm 2 kez kullandm 40 tlye veririm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uyar canm 40 yazıyor ama özel tasarm deseni olduğu için kalıbı dar ben 38 beden iken kullanıyordm şuan değilim😃doğmdan sonra dağıldım😃argentonun 150 tlye indirmde iken almştm 2 kez kullandm 40 tlye veririm

beğendim bunu ya , ama 20 mayısta alabilirim ancak :( bekletir misiniz ki o zamana..

bir de arkasını çekme olanağınız var mı ya, bende biraz basen var dar gelir mi ki?

bir de arkasını çekme olanağınız var mı ya, bende biraz basen var dar gelir mi ki?

Canm ışıklardan bu şekilde çıkıyor ama rengi tam siyah Kaç kilodn dar sanmam gelsin $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398185294.251477.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398185302.051405.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1398185351.540122.webp

Eki Görüntüle 1082538

şu an 55 kiloyum, ama tatile gidene kadar en az 2 kilo veririm herhalde, 53 kilo üzerinden değerlendirin sizce dar olur mu? aslında kilom çok değil ama basen var biraz :(

Bir de göğüsleri kac beden mayokininin ben 80 giyiyorum

Son düzenleme:
şu an 55 kiloyum, ama tatile gidene kadar en az 2 kilo veririm herhalde, 53 kilo üzerinden değerlendirin sizce dar olur mu? aslında kilom çok değil ama basen var biraz :(

Bir de göğüsleri kac beden mayokininin ben 80 giyiyorum

Ben sütyen ölçüm 80-85 arası basenlerim var benimde oyüzden kalıp dar diye 40 aldm ama özel tasarmlarda 1 beden oynuı yani 38 bedene tekabül ediyor bede balayında 56 kilolaydaydm

Ben sütyen ölçüm 80-85 arası basenlerim var benimde oyüzden kalıp dar diye 40 aldm ama özel tasarmlarda 1 beden oynuı yani 38 bedene tekabül ediyor bede balayında 56 kilolaydaydm

Hmm bana olur o zaman

Back
X