Mays 2009 ilk tup bebek denemesn yapanlar

ayvis

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
103
5
96
arkadaşlar, gelın bır arada paylasalım, ben 1 mayısda reglımın 3. gununde tup bebek tedavısıne başladım,karından ığneler yaptım, derken 10 yumurta oldu ve hepsı toplandı, 5 tanesı dollendı, 2 tanesı super kalıte oldu dığerlerı ehhhh.. ıkı emrıyo transferı yapıldı, şımdı ise 1 hazıran test gunum ve beklemedeyım, belırtı dersenız yok... sadece goguslerım agrıyo, ara ara da kasıklarıma agrı gırıp cıkıyo, aslında mıdem bulanıyo ama psikolojıktır heralde :) neyse... aranızda kımler benım gıbı
allahımmm buradan hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmm demek ıstıyorum :) bagırmak ıstıyorum,

biz seninle aynı gün baslamısız tedaviye benim 6 yumurtam toplandı 4 ü döllendi biri geriden geliyomus 2si iyi diye 2 tane transfer etti dr. bendede bugün kasık agrısı var bayagı bide gögüs hassasiyeti kücük idrara asırı cıkıyorumya o resmen mahvetti beni böle belirtiler olunca cok ümitleniyor insan

Son düzenleme:
yumurta toplama işlemi nasıl bi işlem ağrısı dayanılamayacak gibi mi anesteziyle mi oluyo..
ben de haziranda başlıyorum inşallah tedaviye doktorum adetin ikinci günü d.kontrol hapı ve korasprin dedi koraspirini şimdiden başlasam daha mı iyi olur sizce..

slm canım benimde dün yumurtalarım toplandı bugün merkezden haber bekliyorum kaydirigubbakcemile2
bende gonal-f le başladım ilk denemen inşallah pozitif sonuç alırız hepimiz :lepi:

bende gonal iğnelerle basladım, bırkac gun sonra da baska bır igne daha baslıyo, bu da kontrolsuz buyume ve catlamayı onlemek ıcın :) valla kızlar, bekleme surecı can sıkıcı, yeterkı sonuc ıyı olsun gercı dımı :) Sevecen18z sana sorum: sen nerede yaptırıyorsun tedavını? doktor kım? aynı gun baslamıssak buradan aynı gun haykıracagız demekkı :)

canım bız senınle aynı gun aynı yerde yaptırmısız :) ben de kadıkoy sıfadaydım, hatta transfer edıldıkten sonra hepımız aynı mekandaydık, perdelerle kapalı odalarımızda :) mavı gozlu hemsıre de oradan sorumluydu dımı :) saat 11 den sonra senın transferın oldu, benımkı de 10:30 da :) sen oydun demekkk:) senın esın ve benım esım dısarıda beklıyorlardı hatta :)

siz aylin hanım olmalısınız 2 transfer vardı galiba ogün sadece... ay ins güzel bi haber alırızya

siz aylin hanım olmalısınız 2 transfer vardı galiba ogün sadece... ay ins güzel bi haber alırızya

evet canım o benım, o gun benden sonra sen gırdın :) ınsallah hayırlısı olur hepımız adına, sen 1 hazıranda sıfada mı olacaksın?

evet canım o benım, o gun benden sonra sen gırdın :) ınsallah hayırlısı olur hepımız adına, sen 1 hazıranda sıfada mı olacaksın?

valla benim icin bu sürec cok zor geciyo resmen gün sayıyorum böle olucagımı hic tahmin etmiyodum. benimde 1 haziran tahlil günüm tahlili belki eve yakın biyerde yaptırabilirizde ama esim sifaya gideriz diyor biz avrupa yakasında oturuyoruz git gel zor oluyo bizim icin ultrason icinde gidicez test olumlu cıkarsa zaten. ins hayırlı güzel haberler alırız. senin nasıl geciyo günlerin benim asırı zor cok agrım oldu bugün olumlu biseymi olumsuzmu anlıyamadım

ya bugun aksama dogru kasıklarımda gene agrı basladı, aslında gecmıstı.. sadece goguslerımde agrı vardı, sımdı de hem kasıklarım hem goguslerım agrıyo, bı de usuttum heralde, sırtım cok agrıyo, bel dııl ama gogus hızasında.... gunler nasıl gecıyo dersen aslında cok sakındım ama bugun nedense cok heyecanlandım, gun yaklastıkca heyecan oluyo demekkı, sımdıye kadar defalarca gebelık testı yaptırdım, hep negatıfdı, ınsallah bu sefer hamıleyımmmmmmmmmm dıyecegım :)

bugün en rahat günümdü agrısız sızısız cok sükür sabah sifaya gittim jel kasıntı yaptı dr. degistirdi jeli igne verdi her gün igneye gitmekte zor olucak benim icin ama 1 hafta katlanıcam artık. sen evde idrar testi yaptınmı ayvis? ben düsünüyorum evde yapsammı die ama erken suan galiba... bugün gezdim biraz ondan agrım sızım olmadı heralde sanırım kendini cok dinlemekten kafaya takmaktan oluyo bu sıkıntılar birazda

canim jel bendede rahatsizlik yapti, kasinti yapiyo ama ben idare ediyorum simdilik, rabia hemsireyi aradim hemen bir pomat verdi bir de fitil verdi, katlanicaz artik :) test daha onceleri cokkk yapmistim ama bu sefer transferden beri yapmadim, aslinda 8. gun kan testi yapsam mi diyorum ama moral bozmak da istemiyorum :) sana 3 tane bebis transfer ettiler dimi??? neye gore 3 yada iki veriyorlar acaba:))))))))))) bana iki tane verdiler... senin doktorun da birgul hanim dimi??????

evet birgül hanım. benden kesti jeli igneye basladım fitili bile atamıyorum icersi ilac dolu elinle al dedi hemsire alim derkende bu sefer kanadı okadar tahris etmis mantar yaptı bende galiba. ben hic bilmem böle kasık agrısı bugün uykudan uyandırdı beni okadar agrıyo hamile olan arkadaslarım normal kasık agrısı adet olucakmıssın gibi yine agrıyo diyolar belirti olabilirmis sonucta rahimde bi hareketlilik var tabi tutundularsa bebisler oraya... sen daha önce denedinmi tüp bebek bu ilkmi?

Son düzenleme:
bu benım ılk tup bebek denememdı.. daha once baska bır doktora gıdıyordum (keske gıtmeseymısım) doktor esımden test ıstemeden hep bana yuklendı, bana ovulasyon uyarıcı ılaclar verdı her ay delı gıbı ıgneler ve ılaclar oldum meger bosunaymıs... her ılac aldıgımda her ay umutlanıp hamıle beklentısıne gırıyodum ve her ay yıkılıyodum.. sonra bıraktım doktoru falan... kendımız denemeye bsaladık boyle boyle 2 sene gectı.. tabıı bende artık takıntı olmaya basladı cocuk meselesı.... sonunda esıme de baktıralım dedık ve sorun oldugunu anladık.. esımın doktoru da bızı bırgul hanımla tanıstırdı, ıyıkı de tanıstırmıs, ve boylece tup bebek tedavısıne gırdık, ınsallah son olurrrrrrrrrrr:)

Kızlar merhaba bende dün Umut Tüp Bebekte toplama yaptırdım. Dün 25 adet yumurtam toplandı hemşire şansın yüksek dedi. Bu benim ilk denemem. Şimdi beni transfer için ne zaman çağıracaklar çok merak ediyorum. Kaçı döllendi çok merak ediyorum.Ben 2 yıllık evliyim yaşım 25 o yüzden dr 2 adet transfer yapacağız dedi.
Umarım mayıs ayı hepimize şans getirir

canim seni yumurta toplama isleminden iki gun sonra arayacaklar ve bilgi verecekler, sonra da transfer gununu soyleyecekler. normalde 3 le 5 gun arasinda transferi yapiyorlar, ben 28 yasindayim banada iki tane transfer yaptilar :)

bu arada bende söylim bari 23 yasındayım gerci agustosta 24 üme gircem hani herkesin bi hayali olurya benimde hayalim hep genc anne olmaktı cocukları esimde bende cok seviyoruz mevlada bizi böyle denedi galiba benim gerci evleneli 1.5 yıl doldu henüz ama esimin ailesi biraz bu konuda pimpirikli tabiki ilk önce herkeste oldugu gibi ilk dr a giden ben oldum bende polikistik var ama bu cocuk olmasına engel degil bizim ailede ırsı annemdede varmıs ama annemin 3 cocugu olmus nedense kadınlarda böle bi kanı var sanki sitede buna rastlıyorum genelde sadece problem yumurtlama günlerini tesbit etmek en büyük etken erkek islevi sonuc olarak bizde en sonunda esime baktırdık dr dediki siz sadece tüp bebek sahibi olabilirsiniz o an nedense bi yıkım oluyo insanda tabi insanın kendi mahreminde hamile kalması gibi olabilirmi tüp bebek? ama sükürler olsunki iyiki böle bi tedavi var ya bundada sansımız olmasaydı ozaman durumumuzu düsünmek bile istemiyorum. bide normal yolla cocuk sahibi olupta cocuklarının kıymetini bilmeyen aileler varya hani cocukları yaramazlık yaptıgında nerden oldun bıktım senden diye sitem eden anneler ikincisimi asla istemem diye buyuk konusanlar ben cok sahit oldum ozaman onlara öyle bi bagırmak istiyorumki anlatamam insan iste birseyin yoklugunu ancak yasayınca anlıyo

arkadaşlar ilk tüp bebek denemem başarılı sonuçlandı. sizlerle de paylaşmak istedim. darısı sizlerin başına inşallah....

canim cogul gebelikmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…