arkadaşlar, gelın bır arada paylasalım, ben 1 mayısda reglımın 3. gununde tup bebek tedavısıne başladım,karından ığneler yaptım, derken 10 yumurta oldu ve hepsı toplandı, 5 tanesı dollendı, 2 tanesı super kalıte oldu dığerlerı ehhhh.. ıkı emrıyo transferı yapıldı, şımdı ise 1 hazıran test gunum ve beklemedeyım, belırtı dersenız yok... sadece goguslerım agrıyo, ara ara da kasıklarıma agrı gırıp cıkıyo, aslında mıdem bulanıyo ama psikolojıktır heralde :) neyse... aranızda kımler benım gıbı
allahımmm buradan hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmm demek ıstıyorum :) bagırmak ıstıyorum,
biz seninle aynı gün baslamısız tedaviye benim 6 yumurtam toplandı 4 ü döllendi biri geriden geliyomus 3 ü iyi diye 3 tane transfer etti dr. bendede bugün kasık agrısı var bayagı bide gögüs hassasiyeti kücük idrara asırı cıkıyorumya o resmen mahvetti beni böle belirtiler olunca cok ümitleniyor insan
canım bız senınle aynı gun aynı yerde yaptırmısız :) ben de kadıkoy sıfadaydım, hatta transfer edıldıkten sonra hepımız aynı mekandaydık, perdelerle kapalı odalarımızda :) mavı gozlu hemsıre de oradan sorumluydu dımı :) saat 11 den sonra senın transferın oldu, benımkı de 10:30 da :) sen oydun demekkk:) senın esın ve benım esım dısarıda beklıyorlardı hatta :)
siz aylin hanım olmalısınız 2 transfer vardı galiba ogün sadece... ay ins güzel bi haber alırızya
evet canım o benım, o gun benden sonra sen gırdın :) ınsallah hayırlısı olur hepımız adına, sen 1 hazıranda sıfada mı olacaksın?
bugün en rahat günümdü agrısız sızısız cok sükür sabah sifaya gittim jel kasıntı yaptı dr. degistirdi jeli igne verdi her gün igneye gitmekte zor olucak benim icin ama 1 hafta katlanıcam artık. sen evde idrar testi yaptınmı ayvis? ben düsünüyorum evde yapsammı die ama erken suan galiba... bugün gezdim biraz ondan agrım sızım olmadı heralde sanırım kendini cok dinlemekten kafaya takmaktan oluyo bu sıkıntılar birazda
canim jel bendede rahatsizlik yapti, kasinti yapiyo ama ben idare ediyorum simdilik, rabia hemsireyi aradim hemen bir pomat verdi bir de fitil verdi, katlanicaz artik :) test daha onceleri cokkk yapmistim ama bu sefer transferden beri yapmadim, aslinda 8. gun kan testi yapsam mi diyorum ama moral bozmak da istemiyorum :) sana 3 tane bebis transfer ettiler dimi??? neye gore 3 yada iki veriyorlar acaba:))))))))))) bana iki tane verdiler... senin doktorun da birgul hanim dimi??????
Kızlar merhaba bende dün Umut Tüp Bebekte toplama yaptırdım. Dün 25 adet yumurtam toplandı hemşire şansın yüksek dedi. Bu benim ilk denemem. Şimdi beni transfer için ne zaman çağıracaklar çok merak ediyorum. Kaçı döllendi çok merak ediyorum.Ben 2 yıllık evliyim yaşım 25 o yüzden dr 2 adet transfer yapacağız dedi.
Umarım mayıs ayı hepimize şans getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?