• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mazi Kalbimde Yaradır TRT 1

yerden yüksek neymiş yaa off, saat 10 a kadar bekliyoruz sonra dizi 12 buçukta falan bitiyor.sabah işe gidicez dimi? güzelim diziyi prime time den niye çıkarırlar anlamam

trt dizilerinde reyting kaygisi olmadigindan dolayi sanirim böyle yapiyorlar..az izlense kaldirilir ama trt o seyden ciktigi icin istedikleri saate sanirim yayabiliyorlar

öyle ama bence gayet izlenilen bir diziydi. oyuncular oldukça popüler. konu da ilgi çekici. hem çocukların izlemesinde sakınca olmayan bir dizi. öpüşme sahnesi bile yok. küfür yok kavga yok.
çok üzüldüm yaa:43:

Son düzenleme:
trtye tepkı gostermekte işe yaramaz sanırım .

bence suan tv.deki en güzel ve en temiz dizi bu .. Türkçeyi doğru kullanmaları,ahlak kurallarına dıkat etmeleri , kıyafetler dıyaloglar hersey özlediğimiz değerleri yansıtıyor ..

Kanal değiştirse çok iyi olur mesela kanal d geçsin :))

bence suan tv.deki en güzel ve en temiz dizi bu .. Türkçeyi doğru kullanmaları,ahlak kurallarına dıkat etmeleri , kıyafetler dıyaloglar hersey özlediğimiz değerleri yansıtıyor ..

kanal d ye gecerse Allah etmesin hemen ferit ve nalan evlenir sonra ayni evde yasarlar gerisi belli iste

Evet katılıyorum,her şeyi ile tam örnek bi dizi,hem aşk var,hem masumiyet,hem intikam,hem entrika

ve geçmişe ait sırlar...

Tam ailecek izlenilecek dizi ama kanal değiştirmeini istemem ben açıkcası,sonra senaryoya

tecavüz,kız kardeşinin kocasına kaçma,berdel,aşırı şiddet,psikolojik baskı vs. ekleneceğinden eminim

sanki...
:37:

aman aman canim kanal d ye gecerse bu dizi yi mahvederler perisan olur ortada kalir valla.

trt gayet iyi hem reklam bile yok dogru dürüst insanla dalga gecer gibi boyna reklam sokusturmuyorlar burada. yalniz saati gicik oldu iste

haklısınız kızlar kanal d nin ahlak potansıyelıde ortada :)))) ama bazı ınsanlar trtde dıye ızlemıyorlar , populer kanallar daha cok ızlendıgı ıcın dedım ama ahlaklı bır kanal da bulamadım

soyle bır dizi topiğine baktım da izlediğim tek dizi mazı kalbımde yaradır .. ama bence dizi hak ettiği değeri görmüyor . saçma sapan birsuru dizi var bundan daha çok izlenen malesef..

haklısınız kızlar kanal d nin ahlak potansıyelıde ortada :)))) ama bazı ınsanlar trtde dıye ızlemıyorlar , populer kanallar daha cok ızlendıgı ıcın dedım ama ahlaklı bır kanal da bulamadım

soyle bır dizi topiğine baktım da izlediğim tek dizi mazı kalbımde yaradır .. ama bence dizi hak ettiği değeri görmüyor . saçma sapan birsuru dizi var bundan daha çok izlenen malesef..

dogrusun bende nette izliyorum bizde trt yok,ama trt nin dizileri eskiden beri güzeldir...ama ben yinede bu dizininde birsekilde kanal d olmasada yinede bozulacagini düsünüyorum..sonucta bu ask imkansiz olacak bence nalanla ferit evlenecek ya da ferit kibris harekatina katilacak o zaman birsey degisecek,popüler kültürde bu kadar temiz kalabilirse bu dizi gercekten hayranlik duyarim

Dünkü bölüm çok güzeldi,böyle sinema tadında gibi bu dizi yaa,oynuyo bitiyo hemen,

Müjganın Ferite yemek yapması,gömleklerini ütülemesi çok romantikti,:69:

Tabi ütü öyle kalınca kesin yanar dedim,ve yandı gitti gömlek birbirlerine aşkla bakarken,:1:

Ne güzel mutlu yaşıyolardı işte gene Nalan yüzünden Müjgan vazgeçecek sanırım...
:50:

nalandan ve annesinden nefret ediyorum ne gurursuz kadınlar var ya:47:
düzelttim hatlar karıştı:)

Son düzenleme:
offf ya bi hafta bölümü bekliyorum sonra benim oglandan dogru düzgün izleyemiyorumya cok kötü oluyor. naparsin annelik iste. sonunu izleyemedim yalnizca duydum. galiba müjgana nalanin annesi birak feriti cekil sen dedi. ne egoistlermis bunlar. kendim okadar cektim yanlis yaptim diyor diyor yaptigina bak yine ayniyini yaptiricak kizinada. müjgan salaklik yapipip cekilicek aradan bence...ferite yazik olcak yani......

Back
X