Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yerden yüksek neymiş yaa off, saat 10 a kadar bekliyoruz sonra dizi 12 buçukta falan bitiyor.sabah işe gidicez dimi? güzelim diziyi prime time den niye çıkarırlar anlamam
trtye tepkı gostermekte işe yaramaz sanırım .
bence suan tv.deki en güzel ve en temiz dizi bu .. Türkçeyi doğru kullanmaları,ahlak kurallarına dıkat etmeleri , kıyafetler dıyaloglar hersey özlediğimiz değerleri yansıtıyor ..
Kanal değiştirse çok iyi olur mesela kanal d geçsin :))
bence suan tv.deki en güzel ve en temiz dizi bu .. Türkçeyi doğru kullanmaları,ahlak kurallarına dıkat etmeleri , kıyafetler dıyaloglar hersey özlediğimiz değerleri yansıtıyor ..
yeni bölümünde neler oldu kızlar![]()
haklısınız kızlar kanal d nin ahlak potansıyelıde ortada :)))) ama bazı ınsanlar trtde dıye ızlemıyorlar , populer kanallar daha cok ızlendıgı ıcın dedım ama ahlaklı bır kanal da bulamadım
soyle bır dizi topiğine baktım da izlediğim tek dizi mazı kalbımde yaradır .. ama bence dizi hak ettiği değeri görmüyor . saçma sapan birsuru dizi var bundan daha çok izlenen malesef..
müjgandan ve annesinden nefret ediyorum ne gurursuz kadınlar var ya![]()
suan zar zor mesaj yaziyorum yaaa apandistim agriyor ama yine netten cikamiyorum..................