Mazi Kalbimde Yaradır TRT 1

Sedef Avcı iyi çalışıyor haaa.Bizim apartmanda oturuyorlar.Doğru düzgün evde kalmıyorlar bile...

Dizide Necati rolünde ki Çağrı Şensoy'da benim ortaokul arkadaşım yaa.Vay beee,nerdeeeeeennnn nereyeee...

Her firsatta aile serefinden bahseden bir insanin nasil olur da ihaneti bu kadar kolay yaptigina anlam veremiyorum. ve de cok sinir oluyorum. Boyle insanlar gercek hayatta da hayli çok. sanki ihanet, karisini aldatmak serefine zarar vermiyor bu sahislarin. Serminin babasi bunu koz olarak ullanacak sanirim iyi de olacak ciksin cezasini azgin teke hih

bu arada simge selçuk da hep bu rollerde, aliyede kucuk kadinlarda surda burda hep kotu kadin 3. sahis, gicik oluyorum o kadina da..

dün yeni bölüm varmıydı baktım bi film vardıda:26:

Ya tam sonuna yetiştim,tam sarıldılar kapıdan biri girdi orasını izleyebildim sadece ve bitti,noldu

kızlar,izleyenler bi anlatsa...
kapıdan giren Nalan mı acaba?:44:

cok güzel bir dizi ya hele o icsel konusmalar siir tadinda cok güzel..
bence kapiyi acan aileden biri degildir evdeki kizil sacli hizmetci olabilir ama kapiyi calardi o da:) ayy kim kii

kızlar yeni bölümde nolmuş anlatıcak olan yokmu bu dizi salı günlerimiydi ben unuttum bazen denk gelince bakıyorum da:21:

fragmanini izledim gelen selimmis,ve ferit nalanla evlenmek zorundayim diyor..ay kötü oldu

simdi bidaha izledim de saki aldatmaca var fragmada yai müjga odada cikiyor selimin´pesinden geceligiyle ayni feritle so sahnede olan ama sanki gündüz gibi etraf bilemiyorum :) simdi fragmani izleyecegim ..selim müjgana feritle aranizda birsey olmadigii söyledin ama aptal yerine koydun diyor galiba,nalanla arasindaki seyden doalyi kandrilmis hissedebilir cünkü ferit nalanla evlenecem diyor..neyse ekleyim izleyin

[video=youtube;Y2Rq7JnuNvs]http://www.youtube.com/watch?v=Y2Rq7JnuNvs&feature=related[/video]

cok güzeldi yine. selim odada birden patladi cünki aralarinda bisey oldugunu biliyor ama anlamamazliktan geliyor müjgani kaybetmemek icin. kardesininde ferit sevdigini biliyor. unuturlar diye düsünüyor. patladi sonra birden kivirdi toparladi olayi..... gelecek bölüm dahada heyecanli galiba. cok akiskan diger diziler gibi uzattikca uzatmiyorlar. dizi müzigi süper ayrica

Back
X