Mazide kalm bir kiiyle, bir kere grmek ister miydiniz?

profılde evlı oldugun yazıo hala onu dÜŞÜnebılıosan hala onla ılgılı Şeyler var kafanda evlısın ve bence herŞey zaten bıtmıŞ....
Hepımızın keŞklerı var demekkı ozaman sana Öyle mantıklı gelmıŞ.
Benımde bı ılıŞkım bıttı dÜzgn dınlemedım bıle ama bıtıŞ sebebı onla ılgılı..zaten dÜzgn bır aÇıklama bıle yapamadı o yuzden ıÇımde uhde yok..
ılıŞkının nasıl bıttıgıde Önemlı tabıı...
Sen bırakmıssın ozaman Çok sevseydı ulaŞır zaten kafansındakı soru ıŞarettylerıyle gelır oda konuŞurdu bence....
Son kez alıp konuŞabılırdı.
Kendını suÇlama keŞklerıde mazıyıde bırak kalsınlar oldugu yerde kurcalarsan hıÇ Çıkamassın..
Ben suan senın durumunda olmakta olmak ıstemezdım.
Demekkı kafanda herŞeyı bıtırıp Öyle ılıŞkıye baŞlmak lazım.
Evlılıgı bıle Öyle yapmak...kendını Üzme
Çok detaylı bı yazıda olmadıgı ıÇın fazla
yorum yapamıoruz

beni anlayıp yorum yapan arkadaşlarıma çok teşekkürler,benim şuanki durumumdan pek fazla şikayetim yok.çok şükür evliliğimde ne bir anlaşmazlık nede bir pişmanlık var.sadece aklıma geldi geçmişi düşündüm,hergün bunları düşünmüyorum tabi ki.bir anlık birşeydi bu düşünce..evli insan bunu düşünürmü derseniz,onunla hiç bir bağlantısı yok karşılaştırma yapmayın lütfen...öpüldünüz..opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ben iztemezdim kendimce. ne gerek var kurcalamaya geçmiş geçmişte kalmış.

o yuzden soylenecek hıcbısey bırakmam genelde ıcımde kalacagına soyleyım gıtsinn ...

Maziye dönsem bir sorunun cevabını almak isterdim evet ama o cevabı aldığımda şuanki hayatımı yaşarmıydım bilmiyorum.
Dwemekki bu hayırlısıymış ya eskiyi deşmeye gerek yok. Kimseyi de bulup soruları cevaplatacak halim yok kurulu düzenim yaşanmışlıklarım var artık benim

insan yaşadıklarına deil de yaşayamadıklarına pişmanlık duyarmış.. içiniz de bi ukte kalmış,sebepsiz gidince (mutlaka vardır bi sebebi ama ona öle gösterince) vicdan azabı belki de bunları haketmediğini düşündüz sonradan... belki de bi açıklama yapsanız ayrılmanız karşı taraf için çok daha zor olcaktı bazı şeyleri kurcalamamak ,en kısa sürede kapatıp yoluna devam etmeye çalışmak en iysi çünkü her açıldığında insanın içi ilk gün ki gibi kanıyor.
ben karşılaşmak ister miydim istemez miydim bilmiyorum ama bana bunları niye yaptığı deil de yapmış olması önemli demek ki eksik olan çok şey varmış.. beni öyle bi zamanda görmesini isterim ki hayatım da herşey rayına oturmuş mutlu olduğum bi zamanda görsün ki içi yansın...
:Saruboceq:

onunda benimde kullandığımız tek bir cümle var sadece ölüm kapıyı çalmadan 5 dakika görmek istiyorum... öyle zor öyle imkansız ki bu o kadar uzak bir hayalki.. biz birbirimizi imkansız kılalı seneler oldu... ne ben içimden atabildim nede o..... çok zor buunun pişmanlığı çok zor....

Beni aldatan bi dingille son bi kez görüştük.
Onun ısrarlarını direnişini kırmak için...
2 lafımdan biri laf cakmak oluodu. Ona laf caktıkca icimdeki nefret acı üzüntü tek tek bedenimi bırakıp gidiyordu sanki. Onun karşımda ezilmesi büzülmesini görmek öyle güzeldiki... :lepi:
Daha sonra baktım beni öpmeye calışıyodu. Napıyosun sen ya dedim.
Haddini bil dedim bi tokat patlattım terk ettim bulundugumuz ortamı:kızgın::mymeka:
Peşimden geldi. Çarşının orta yerinde defol git gelme peşimden diye bagırdım.
Rezil ettin beni demezmi? bide. Sen hep rezilsin. Rezil insan diyip yoluma gittim...

Kısacası değmez görüşüpde içindeki acıları üzüntüleri nefreti yüzüne vurmaya.
Deyseydi sana onalrı yaşatmazdı. Degseydi acı üzüntü nefret oluşmazdı sevgi aşk yerine:bbo:

Beni aldatan bi dingille son bi kez görüştük.
Onun ısrarlarını direnişini kırmak için...
2 lafımdan biri laf cakmak oluodu. Ona laf caktıkca icimdeki nefret acı üzüntü tek tek bedenimi bırakıp gidiyordu sanki. Onun karşımda ezilmesi büzülmesini görmek öyle güzeldiki... :lepi:
Daha sonra baktım beni öpmeye calışıyodu. Napıyosun sen ya dedim.
Haddini bil dedim bi tokat patlattım terk ettim bulundugumuz ortamı:kızgın::mymeka:
Peşimden geldi. Çarşının orta yerinde defol git gelme peşimden diye bagırdım.
Rezil ettin beni demezmi? bide. Sen hep rezilsin. Rezil insan diyip yoluma gittim...

Kısacası değmez görüşüpde içindeki acıları üzüntüleri nefreti yüzüne vurmaya.
Deyseydi sana onalrı yaşatmazdı. Degseydi acı üzüntü nefret oluşmazdı sevgi aşk yerine:bbo:

İnsanın içinin yağları erir yaaa :lepi: haha :D:D çok hoşuma gitti bende aldatıldım -tatlicadiarzu-

topla da gel, haydi gel içelim :teytey:
hepsini al da gel, haydi gel içelim :teytey:
mazi kalbinde yaraysa, unut artık ne varsa :teytey:
haydi gel içelim, yerlere düşelim :teytey:

şaka bir yana mazide kalanları unuttum gitti demeyi isterdim
ama sanırım kafama takılanları konuşmak için bir fırsat bulsam da koşa koşa giderdim :roflol:

bu hayat denilen sey o kadar garipki arkadaslar insan olmayacagini, imkansiz oldugunu bile bile yinede seviyor iste.bende zamaninda birini sevdim hemde delicesine ailem karsi cikti ve onu terk ettim yani ailemi sectim ve simdi o kadar pismanimki keske olmasaydi sonumuz böyle aradan tam 4 yil gecti o evlendi birde kizi var ama ne o mutlu nede ben mutluyum simdi ondan sonra hayatima girenler oldu ama kisa sürdü yapamadim icimdeki o sevgiye ihanet edemedim kimseyi onu sevdigim gibi sevemedim ve simdi sanki o birgün cikip gelecek gibi umut ediyorum hayallere daliyorum ama aslinda gelmeyecek biliyorum onu bir kez görebilmek icin canimi bile veririm insan gercekten tek birini sevebilirmis gercekten bu hayatta ben hakkimi kullandim simdi sevemiyorum bir daha.neyse uzun lafin kisasi eger böyle severseniz bir gün birini sakin birakmayin sevdiginizi.sevmekte ayip degil,hatta sevda yüzünden ölmekte bütün is sadece yürekte...ben dogru insani bulmustum aslinda ama,tek sorun zaman dogru degildi.heseyin gönlünüzce olmasi dilegiyle hoscakalin canlar,sevgiyle kalin....

benim gönlüm ister ama kalbim kaldıramaz onu görmeye dayanmam içim kan ağlar acım dahada artar inş görmem

topla da gel, haydi gel içelim :teytey:
hepsini al da gel, haydi gel içelim :teytey:
mazi kalbinde yaraysa, unut artık ne varsa :teytey:
haydi gel içelim, yerlere düşelim :teytey:

şaka bir yana mazide kalanları unuttum gitti demeyi isterdim
ama sanırım kafama takılanları konuşmak için bir fırsat bulsam da koşa koşa giderdim :roflol:

kocasızlıkl başına vurdu kappeninzemuszemus

:delphin:bugün öyle bir geçmişe dalmışım,ardımda cevapsız o kadar çok soru bırakmışım ki,bugün bir şans verseler en azından bir sorunun cevabını o şahsa vermek isterdim.yani keşke o şahısla bir kerecik görüşebilsem içimde kalan herşeyi konuştuktan sonra yoluma devam etmek isterdim.şuanda imkansız içimde uhde olarak kaldı bu,benden size bir tavsiye eğer bir kişiyle aranızda yaşanmışlık varsa herşeyi konuşarak ayrılın,sakın cevapsız sorular bırakarak,kendinizi yanlış tanıtarak sırtınızı dönüp gitmeyin...:gitme:
acaba benim şuanda olduğum duyguları yaşayan var mı??

bunu son günlerde bende sık sık yaşıyorum.. şuan bi birlikteliğim var ama erkek arkadaşıma olan güvenimi inancımı kaybettim :çok üzgünüm:
ondan önceki sevgilimle hiçbirşeyi tartışmadan konuşmadan sessizce bitirmiştik
onun bütün çabalarına rağmen ben cesaretsizliğimden, daha büyümemiş olduğumdan kaçtım her seferinde.. bu yüzden içimde konuşmadığım paylaşmadığım herşeyin uhdesi kaldı.. keşke onu yarı yolda bırakmasaydım şimdi benim için böyle düşünmezdi mafoldumben
bu nedenle kişinin içinden geçen ne varsa onu yaşaması ve paylaşması gerektiği inancındayım artık... gerekirse kavga et, kır, dök ama içinde tutup biriktirme :olmaz:

onunda benimde kullandığımız tek bir cümle var sadece ölüm kapıyı çalmadan 5 dakika görmek istiyorum... öyle zor öyle imkansız ki bu o kadar uzak bir hayalki.. biz birbirimizi imkansız kılalı seneler oldu... ne ben içimden atabildim nede o..... çok zor buunun pişmanlığı çok zor....

sonunda dün istediğim oldu ikimizde ömrümüzde istediğimiz o beş dakikayı bulabildik
zaman çok şeyi götürmüş olsada onu görmek yine yanında olmak güzeldi sırtımdaki o ağır yükü attım çok şükür.......

Back
X