Mazlumun ahı neden aheste çıkar??????

• Konu Sahibi Konu Sahibi Başak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

Başak

Ziyaretçi
gülü seveyim derken dikeni batar,o dikende kandırdığın eşin ve çocuklarınsa işte ozaman çıkar aheste aheste.......

Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen. Yunus Emre...

Eğri olanın gölgeside eğridir. Hz.Ali r.a.

a.sa.s

şu ,ah ,neden hemen çıkmaz zaten anlamam..... ama çıkıyor. bunu biliyorum. ama hemen değil.... neden hemen çıkmadığı hakkında pek bir fikrim yok işin aslı.... isterdim hemen çıksında ben de görsem.:kahve:

aheste aheste çıkması çok daha iyi ..
mazLumdur çünkü o mağdur konumunda oLandır mazLumdur.. ve ondan aLdığın ahh senden öyLe bi çıkmaLıdır ki bence en derininde hissetmeLisindir.. yavaşça usuLca,mazLumun ahı bu demeLisindir bence.. birden çıksa o ah,bi anda oLup biter. ama aheste aheste..

eninde sonunda mutlaka çıkıyor,bu dünyada olmasa diğer tarafta,kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor,
aheste aheste çıkmalı ki,mazlumun ahını alan acısını iyice hissetsin,boşuna dememişler eden bulur diye!

benimde beklediğim bir ahım var,bekliyorum sabırla,allaha havale ettim,o ne yapacağını herkesten iyi bilir!

Mazlumun ahı aheste aheste çıkar çünkü Allah görür bilir ki o suçsuz o yüzden onun intikamını Allah alır aheste aheste çıkarır, yavaş yavaş gösterir ki beklemediği anda bulsun cezasını diye bence....

tabıkı herkes canını yakan kişi için ah etmiştıir...
boyle durumlardada hemen cezasını bulmasını ısterız..acısını almak ıcın cunku haklı sebeblerımız vardır...
aksı gıbı cabucacıkta cıkmaz o ahlar...
bence aheste aheste cıkması ıyıdır...o ahlar bırden cıksa hem aklı basına gelmez hemde unutur aynısını yapmaya kalkar..
yavas yavas cıkması yanı duzeltmeye calıstıkca cokmesı dahada yıkılması...cok daha ıyıdır..
her adım atısında her nefes alısında....aklı basına gelıp o kafasını duvarlara vurmasıdır...ah cıkar..

Back
X