McDonald's'ta skandal! Kahveden çıkan ölü fare

Hic inandirici degil. Bir dahaki sefere daha cok calissin, yaratici fikirlerle gelsin. Belki o zaman yutturur da eline biraz para verirler tazminat diye.

Eşimde bi yerde Okumuş, İnsan eti Çıkmış diye tam. hatırlamıyorum 2 ay önce demişti sanırım..Neye Inanıcağımızı Şaşırdık... Ya.Doğru Yada Karalama Kampanyası... At eti ve Eşek Eti Çıktığından beri,Spekülasyona UĞRADI...

Kahve makineden akarken minnacık delikten akıyor, adam kendi koymustur tazminat almak icin.

Yıllar önce garsonu parcalayıp etlerini yemeklere katmıstı bir adam, 2 ay önce diyorsun aynı sey degildir muhtemelen ama diyim dedim, var yani.

Ben hala yiyebilirim
Çıkan hiçbir spekülasyon beni vazgeçiremedi

Bana da pek inandırıcı gelmedi açıkçası.

Bu tur haberlerin hep karalama kampanyasi oldugunu dusunurum. Gerci bu karalamadan cok tazminat almak icin yapilmistir da...
Kolada fare varmis, bocek varmis, bebek mamalarinda cam varmis, danone yogurtlarda baska bilmemneler varmis... Hic bir zaman inanmam, boyle asli olmayan haberlerin gazina gelmem. Bunlar ancak internette gezer, ya da agizdan agiza yayilir. Ispat yok. Ha ne zaman haberlere cikar, konu olur, gercekten inceleme yapilir, gozumuzle goruruz, ancak o zaman inanirim. Su ana kadar bu karalananlarin haberi olmadi. Hepsi karalama. Konuda ornekler cikmis, yazmadan edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…