mdat Burun Ameliyat oldum ama beenmiyorum!

Merhabalar ;
1 hafta once burun amaliyatı oldum nefes problemim vardi ve bu burundan 3 . Amaliyatim hep kemik et alinda bu seferde aynısı oldu 2. Amaliyatımdan sonra balkondan düştüm ve burnumda egrilik oldu dış görünümden de belliydi o kemerinde aldılar burnum ucu kalkik istemiyodum ama mecbur kalkması lazimb dedi doktorum simdi aynaya bakiyorum içim yanıyo kalkık şişmi bilmiyorum nasıl iner ki bu burun :(

şekil olarak beğenmedim arkadaşlar.hani ucu biraz kalkık,alışamadılar,önceden de bayağı uzundu açıkçası.
Daha cok yenisiniz. Odemlidir burnunuz. Ucu icinde telas etmeyin. Burada burun ucu inmedi diyen 10 kiside 1 kisidir. Bir sey soylemek icin en az 3 ay ay gecmesi gerek. Gozunuzu korkutmasinlar.

merhaba arkadaşlar.geçen salı burnumdan ameliyat oldum.bugün sargılar açıldı.ama bende dahil hiç kimse beğenmedi.çok üzülüyorum.şimdiden pişman oldum.acaba ileriki günlerde şişlikler inince memnun olurmuyum.bu konuda fikri olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum.
dr ismi neydi

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X