mdat Burun Ameliyat oldum ama beenmiyorum!

kız ben aynaya bakıyorum sürekli ki ucu inmesin kalkık olsun diye inecek diye ödüm kopuyor :D ama ilk zamankinden biraz daha inik, insallah benmki de inmez :P ama simdi gözün alıssın burnun otursun sonra sislerin insin, o kalkıklık inecek diye üzüleceksin benim öyle oldu :D

Ah birde görmek nasip olsakaydirigubbakcemile3 vallahi çok merak eder oldum burnunu, hani sen resim koymadıkça daha bir meraklanıyor insan.

Gerçi yazılarından anladığım kadarıyla ilerleme var , alıştın gibi..benimsedin gibi..

Hadi ama

Ah birde görmek nasip olsakaydirigubbakcemile3 vallahi çok merak eder oldum burnunu, hani sen resim koymadıkça daha bir meraklanıyor insan.

Gerçi yazılarından anladığım kadarıyla ilerleme var , alıştın gibi..benimsedin gibi..

Hadi ama

kız görmedin mi sen benim cikinn burnumu :D dur ekliyorum seni :)

merhaba arkadaşlar.geçen salı burnumdan ameliyat oldum.bugün sargılar açıldı.ama bende dahil hiç kimse beğenmedi.çok üzülüyorum.şimdiden pişman oldum.acaba ileriki günlerde şişlikler inince memnun olurmuyum.bu konuda fikri olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum.

Ameliyat olmadım lakin çok araştırdım , çevrendekilerden böyle bir tepki görmen normal çünkü onlar bu konuda bilgi sahibi değil.

Tanıdığım biri ameliyat oldu herkes burnunun şişliklerinden yok neymiş kalkıklığından bahsediyor.. iyide sihirli bir değnek değmediki hemen şıp diye olsun.:olmaz:.

Sen hiç kafana takma.. ve bilmelisin ki streste şişlikleri artırıyor..Keyfine bak, yakındaherşey düzelecek ayyy iyiki olmuşum diyeceksin..yerimseniben

sositososito sen bu işi halletmişsin canım... gerçekten abartısız ve doğal.. güle güle kullan darısı başımıza.. gerçi bazen boşver diyorum ama ne bileyim işte....:delphin:

sositososito sen bu işi halletmişsin canım... gerçekten abartısız ve doğal.. güle güle kullan darısı başımıza.. gerçi bazen boşver diyorum ama ne bileyim işte....:delphin:

tsk ederm cnm, eger cok kafana takıyorsan sen de ol bak üzüldügüne degmez kolay bir ameliyat ama tabii bu senin burnunu ne kadar kafana taktıgınla alakalı birazda, cok takmıyorsan eger bosuna bu sıkıntıya girme, yani ameliyat zor degil ama hergün nasıl olacak burnum bisey olacak mı düzelecekmi surası söle burası böle mi fln gibi demekten insan bunalıyor bazen :) bu ameliyatın zor kısmı da bu zaten :D
bu arada rep isterim nie vermedin bakiim, o kadar foto gösterdim sana aaa :PpP

biancocum.ilgine ve araştırmalarına gerçekten teşekür ederim.nerdeyse kocam pişman etti beni yakışmamış diye.ama alıştım çok da abes durmuyor.

konuşmak için çok erken canım yaa boşyere kendini üzme , diycem ama bunu herkes yapıor ben ilk gece burnumu çok kalkık yapmış domuz gibi olucam diye düşüne düşüne kendime stres yaptım ve çarpıntım oldu kalp grafisi çektiler kaç kez ve iyileştirmek için kaç tane ilaç verdiler bana biliomusun .. kısacası boşuna kendine dert etme zaman geçtikçe burnun çok güzel olacak benim 1,5 ay oldu şuan bile beğeniyorum..:) ayh zaman ne çabuk geçio yaa kaydirigubbakcemile3

biancocum.ilgine ve araştırmalarına gerçekten teşekür ederim.nerdeyse kocam pişman etti beni yakışmamış diye.ama alıştım çok da abes durmuyor.

:olmaz: Ne demiştik stres yok..

Hem sen beğendikten sonra kimseye laf düşmez.. bırak beğenmiyorsa o üzülsün kötü olmuş diye::))))))))))

Ben burnunu beğendim, resimler gayet iyi, şuncacık zamanda bile çok fazla morluk yok bu gayet iyi.. şişlik tabiki olacak.. hatta bazen bir kalkacaksın sola doğru şişmiş.. sağa doğru şişmiş..artık gece hangi yöne yığıldıysak:)))

ınsanlara birşey izah etmek zorunda değilsin, etsende seni anlayamayacaklar boşuna yorma kendini..çirkin ördek yavrusunu düşünkaydirigubbakcemile5

bianco gerçekten de söylediğin gibi sola yatınca sol tarafım acaip bir şekilde şişiyor.pardon sen de burun ameliyatı oldun mu ?bu kadar bilgilisin.

canım bende 1hafta oldu amelıyat olalı benım suanda alçıda burnum ucuna bakıyorum solum baya şiş sagım daha az şiş ne bılım burnum alçıda sola dogru duruyor bıraz doktor ilk alçıyı cıkardıgında şok oldum dumduz alnımla bır olan bır burun gordum ama hepsının gececegıne ınanıyorum cunku resmen burnu kestıler biçtiler yane yenı bır topic açıp ben durumumu anlatıcam zaten kafaya takmayın sabır edecez napalım bu sıcaklarda işimiz zorrrr

mrb acaba burnunuz biraz daha oturdu mu? benim atel alındığı gün pişman olmuştum keşke yaptırmasaydm demiştim ama şimdi yeni yeni şişler inio ve ortaya çok güzel bi burun çıkıo. umarm siz de memnunsunzdur??

merhaba arkadaşlar.geçen salı burnumdan ameliyat oldum.bugün sargılar açıldı.ama bende dahil hiç kimse beğenmedi.çok üzülüyorum.şimdiden pişman oldum.acaba ileriki günlerde şişlikler inince memnun olurmuyum.bu konuda fikri olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum.

selam sekerim aceba burnun nasil oldu su an memunmusun indimi sislikler resimlerin varmi iyisallah umdugun gibi olmusturopuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun karslısın galiba bende karslıyım.ameliyatını karstamı yaptırdın bende yaptırmayı düşünüyorum ama ne karstaki nede erzurumdaki doktorlara güvenemiyorum.umarım istedigin burna kavusursun

kızlar benımde 43 gun oldu bugun tekrar doktor kontrolum var ve benım bunumda sımdı saga dogru kayık ve burnumun bır delıgı yayık dıgerı normal napacam valla bılmıyorum doktor iner dıyo ama kacgun oldu cok moralım bozuk

Back
X