- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.281
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
-
robin hood dünya klasiklerinden bir kitap,bunca sene aaaa robin hood böyle yapıyor ben de yapayım diyen duymadım.hırsızlığın genlerle alakalı olduğunu düşünüyorum.çocukluğumda tanıdığım biri vardı.girdiği yerden boş çıkmazdı,duyduğuma göre çocuğu da aynen öyleymiş
Ben bu karari dogru buldum cunku gerçekten çocuklar sevdikleri kahramanları örnek aliyorlar pikacuya ozenip yada supermene pencereden atlayan cocuklat olmadi mi en basitinden bastakiler caldi calmadi o gozle bakmayalim onlarin gelisimi açısından bbakalim robin hood gibi zenginden alip fakire versin istermiydiniz
Cocuga gercek ve sahte ayrimini ogretmeyen insanlar icin onaylanabikecek seyler neyse o atlayavak cocukda zeka problemi vardi.Ben bu karari dogru buldum cunku gerçekten çocuklar sevdikleri kahramanları örnek aliyorlar pikacuya ozenip yada supermene pencereden atlayan cocuklat olmadi mi en basitinden bastakiler caldi calmadi o gozle bakmayalim onlarin gelisimi açısından bbakalim robin hood gibi zenginden alip fakire versin istermiydiniz
Aynen yaa. O Ömer Seyfettinin kitapları birçoğumuzun ilk çocukluk travmalarındandır. Ömer Seyfettinin öyküleri yetişkinlere yönelik olduğu halde, bizim akıllı eğitimcilerimiz bunu çocuk kitabı olarak piyasaya sürerler böyle yaldızlı, renkli renkli kapaklarla. İçlerinde tecavüz, şiddet, cinsellik, sapıklık, cinayet gırladır.Bu arada robin hood'u kaldırmadan önce Ömer Seyfettin'in ve Kemalettin Tuğcu'nun kitaplarını kaldırsınlar.
Aynen yaa. O Ömer Seyfettinin kitapları birçoğumuzun ilk çocukluk travmalarındandır. Ömer Seyfettinin öyküleri yetişkinlere yönelik olduğu halde, bizim akıllı eğitimcilerimiz bunu çocuk kitabı olarak piyasaya sürerler böyle yaldızlı, renkli renkli kapaklarla. İçlerinde tecavüz, şiddet, cinsellik, sapıklık, cinayet gırladır.
Hele Beyaz Lale diye bir öyküsü var tecavüz içerikli ilkokulda okuduğum.Resmen ruh sağlığımı bozmuştu benim. Okul kütüphanesinden almıştım üstelik üstünde çocuk kitabı ibaresiyle.
Kemallettin Tuğcunun Çileli Kız diye bir kitabını okumuştum. Böyle ağlak bir kitap olamaz.Bana da annem zorluyodu oku oku diye. onlar da kemalettin tuğcuyla büyüdüğü için faydalı sanıyodu. hiç zevk almadan okuduğum kitaplardır. Bizim kültürde bi bozukluk var. Arabeskin dibiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?