Mecbur kaldığımız için yaptıklarımız...

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
Hayatta bazen mecbur kalıyoruz istemediğimiz şeyleri yapmaya,
çok zor karar veriyoruz ama yapıyoruz yinede...
hayatınız boyunca karar vermekte çok ama çok zorlandığınız,
ve yapmaya mecbur kaldığınız olaylar oldu mu??
paylaşmak isterseniz buyrun....

susmaya mecburum çoğunlukla
ufat tefek tartışmalarımızda yeri geliyor eşim bile lafı ağzıma koyuyorda huzurumuz bozulmasın eşim kırılmasın diye susuyorum tartışma büyüyecek sonra ikimizde çok üzülücez...
hele kayınvalidem ona okadar çok şeyler söylemek istiyorum ki içimde biriktirdiğim herşeyi yüzüne tek seferde söylemek istiyorum ...ama mecbur olduğum için susuyorum eşim için onu kırmak hiç istemiyorum üzmek istemiyorum kayınvalidem laf sokarken hemen cevabını vermek istiyorum ama 2 düşünüp 1 konuşuyorum rezil olmamak için kayınvalidem yeterince rezil oluyor zaten....tolum içinde laf atarak

Karar vermem gereken ciddi bir durum oldu.İki gün içinde benim için en doğru olan karara vardım.Mecbur olduğum durumu elimin tersiyle ittim.Arkadaşlarım çok,ama çok şaşırdı.Beni o saatten sonra ' cesur ' olarak nitelendirdiler.kaydirigubbakcemile3
Küçük bir ipucu vereyim ,örnek verdiğim konu iş hayatımla ilgiliydi.aklinialirimsmilePişman mıyım?Hayır.kaydirigubbakcemile3

evliliğe dair bi konuda ailemin özellikle annemin kararını onaylamaya itilmiştim:dilcikar:
ama noldu olmadı oh canıma degsinzemuszemuszemuszemus

susmak için mecburum

özellikle evliliğimde
bazen eşime
kayınvalideme ve görümceme ama ençokda içinde kalanların hepsini tek tek bağıra bağıra yüzlerine söylemekde istiyorum

Karşılaştığımız zaman selam vermeye mecbur olduğum birileri var..
Allahıma çok şükür çok nadiren denk geliyoruz..zemuszemus

mecbur kaldığım için birini hep alttan alıyorum...
ama geçecek bu günler...

Son düzenleme:
Hayatimin bu cok onemli doneminde sevdiklerimi korumak adina suskun kalip,gecici bir sure icin de olsa kabuguma cekildim ama cok az kaldi.....:hulya:

Geniş ailemin parçalanmaması için susmak zorunda kalıyorum...
Aman ben arada kalmayayım derken, duyduklarımdan tiksiniyorum...

Mecbur kaldığımız için yaptıklarımızdan dolayı
hep biz zarar görüyoruz sanırım...
birilerini mutlu etmek için,birşeylere mecbur kalmak ne kötü...

5 yıldır mecbur olduğum için susuyorum sadece eşim kırılmasın diye cünkü onun güahı yokki duyduğum işittiklerime k.validemin yeri geldiği zaman görümcem ve abilerinin yaptıklarını söylemediğim içnin tartışma olmasın diye mecburen susuyorum ama mecbur olmasaydın hiç birşey şimdiki gibi olmazdı

Mecbur kaldığımız için yaptıklarımızdan dolayı
hep biz zarar görüyoruz sanırım...
birilerini mutlu etmek için,birşeylere mecbur kalmak ne kötü...

songül ablacım cok doğru yazmıssın birilerini mutlu etmek için hep biz fedakarlık yapıyoruz sanki bunlara mecburmusuz gibi karsılık olarak dönüyor içimizde birikiyor içimizde yaralar oluyor sustukça

Çok hatırlamak istemiyorum ama, haklı olmama rağmen, sırf eşimin hatrına onunla kötü olmayalım diye kayınvalidemden özür dilemiştim.Üstelik bana iftira attığı halde yanlış aladım galiba diyerek eşimin ricasıyla özür dilemişti.
Ama haketmedi, hiç birzamanda haketmeyecek...

Back
X