Mecbur kaldığımız için yaptıklarımız...

Bir arkadaşım bana, bugün istemediğim bir şeyi bana yaptırmaya kalktı,ama ben yapmadım.Bu yüzden küsecekse onun adına üzgünüm.yerimseniben

aile içinde yüzünü bile görmeye tahammül edemediğim biri var annemin abisi dayı bile demek gelmiyor içimden :kızgın: sırf dedemler yaşlılar üzülmesinler diye aile ortamında konusmak zorunda kalıyorum

Daha once de yazdigim gibi cok sevdigim 3 kisinin hic bir sekilde uzulmemesi, zarar gormemesi icin hayatimdan atmak uzere oldugum bazi kisilere cok kisa bir sure daha tahammul edebilmem

mecbur kaldıgım icin yada şöyle diyeyim nişanlımı ve ailesini üzmemek için benle iyi geçinmemekte direnen elticimle iyi geçinmeye,güler yüz göstermeye çalışıyorum.. bu benim için zor ve karakterime ters ama bunu yapıyorum..

kızımı evde bırakıp işe gelmekten,çalışmaktan nefret ediyorum ama mecburum işte..:gitme:

"1 senedir yalnız yaşamaya alışmış olan ben" okulum tatile girdiği için evime dönmeye mecburum.. Tamam ailemi özledim de her sene bunu yaşıyorum. Ailemin yanında uzun süre kalınca onlara alışıyorum buraya dönmek istemiyorum ama mecburum.. Şimdi de buraya alıştım gitmek istemiyorum ama mecburum.. mafoldumben

çekilmez durumda olan işyerime katlanıyorum.
Mühendis oldum; ama WORD ve EXCEL de kopyala yapıştır yapmaya mecburum.

Sevgilimin her konudaki haklılığını şimdilik çekmeye mecbur gibiyim, niye ben de bilmiyorumsempatiksalakcinni

Back
X