Mecbur muyum ya da mecbur muyuz?

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.896
57.818
798
Bıktım artık saygı saygı diye kendini yırtan ama saygısızlığın dibine vuran insanlardan!

Sizin gibi düşünmeye mecbur muyum?

Her yerde dolusunuz. Sokakta, bu sitede, hatta burnumun dibinde hemen yan dairede!

Sizden farklı tercihlere, inançlara, yaşamlara ve düşüncelere açık olmayı öğrenin önce. Sonra saygı diye yırtın kendinizi.

En iyi bildiğiniz şey size uymayan birini direk etiketlemek. Hakkinda atip tutmak. Empati yapma ihtiyacı bile duymadan.

Öncelikle kendiniz tercih meselesi tabi saygı duyarım diyemedikçe saygı göremediğiniz icin ağlamayın saygılıyım diye de geçinmeyin komik oluyorsunuz.

Her gün böyle bir çok bilmiş attırıyor tepemin tasını. Yeter ama artık!

evet, sürüyle var böyle insancıklardan. ama yapılacak şey görmezden gelmek
kaale almamak. salla gitsin :lülülü: onlar bebişimin poposunu yesin:uykucu:
kime kızdın bakim? :KK56:

Ben saygı duymuyorum bazılarına. Çoğunu da görmezden geliyorum. Yalnız karşı komşunun kapıyı günde 27 kere çarpa çarpa kapatmasını görmezden gelemiyorum... Kabul edelim ülkemizde dana çok...

Sen niye kızdın?

Valla kızacak dana çok. Birinin sinirini üzerimden atamadan yenisi geliyor. Insan olmayan bir adaya kaçasım var canıma yetti.
Özgür düşünce diye nara atan saftirik benim düşünceme ayıp ayıp diyor mesela. Nerede hani düşünce özgürlüğü?

Diye sorayım diyorum. Polemikten gidiyoruz.. Ya da tam yazcam banını da yemişim lan diyorum konu kilit. :)Soramayinca da böyle kendi kendimi yiyorum işte. . Off hayat çok zor..

Bıktım artık saygı saygı diye kendini yırtan ama saygısızlığın dibine vuran insanlardan!

Sizin gibi düşünmeye mecbur muyum?

Her yerde dolusunuz. Sokakta, bu sitede, hatta burnumun dibinde hemen yan dairede!

Sizden farklı tercihlere, inançlara, yaşamlara ve düşüncelere açık olmayı öğrenin önce. Sonra saygı diye yırtın kendinizi.

En iyi bildiğiniz şey size uymayan birini direk etiketlemek. Hakkinda atip tutmak. Empati yapma ihtiyacı bile duymadan.

Öncelikle kendiniz tercih meselesi tabi saygı duyarım diyemedikçe saygı göremediğiniz icin ağlamayın saygılıyım diye de geçinmeyin komik oluyorsunuz.

Her gün böyle bir çok bilmiş attırıyor tepemin tasını. Yeter ama artık!
noldu tatlım kim dellendirdi seni ,kim dememe gerek yok dünya delilerin tepesinde dönüyorda gerçi olsun sen daha bi aç istersen...bu arada saygı görmek için saygılı olmayı öğrenmek bir gerekliliktir ama nerdeeeee.bencillik ahmaklık ne denir ki buna...,
iki örnekle girişeyim..iş yerimde düşük tehlikesi olduğundan yatan bir arkadaş bana sitem ediyor ama ne terbiyesizliğim ne başka bir şeyim insan değilmişim hasta insanı ziyaret etmemişim ..eeeee ben bebek kaybettim hastanede yattım geldin mi hayır..neymiş işte sırf bu yüzden anlamalıymışım..
düğün tarihim iş yerimdeki arkadaşlarım gelecek diye şekillendirildi sonuç kimse gelmedi ben bir düğüne gitmedim 6 ay boyunca insan mı değilim terbiyesiz miyim neyim kalmadı anlatamam...

ikinci salaklığa tarih olacak örnek..
taşınıyorum ,komşum diyor ki yeni eve bulaşıklığı(bulaşıklık alacağım)demir alma plastik al,neden abla diyorum ,cevap ben sevmiyorum :D:D:D:D
ağlayım mı güleyim mi delireyim mi ..
demekki neymiş eğer becerebiliyorsan görme onları duyma bırak sana burnu havada kibirli desinler bak onlara tepeden ipleme.

Valla kızacak dana çok. Birinin sinirini üzerimden atamadan yenisi geliyor. Insan olmayan bir adaya kaçasım var canıma yetti.
Özgür düşünce diye nara atan saftirik benim düşünceme ayıp ayıp diyor mesela. Nerede hani düşünce özgürlüğü?

Diye sorayım diyorum. Polemikten gidiyoruz.. Ya da tam yazcam banını da yemişim lan diyorum konu kilit. :)Soramayinca da böyle kendi kendimi yiyorum işte. . Off hayat çok zor..
bu kadar gerilme:))
olur böyle şeyler.
insanlar milyon çeşit.
beyinlerinin yönetimi de bizde değil.
hayat böyle bişey.
kaç yaşındasın merak ettim:))

bende kafaya takan bi tiptim ve zamanla kendime bazı sorular sordum...cevapları çok mantıklı geldi
takmıyorum
saygı duyana saygı duyuyorum
kısacası, kısasa kısas! :lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü:

sen buradan birilerine kızmıssın :KK53:

Yokk ben artık mod değiştirdim bana saygı duymayana ben de duymayacam, duyduk da ne oldu?

Az evvel bir yakınıma inceden saydırdım. Pişman değilim, hak ettiler!Şimdi onlar düşünsün :KK49:
Ne kadar ekmek o kadar köfte artık:işsiz:
Saygıda kusur etmeyelim, olsun onu da öylr kabul edelim dedikçe tepemize tünedi bazıları.

Doldum bu konuda son günlerde..konu iyi geldi.

çözdüm olayı :KK59:

özellikle burada konuşup insanı delirten tipler var ne yazıkki forumda atışmaktan başka şansımız yok yüzyüze olsak kafa göz dalacağım tipler var burada..

he birde şu var kimisi normal hayatında süt dökmüş kedi.. burada adeta bir aslan o yüzden görmezden geliniz :KK14:

bu kadar gerilme:))
olur böyle şeyler.
insanlar milyon çeşit.
beyinlerinin yönetimi de bizde değil.
hayat böyle bişey.
kaç yaşındasın merak ettim:))

30 oldum.
50 de olsam fark etmez. Böyle uyuz tipler yüzünden kuyrugumu yiyerek yaşamaya devam edeceğim biliyorum :(

bende kafaya takan bi tiptim ve zamanla kendime bazı sorular sordum...cevapları çok mantıklı geldi
takmıyorum
saygı duyana saygı duyuyorum
kısacası, kısasa kısas! :lülülü::lülülü::lülülü::lülülü::lülülü:

sen buradan birilerine kızmıssın :KK53:

Son olarak evet. Ama öncesi var.
Çok biriktim bu konuda kafa göz dalcam birine az kaldı.

Back
X