Bazi ogretmen arkadaslariniz haketmemis ! meslegiya siz bu degisik yazi biciminizle ne kadar hakkettiniz tartisilir :)Bulundugum ortamdan o kadar sıkıldım ki....İkiyüzlü insanlar ,tribünlere oynayanlar , menfaatci lar ,laf sokanlar .....Öğrencilerim desem hem akademik hem ahlak anlamında kötüler ...Ders işleyememek biR yana çok küfürlü konuşuyorlar .... Yalan dolan ..ders kaytarma. ...boş boş oturmalar
... ders işleme soruları ver en iyi öğretmensin kafan rahat .....Ama ders işle hakkını ver bir şeyleri öğretmek için çabala işkence. ...Mesleki anlamda da tatmin yok...... Öğretmenler odasına gel egolar savaşı , bir ogrenci ile sorun yasayip anlatsam bende yapmiyor bemo seviyor bidbud bana yol gosterecegine kendini ovuyor biz meslekdas degilmiyiz ya da evlilik muhabeti ....Bazı meslektaşlarım malesef öğretmen vaziflarını taşımayaçak özelliklere sahip.....Zaten gurbet tek başıma yaşıyorum. ..2 yil oluyor. ...herşeyi gördüm tanıdım. ...güvendiğim kişilervar onlarda evlenmek üzere. ..Başka benim.gibi bekar kız arkadaş ile tanıştım ama onda da dedikodu var....Güvenle arkami yaşayacağım bir kalp el yok....Sadece günleri geciriyir ortamlarda idare ediyirum...Ama hiç mutlu değilim. ..Hayat akmiyor
Takvimler çentik içinde.... Bu durumla psikolojim bozmadan mutsuz olmadan nasıl idare edeceğim.
Konuşma havasında yazıyorum. O yüzden böyle oluyor. İnsanlar da hata aramaya calismayalim. Telefon klavyesinden harfler sürekli değişiyor. Derdimi duygu yoğunluğundan hızlıca paylaşıyorum. Çözüm odaklı olalım.Neden... guzel... yazmiyorsunuz.... ogretmen... hanim...?
Neden... guzel... yazmiyorsunuz.... ogretmen... hanim...?
Yine çözüm yerine hata aramak. Konuşma dilinde yazıyorum. Telefondan harfler sürekli değişiyor. Teşekkürler..... Ayrıca okulda en iyi not tutup bu notlar kitap haline gelebilecek durumda . Ayrica anadolu gel lisesine atanmak çok çalismak performansla ilgili değil tayinle ilgili yani bunun için 20 yıl geçmesi gerekiyorBazi ogretmen arkadaslariniz haketmemis ! meslegiya siz bu degisik yazi biciminizle ne kadar hakkettiniz tartisilir :)
Cok calisin anadolu fen liselerine tek tercihte atanin kurtulun bu rezillikten
HEY Allahım devlet dairesine yazı mi yazıyorum. Konuşma dilinde düşüncelerimi aktarıyorum. Eger burada tez yazma kuralları varsa haberimiz olsun.Telefonda duygularımi o bunaltı ile hızlıca aktarıyorum Yine eleştirici tutumlar cozum odaklı olmak yerineo yazısını gördükçe içim... daralıyor... nefesim... daralıyor...
HEY Allahım devlet dairesine yazı mi yazıyorum. Konuşma dilinde düşüncelerimi aktarıyorum. Eger burada tez yazma kuralları varsa haberimiz olsun.Telefonda duygularımi o bunaltı ile hızlıca aktarıyorum Yine eleştirici tutumlar cozum odaklı olmak yerine
HEY Allahım devlet dairesine yazı mi yazıyorum. Konuşma dilinde düşüncelerimi aktarıyorum. Eger burada tez yazma kuralları varsa haberimiz olsun.Telefonda duygularımi o bunaltı ile hızlıca aktarıyorum Yine eleştirici tutumlar cozum odaklı olmak yerine
Ortak muhabbet kalmadı. Geçen gün o ortama bir aile bireyin geldi o bile bunaldı bu neymiş diye haklısın dedi. Bunları geçtim bugün ne söylesem üste çıkıliyor. Kullandığım fondöten klasik bir marka ay o mu kullanımış o büyük markalar iyimis. Onunkisi en iyisiymis . Başka bir fikir söylersin hemen ezici konuşmalar. Artık bir şey söylemek istemiyorum .Yine evlilk muhabeti içinde tencere tava kıyafet muhabetı .Onlardan da biri var kıskandıriyorum diye sözel ifade ediyor. Böyle keyif alamadığım idare ettiğim bulunmak zorunda olduğum bir yer. Evet haklısınız ben mutsuZ takılma mam lazım enerjimi toplayıp gülücük saçmalıyim.Konulariniza dikkat ediyorum da ana fikir hep aynı Bence siz bu evli bekar ayrımına çok takılıyorsunuz. . Takıntı halini almış sizde. Bırakin biraz kendinizi dinlemeyi, rahatlatın kendinizi hep evlilik düşünmeyin oluruna bırakın. sonra zaten evlilik sevgililik sohbetleri sizi rahatsız etmemeye başlar. Daha mutlu hissedersin kendini.
Etrafın tarafından imrenilecek çok sevilecegin mükemmel bir ilişkin olur umarım :) once sen kendini mutlu et sonra da etrafındaki insanlar seni mutlu etsin :) sen kendini üzersen onlarda seni üzer unutma bunu :)
Bulundugum ortamdan o kadar sıkıldım ki....İkiyüzlü insanlar ,tribünlere oynayanlar , menfaatci lar ,laf sokanlar .....Öğrencilerim desem hem akademik hem ahlak anlamında kötüler ...Ders işleyememek biR yana çok küfürlü konuşuyorlar .... Yalan dolan ..ders kaytarma. ...boş boş oturmalar
... ders işleme soruları ver en iyi öğretmensin kafan rahat .....Ama ders işle hakkını ver bir şeyleri öğretmek için çabala işkence. ...Mesleki anlamda da tatmin yok...... Öğretmenler odasına gel egolar savaşı , bir ogrenci ile sorun yasayip anlatsam bende yapmiyor bemo seviyor bidbud bana yol gosterecegine kendini ovuyor biz meslekdas degilmiyiz ya da evlilik muhabeti ....Bazı meslektaşlarım malesef öğretmen vaziflarını taşımayaçak özelliklere sahip.....Zaten gurbet tek başıma yaşıyorum. ..2 yil oluyor. ...herşeyi gördüm tanıdım. ...güvendiğim kişilervar onlarda evlenmek üzere. ..Başka benim.gibi bekar kız arkadaş ile tanıştım ama onda da dedikodu var....Güvenle arkami yaşayacağım bir kalp el yok....Sadece günleri geciriyir ortamlarda idare ediyirum...Ama hiç mutlu değilim. ..Hayat akmiyor
Takvimler çentik içinde.... Bu durumla psikolojim bozmadan mutsuz olmadan nasıl idare edeceğim.
Tam da düşündüklerim. Gurbette kardes olursun diye düşünüyordum.O sevgiyi verdim ama öyle bir pişman etti ki. Artık insan uzaklaştıyor insanlardan. Dünyanın sonu iyiye gitmiyor. Kabullenip kendi kendine yetmek ve mesafeli olmaktan başka çare yok gibi .Allah iyi insanlarla karşılaştırsın işallah.Sanırım hepimiz iş arkadaş aile ortamlarında benzer vakaları hatta bazen konunun üst sınırlarini asiyoruz
Insanlar ya egolarini tatmi edip karsisindakini ezme pesinde ya karsimdaki kıskanır nazar eder dusuncesiyle mutlulugunu saklama pesinde hatta ve hatta kimisi derdine kederine karsı tarafın mutlu olacagi düşüncesiyle uzuntusunu saklama pesinde
Velhasılı kelam uzaklasiyoruz kardes once birbirimizden sonra toplumdan ve birgun gelecek kendimizden bile uzaklasacakmisiz gibi geliyor inşallah boyle gitmez hersey duzelir ama ben artık kabullenmeye basladim insallah siz bu sorunları asarsiniz
Bizde zaten resmi kuruma yazi yazar gibi yazmanizi beklemiyoruz ama konusma dilinde o uc noktalarda yok yani :)Yine çözüm yerine hata aramak. Konuşma dilinde yazıyorum. Telefondan harfler sürekli değişiyor. Teşekkürler..... Ayrıca okulda en iyi not tutup bu notlar kitap haline gelebilecek durumda . Ayrica anadolu gel lisesine atanmak çok çalismak performansla ilgili değil tayinle ilgili yani bunun için 20 yıl geçmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?