Merhaba kizlar
Ben ve eşim büyük bir şehirde yaşıyoruz, benim ailem de aynı şehirde. Eşimin ailesi uzak bir sehirde oturuyor. Eltim 2-3 ay önce bir işe girdi, çalışıyor ve 1 yaşinda çoçuğu var, ona onların evinde kv bakiyor. Eltim ilk işe başladığında 3 gün bir eğitim için bizim şehire geldi ve 1 hafta bizde kaldilar. Ben de çalışan bir kadınım. Eltimle aramiz pek yok henüz bir samimiyet kuramadik, evde de tam misafir havasinda kalkip cayini bile doldurmadi, hiç bir seye yardim etmedi, eşim ya da onun eşi her gün onu eğitime götürdü, getirdi. (Kendi otobusle falan gidemedi) neyse 1 haftayi bir sekilde atlattik. Sorun şu ki şimdi 2 ay bir eğitim varmiş, yine gelecekmiş, normalde iş yeri otel ayarliyor ama eltimin cocuğu henüz emdigi için o da gelecekmiş, bizde kalacakmiş, normalde kv bakiyor ama kp ameliyat olacak o gelemeyebilir.Eşim de çocuga bakici ya da kreş ayarlamaya calişiyor. Bulunamassa kv de gelecek, kp de gelecek burada ameliyat olacak. Görümcem de universite oğrencisi ara tatilde o da gelecek.Yani tam bir curcuna olacak.Normalde kiz bebegi ablasina falan birakip tek basina da gelebilir ya da egitimi 3 ay erteleyip emzirmeyi birakinca bebeği birakip gelebilir ama eltim yapmiyor.Eşim de iyi kalplidir, şimdi onlar öyle ayarladiysa yok gelmeyin diyemez.Ben bu kadar kalabalikta yaşamaya hiç alısık degilim, bu iki ayi nasil gecireceğim ya da eşimle bu olayi nasıl çözmeliyiz bir yardim...
Edit: Kizlar eltimle konuştum, önce ne yapip edeceğini anlatti. Bebek artik az emiyormus, zamanla birakacakmıs, bebeği kv ile memlekette birakip egitime gelecekmis. Ara ara haftasonu vs bize de gelecekler.Bebek cok huzursuz olursa kv de ancak o zaman gelecek Kp ameliyat olacagi sira esi izin alip bebekle otele gidecekmiş. Ben de bebege kiyamadigim icin sicak davrandim, araya bu kadar kisi koymaya etmeye gerek yok, yapabilecegim birsey olunca beni ara elimden geleni yaparim dedim. Otelde bebekle yasamak da zor, bebekten ayri kalmak da zor seni anliyorum, sen nasil ayarlarsan bizim bir odayi sana göre ayarlariz, beraber bir duzen tuttururuz dedim. O da bana tesekkur etti. Su an icin huzurluyum artik icim rahat gibi... 2 ay full bizde kalsa bile aramizda sogukluk olmaz diye düsünuyorum. Bakalim hayirlisi olsun