- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Üvey kaynanam doğum ypacak pazartesi günü evi çok küçük zaten eşim kaynımla gtcek bşka odada yok bir + bir ev. Ben gitmeyeceğim zaten hiç istemiyorum kimseye hizmet edip eziyet çekmeye gidemem kadın da yeni doğum ypacak gidemem işler bna kalır yeni kaynımla doğacak işte yeni bi tane. Bir sürü yol parası altın parası hediye parası derken bu seferde bu ayın sonunda ortanca kaynıma kız istenecek kayınpedeer bize gelecek bşka şehirdeler kadın da yeni doğum yapmş olacak ama heralde gelemez.. Kayınpederide karısını da hiç sevmiyorum 6 aydır bi karısını geldi tek başına bi hafta bzde aldı bir ay snra kocasıyla geldi bi hafta kaldı off yine glckler snra yine dolu masraf olacak kaynımla bu yaz evlnck ona kredi çekcekmişz o bize evlnrkn yardım etti diye mecburi ee altın bilezk takılck elbise kuaför daha bir ton masraf yandık herşey üst üste geldi bizimde bi ton borç var yeni taşındık zaten bütün bunlar psikolojimi bozdu stres oldum..
Düğün nişan yine bize gelip kalacak o kadınla kayınpedeer..
Kendi kyınvalidem senede iki kere gelir oh rahat kaynana bulduk dedik kayınpedeer de uzakta gelemiyor dedik Üvey kaynana çıktı şimdi Düğün nişan çıktı off valla çıldırcam bi evlenselerde artık bidahakine onlarda kalırlar inşallah.. Sz olsanz nasıl davranrdnz bu olaylar karşsnda snra bnm istemeye gtmm gerekrmi? doğuma gtmesem olmazmı ayıp olur mu?
Düğün nişan yine bize gelip kalacak o kadınla kayınpedeer..
Kendi kyınvalidem senede iki kere gelir oh rahat kaynana bulduk dedik kayınpedeer de uzakta gelemiyor dedik Üvey kaynana çıktı şimdi Düğün nişan çıktı off valla çıldırcam bi evlenselerde artık bidahakine onlarda kalırlar inşallah.. Sz olsanz nasıl davranrdnz bu olaylar karşsnda snra bnm istemeye gtmm gerekrmi? doğuma gtmesem olmazmı ayıp olur mu?