Mecburi işler valla battık..

Kadının bana bi yardımı olmadıki olmadığı gibi hanfendi sanki bnm kynamam gbi oturup hizmet bekliyor hep. Aynen bnden 9 yaş büyük
Kayınvaliden degil o kişi o yüzden öyle bir zorunluluğun bağın yok ama eşinin babasının eşi ve o Bebek de kardeşi onlar gitmezse ayıp olur evet ama senlik Hiçbirşey yok ve mesafeyi böyle böyle koyabilirsin.Yoksa çocuğu da sana baktırırlar kendileri de ikide bir gelip dururlar.

Hani şu evde bi taraflarını devirip de üvey kayınvalidesi kocasının yanında uzanan sendin değil mi? Kayınvalide ile eşinin yaşları birbirine yakındı.

Anlamadığım ne demeye 1+1 evde oturuyorlar. Madem böyle misafirleri oluyor en azından 2+1 olsaymış ya ev. Doğuma kaynınla eşinin gitmesi acayip saçma bence. Lohusa kadının yanında iki koca adamın ne işi var Allah aşkına?? O ne saçmalık öyle. Bence onlar gitmesin, sadece sen git, az biraz yardım et geri gel. Sonuçta doğum bu, iyi kötü yardıma ihtiyacı olacak. Hatırladığım kadarıyla da öyle zararlı kötü bir insan değil cici kayınvaliden :)

Üvey kaynanam doğum ypacak pazartesi günü evi çok küçük zaten eşim kaynımla gtcek bşka odada yok bir + bir ev. Ben gitmeyeceğim zaten hiç istemiyorum kimseye hizmet edip eziyet çekmeye gidemem kadın da yeni doğum ypacak gidemem işler bna kalır yeni kaynımla doğacak işte yeni bi tane. Bir sürü yol parası altın parası hediye parası derken bu seferde bu ayın sonunda ortanca kaynıma kız istenecek kayınpedeer bize gelecek bşka şehirdeler kadın da yeni doğum yapmş olacak ama heralde gelemez.. Kayınpederide karısını da hiç sevmiyorum 6 aydır bi karısını geldi tek başına bi hafta bzde aldı bir ay snra kocasıyla geldi bi hafta kaldı off yine glckler snra yine dolu masraf olacak kaynımla bu yaz evlnck ona kredi çekcekmişz o bize evlnrkn yardım etti diye mecburi ee altın bilezk takılck elbise kuaför daha bir ton masraf yandık herşey üst üste geldi bizimde bi ton borç var yeni taşındık zaten bütün bunlar psikolojimi bozdu stres oldum..
Düğün nişan yine bize gelip kalacak o kadınla kayınpedeer..
Kendi kyınvalidem senede iki kere gelir oh rahat kaynana bulduk dedik kayınpedeer de uzakta gelemiyor dedik Üvey kaynana çıktı şimdi Düğün nişan çıktı off valla çıldırcam bi evlenselerde artık bidahakine onlarda kalırlar inşallah.. Sz olsanz nasıl davranrdnz bu olaylar karşsnda snra bnm istemeye gtmm gerekrmi? doğuma gtmesem olmazmı ayıp olur mu?
Bunları siz neden düşünüyorsunuz ki eşinizin ailesi değil mi o düşünsün

Hani şu evde bi taraflarını devirip de üvey kayınvalidesi kocasının yanında uzanan sendin değil mi? Kayınvalide ile eşinin yaşları birbirine yakındı.

Anlamadığım ne demeye 1+1 evde oturuyorlar. Madem böyle misafirleri oluyor en azından 2+1 olsaymış ya ev. Doğuma kaynınla eşinin gitmesi acayip saçma bence. Lohusa kadının yanında iki koca adamın ne işi var Allah aşkına?? O ne saçmalık öyle. Bence onlar gitmesin, sadece sen git, az biraz yardım et geri gel. Sonuçta doğum bu, iyi kötü yardıma ihtiyacı olacak. Hatırladığım kadarıyla da öyle zararlı kötü bir insan değil cici kayınvaliden :)

Bni kmse dinlemezki umrumda değil ne yaparsa yapsınlar bize soran yok isterse 10 adam gtsinler ben asla gtmmem :)

Bncede ama ben kadının artık acımıyorum kendi ülkesinde en büyüğü 6 yaşında olan üç çocuğunu bırakıp burda başkasıyla dini nikahla çocuk yapıyor.. Buraya çalışıp onlara para yollamak için gelmiş kocası işten çıkarttırdı çocuklara para yollayan da yok. Adamı doğru düzgün tanımadan etmeden üç çocuğunu bakamayıp bırakıp hangi hkla hizmetse isteyerek 4.yü yapıyor...
Ohaaa
Bu kadına güvenip hala çocuk doğurtan zihniyeti de anlamadım şimdi ben
Ne malum üç tanede burda doğurup kaçmayacağı
Ne acayip insanlar var dünyada

Öncelikle sesli harf satın almak istiyorum. Bunun dışında bence biraz bencil bir yapınız var. İnsanların bebeği oluyor. Yardım etmek vicdan meselesidir ama istemiyorsanız kimse sizi zorlayamaz tabii. Ama evlenirken size yardım eden kaynınıza kredi çekmek göreviniz zaten.

Herşeye şikayet ediyorsun hayat böyle geçmez senin için zor olacak biraz olumlu bakmaya çalışsan kimse eşinin ailesine bayılmıyor ama bir şekilde idare ediyoruz. Herşeyi çok abartıyorsun kaynananın eşine göz koyduğunu ima edercesine konu açmıştın ben senin için çok üzülüyorum biran önce iş bulursun inşallah

Gercek kv iyiymiş madem cok iyi. Üvey kv bence size cok düşmez zaten bebeği olmuş onlar kendi hayatına bakar.
Doğum ve düğün önemli seyler vazifeleri hakkıyla yapın
Sonra size cok ilişmezler bence

O kadar masraf denilmiş
Kulaklarım çınladı, geldim :KK48:

Aslında aileye yeni bebek
Yeni gelin gelmesi güzel olaylardır.

Etraf şenlenir. Aile bağları kuvvetlenir.

Şu an takı yapacak durumun yoksa
Yabancı değillermiş, söylersin.
Şimdilik durumumuz müsait değil, hediyemizi sonra getireceğiz diye.

Kızım doğduğunda böyle söyleyen yakınım olmuştu.
Hiç alınmadım. Hatta gerek yok. Mecburiyet değil ki dedim.
Ama unutmamışlar 1 sene sonra hediyelerini verdiler.

Bu şekilde olabilir yani.

Olayların oluruna bakmak her zaman iyidir..

Back
X