Mecburum ama cok agir.

Allahım güç kuvvet versin arkadaşım,eminim zordur.
Ama şöyle düşün,hiç işin olmamasından iyidir.
Gece işini yaparsın,gündüz de gelip evine dinlenirsin,belki de az kişiyle muhatap olmak iyi gelebilir,şu sıralar beni insanlar çok yoruyor da uzaklaşmak daha olumlu sonuç verir gibime geldi.

Geçmiş konularını biliyorum.
Konu ne arkadaşım biliyor musun insanın bir yerinde yara varsa diğer şeylere tahammülü azalıyor aslında işin o kadar kötü değil.
Bir zamanlar nefes alacak vaktim yoktu sabah altıda iki aktarma yollara düşüp yedi gibi eve ulaşıyordum daha montumu çıkarmadan çocuk kucağımda nasıl uykuya daldiğimi hatırlamadığım günlerim var şimdi dönüp baktığımda her şerde bir hayır varmış sözüne iman ediyorum iyi ki o kadar yorgun ve meşgul olmuşum düşünecek vaktim olsaydı geçmişi düşünüp düşünüp kafayı yerdim.
sende bu melankoliyi bırak artık hayat biz bu işler nasıl olacak diye düşündüğümüz süre içinde yaşadıklarımız zaten

Ben de vardiyeli sistemde başlamıştım gece uyumanin mümkün olmadığı.Dikkat gerektiren kendinden fedakarlik etmeni gerektirecek dönemler oluyor.Aksine gece uykularını çok seven bir insandim bende.Başta zor olmadi desem yalan olur.
Ulaşım problemim de vardı.Sonra sonra hırs ve azimle çaba gösterdim şartları değiştirdim.Gece çalışma zorunluluğum yok şuan ama ben yine gece uyumuyorum,uyuyamıyorum.
(Alıştığınızda zor olmayacak)
Şartları değiştirmek sizin elinizde.Geçici olarak girdiginiz yerde kalıcı olabilirsiniz.Fark yaratmaya çalışın.İhtiyacınız olmasından ziyade çalışmak istediğinizi hissettirin.
Eger mevcut durumdan sonrasinda da memnun olmazsaniz ayni yer veya farklı subelerde farkli bir pozisyonda değerlendirilebilirsiniz.Yeter ki yeterli oldugunuzu hissettirin.
Konularınızı hatırlıyorum zor zamanlarınız olmuş.Bir kadına "güçlü olmayi ve güçlü kalabilmeyi" çok yakistiriyorum.
Is hayati bunun icin bir basamaktir,adimdir.
Su asamada tutacaginiz en saglam dal bu.
Zor baslasin ki güzel ve degerli olsun.
Hayatta farkli skntilar yasiyoruz.Kimseninki kimseye uymuyor.Acilar farkli ama üstesinden gelebilmek asagi yukari ayni.
Saglik,basari ve mutluluk sizinle olsun..

Son düzenleme:
geçen konunuzda doğalgazınızın kesildiğinden bahsediyordunuz. e şimdi ne güzel işiniz var. ağır gelen ne anlayamadım. herkes el bebek gül bebek çalışmıyor ki? hayatı çok dramatikleştiriyorsunuz bence siz.

Evt cok dogru soyluyorsunuz tahamullum yok.

Cnm ya beni mi dusundun...Allah razi olsun...

Gunduzlerı uyuyacaksın ama saatlerın hakketten cok uzunmuş. Yanı eve 8 de varsan.Hemen uyusan 2 de kalksan sana kalan vakıt 2 saat
Ben uykuya duskun biri dglm.ama bu kdr uzun saat yoruyor..bu gun evde 9 da uyudum 12.30 da uyandim...al simdi nsl gunu gece geceyide gun edecegim.keske 2 veya 3 e kdr uyuyabilen biri olsam.gunduz uyuyamyrm.

Cnm ya beni mi dusundun...Allah razi olsun...
Çok samimiyim ise girdin mi-eline para geçti mi diye zihnimden gectigin anlar oluyor.Bakma burasının sanal bir ortam olmasına ...Türkiye'nin dört bir yanına dağılmış kanli canlı kadınlarız....senin ve senin gibi tek başına ayakta kalmaya/çocuğunu okutmaya çalışan hemcinslerimizin düzlüğe cikmasi için dua ediyoruz

Normalde ne işle ugrasıyorsun cnm?
Normalde evliligim surecinde esim calistrmadi.20 yil evli kaldm.aldatildigmi ogrenince onu bosadim.ve ilk dis hekim asistanligi yaptim.sekreterlik ve fabrikada kayit isleri yaptim.yani meslegim yok.

Allah razi olsun cnm.cok sukur kizima bu ay kyk burs parasi 940 tl ocakda da 500 cikti...gecen babasina yazdi 150 nafakayi odermisin dogalgazi odiycem.halen yatirmamis.anladi ki zor durumdayiz...dilerim bizden beter olur.sevgilisiyle gezip tozup ona ve cocuguna yediriyor...allah bunlari affedip yanina birakacakmi...belki bu dunyada gormem ama ahirette hesaba cekilecegine inaniyorm.

Kızına KYK bursu cikmasi cok guzel bir gelisme.Yavas yavas sen de isine alisirsin insallah. Sen onu (eski eşin) bosver...Üç gün sonra bir hastalık geçirir...bir başına yatakta bir bardak su veren olacak mı diye beklerken bulur kendini ...

yurta kaldığım için yaptığınız işi biliyorum cogu zaman oturuyorsunuz ve bedenen cok kolay bi iş geceleri kahve için git gide alışırsınız siz güçlü bi kadınsınız

Ben de vardiyalı çalışıyorum. Hatta şuan gece mesaimden çıktım ve konunuzu okudum ev yolunda.

Bir şekilde rızkımızı kazanıyoruz hamdolsun. Ya işsiz olsaydık? Bünye alışıyor uyku düzenine. Ama beslenmenizi ihmal etmeyin. Hem gece uykusu olmaması hem de beslenme tam olmazsa ciddi sağlık sıkıntısı doğuruyor.

Ben ağır bir iş göremedim.Sonuçta beden gücü yok soğuk sıcak olayı yok.Tamam gece ama bir çok insan gece çalışıyor hatta 24 saat çalışanlar var bence işsizlikten bin kat iyi işiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…