Eski konularimi biliyorsunuz.bekledigim kurumsal firma kriz nedeniyle eleman almiyoruz dedi.bir ay onlarin yuzunden bekledim.simdi yeniyilda bir fabrikaya tanidik aracligiyla alinicam ins...ama tam ne zaman bilemiyorm.
Sorun su ki gecici bir ise girdim.kiz yurdunda gece sorumlusu...ilk gecem bu gun.halen burdayim.aksam 6 sabah 7 calisma saatleri.is yorucu dgl ama cok uzun ve uykusuzluk mahvediyor.aksam burda olmak icin saat 4 de hazirlaniyorm.5 de otobuse biniyorm 6 da is yerindeyim...ne yapmaliyim bilemyrm....mecburum da.
Evt cok dogru soyluyorsunuz tahamullum yok.Geçmiş konularını biliyorum.
Konu ne arkadaşım biliyor musun insanın bir yerinde yara varsa diğer şeylere tahammülü azalıyor aslında işin o kadar kötü değil.
Bir zamanlar nefes alacak vaktim yoktu sabah altıda iki aktarma yollara düşüp yedi gibi eve ulaşıyordum daha montumu çıkarmadan çocuk kucağımda nasıl uykuya daldiğimi hatırlamadığım günlerim var şimdi dönüp baktığımda her şerde bir hayır varmış sözüne iman ediyorum iyi ki o kadar yorgun ve meşgul olmuşum düşünecek vaktim olsaydı geçmişi düşünüp düşünüp kafayı yerdim.
sende bu melankoliyi bırak artık hayat biz bu işler nasıl olacak diye düşündüğümüz süre içinde yaşadıklarımız zaten
Cnm ya beni mi dusundun...Allah razi olsun...Aklımdaydin sabah kızıma kahvaltı hazırlarken.Su an bir işinin olmasına çok sevindim.Umarim bundan sonraki hayatında nasibin bol olur ,mutlu olacağın bir işin olur.Evet işin oldukça uzun ama anladığım kadarıyla bedenen ağır bir iş değil.Bence bu daha önemli.Ayni saati fabrikada ayakta calisarak geçiren de var.Ustelik mesaiden çıkınca resmi daireler açıldığı için dışarda bir prosedürun /işin varsa halledip öyle evine girebilirsin.Umarim yemek veriyorlardir.Orada yemek çıkıyorsa evde yemek pisirmene de gerek olmaz.Ben iflah olmaz bir iyimserim sanirim
Ben uykuya duskun biri dglm.ama bu kdr uzun saat yoruyor..bu gun evde 9 da uyudum 12.30 da uyandim...al simdi nsl gunu gece geceyide gun edecegim.keske 2 veya 3 e kdr uyuyabilen biri olsam.gunduz uyuyamyrm.Gunduzlerı uyuyacaksın ama saatlerın hakketten cok uzunmuş. Yanı eve 8 de varsan.Hemen uyusan 2 de kalksan sana kalan vakıt 2 saat
Malesef...eve hic gitmeyip orda kalma imkaniniz var mi ? yolda uzun sanirim
Çok samimiyim ise girdin mi-eline para geçti mi diye zihnimden gectigin anlar oluyor.Bakma burasının sanal bir ortam olmasına ...Türkiye'nin dört bir yanına dağılmış kanli canlı kadınlarız....senin ve senin gibi tek başına ayakta kalmaya/çocuğunu okutmaya çalışan hemcinslerimizin düzlüğe cikmasi için dua ediyoruzCnm ya beni mi dusundun...Allah razi olsun...
Normalde evliligim surecinde esim calistrmadi.20 yil evli kaldm.aldatildigmi ogrenince onu bosadim.ve ilk dis hekim asistanligi yaptim.sekreterlik ve fabrikada kayit isleri yaptim.yani meslegim yok.Normalde ne işle ugrasıyorsun cnm?
Allah razi olsun cnm.cok sukur kizima bu ay kyk burs parasi 940 tl ocakda da 500 cikti...gecen babasina yazdi 150 nafakayi odermisin dogalgazi odiycem.halen yatirmamis.anladi ki zor durumdayiz...dilerim bizden beter olur.sevgilisiyle gezip tozup ona ve cocuguna yediriyor...allah bunlari affedip yanina birakacakmi...belki bu dunyada gormem ama ahirette hesaba cekilecegine inaniyorm.Çok samimiyim ise girdin mi-eline para geçti mi diye zihnimden gectigin anlar oluyor.Bakma burasının sanal bir ortam olmasına ...Türkiye'nin dört bir yanına dağılmış kanli canlı kadınlarız....senin ve senin gibi tek başına ayakta kalmaya/çocuğunu okutmaya çalışan hemcinslerimizin düzlüğe cikmasi için dua ediyoruz
Kızına KYK bursu cikmasi cok guzel bir gelisme.Yavas yavas sen de isine alisirsin insallah. Sen onu (eski eşin) bosver...Üç gün sonra bir hastalık geçirir...bir başına yatakta bir bardak su veren olacak mı diye beklerken bulur kendini ...Allah razi olsun cnm.cok sukur kizima bu ay kyk burs parasi 940 tl ocakda da 500 cikti...gecen babasina yazdi 150 nafakayi odermisin dogalgazi odiycem.halen yatirmamis.anladi ki zor durumdayiz...dilerim bizden beter olur.sevgilisiyle gezip tozup ona ve cocuguna yediriyor...allah bunlari affedip yanina birakacakmi...belki bu dunyada gormem ama ahirette hesaba cekilecegine inaniyorm.
Pardon anlayamadim?Su bir tanidiklarda olmasa dimi
☺ yok birsey genellemePardon anlayamadim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?