meçhullerdeyim canlarım yardımlarınıza çoooook ihtiyacım var

byzmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
119
2
46
Ankara
bir türlü aşkta dikiş tutturamayanlardanım:ssz:
okul açıldığından bu yana bi çocuk dikkatimi çekiyodu sürekli gözü bende bi gün ayrılmış sevgilisinden bneim numarayı bulmuş koskoca ünide.tanışalım dedi peki dedim biraz zorladım tabi sonra 1 hafta konuştuk ama sorumsuz biraz okulda pek konuşamıyoruz evine gittim bi ara ama baktım hoppa sonra konuşmakistemediğimi söyledim ama yine okulda bana bakmlar göz atmalr gülmeler etkilenmememk elde değil yakışıklı temiz bakaımlı ama kızlarla (bir kaçı ile)fazla muhatap sevmiyorum öyle seninle konuşalım diyo sürekli kampüste kafede beklerim gel gelmesende bklerim dedi gitmedim bugün bende beni seviyo olabilir mi güvenemiyomm yaaaaa ne yapmalıyım yanlış yapmak istemiyorum bana sorarsanız evet hoşlanıyorummmmmmmmmmmmm:1:

Hmmmmm :)
canım şimdi affına sığınarak bişey sormak istiyorum, madem çocuğa evet demicektin neden evine gittin ? Güvenmiyorum demişsin ama evine gitmemişsin.. Ben mi yanlış anladımm kii ? :(
Zaten baştan güvenme, güven sonradan olurr.. Aklına vee kalbine yatıyorsa olurr gibi görünüyorr :)
Hayırlısı canım..

Hmmmmm :)
canım şimdi affına sığınarak bişey sormak istiyorum, madem çocuğa evet demicektin neden evine gittin ? Güvenmiyorum demişsin ama evine gitmemişsin.. Ben mi yanlış anladımm kii ? :(
Zaten baştan güvenme, güven sonradan olurr.. Aklına vee kalbine yatıyorsa olurr gibi görünüyorr :)
Hayırlısı canım..

tek gitmedim talım arkadaşım da vardı ya çok tatlı yaaa:1:tabiki herşeyin hayırlısı konu ile ilgilendiğin için çok teşekkür ederim canım

kızlarla fazla muhatap oluyor demişsiniz.Benden tavsiye eğer çapkınsa başlamadan bitirin yoksa sonra çok üzülürsünüz tıpkı benim gibi..Ben fikrimi söyledim yinede karar sizin

Back
X