Bak bu da doğru.HDP'Lİ VEKİL BU SÖZLERLE SAVUNDU
HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan olduğu dönemde grup toplantısında söylediği, "Osmanlı'ya gittikleri zaman Doğu,Güneydoğu'nun, Kürdistan eyaleti olduğunu görecekler. DoğuKaradeniz'in Laziztan eyaleti olduğunu görecekler" sözlerini telefonundan dinletti.
hdp yi sevmem, desteklemem ancak adam doğru söylemiş.hdp ye tepki göstermek kolay buyursunlar aynı tepkiyi cumhurbaşkanına göstersinler.onlara bu cesareti veren bizzat kendisidir çünkü.
Erdoğan'in söylediğin de bir yanlış yok ki .. Osmanlı zamanında o bölgeye kürdistan deniyormuş trabzon tarafına ise lazistan .. Sadece su konuda katılıyorum size Erdoğan haksızlığa uğrayan kürtlere hakkini vermek istedi ama bu hareketleri ile pkk cesaret bulup azıttı eskiden kimse pkk yada apoyu savunamazken simdi rahatlıkla savunuyor ..HDP'Lİ VEKİL BU SÖZLERLE SAVUNDU
HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan olduğu dönemde grup toplantısında söylediği, "Osmanlı'ya gittikleri zaman Doğu,Güneydoğu'nun, Kürdistan eyaleti olduğunu görecekler. DoğuKaradeniz'in Laziztan eyaleti olduğunu görecekler" sözlerini telefonundan dinletti.
Baluken, "Eğer 'Kürdistan" kelimesinden dolayı bölücülük yapıldığını düşünüyorsanız,Anayasa'nın çiğnendiğini düşünüyorsanız, o zaman üç grup birleşirsiniz, Cumhurbaşkanı hakkında herhalde vatana ihanetle ilgili Meclis'te birGündem işletirsiniz" diye konuştu.
hdp yi sevmem, desteklemem ancak adam doğru söylemiş.hdp ye tepki göstermek kolay buyursunlar aynı tepkiyi cumhurbaşkanına göstersinler.onlara bu cesareti veren bizzat kendisidir çünkü.
Mhp lideri ülkücü kimliği taşımıyor diye bütün Mhp lileri yaftalayamazsiniz.. Her kesimin içinde hain vardır..MHPliye de ne oluyorsa.1 kasımdan önce terör konusunda meslis araştırma komisyonunun kurulmasına AKP ile birlik olup red oyu verip şimdi de utanmadan tepki mi gösteriyorlar.
Kaba kaçacak ama ; Yemezler
Nerede geçiyor böyle bir bilgi? Hayatım boyunca böyle bir bilgiyi hiçbir kitapta okumadım.Erdoğan'in söylediğin de bir yanlış yok ki .. Osmanlı zamanında o bölgeye kürdistan deniyormuş trabzon tarafına ise lazistan .. Sadece su konuda katılıyorum size Erdoğan haksızlığa uğrayan kürtlere hakkini vermek istedi ama bu hareketleri ile pkk cesaret bulup azıttı eskiden kimse pkk yada apoyu savunamazken simdi rahatlıkla savunuyor ..
hain dediğiniz yıllardır başkanlık yapıyorsa partinin geneli böyle demektir.Mhp lideri ülkücü kimliği taşımıyor diye bütün Mhp lileri yaftalayamazsiniz.. Her kesimin içinde hain vardır..
herkes bir şekilde reklamını yapıyor işteAlla alla burası AB komitesi mi?
O zaman herkese birer kulaklık dağıtalım herkes istediği dilde konuşsun, her dilden bir mütercim tercüman çalışsın mecliste konuşmaları çevirmek için.
Sen Türkçe bilip de Kürtçe konuşmak için ısrar neden edersin ki herkesin Türkçe bildiği bir ortamda???? Hem de mecliste???
Bu reklam değil.herkes bir şekilde reklamını yapıyor işte
Demekki yeteri kadar okumuyorsunuz .. İnternetten de araştırabilirsiniz bilgiyi ..Nerede geçiyor böyle bir bilgi? Hayatım boyunca böyle bir bilgiyi hiçbir kitapta okumadım.
Bahçeli ye karşı gelip partiden çıkanları da dönek hain diyorsunuz sizin söylemleriniz çokta tin yani aslında .. Türkeş yıllardır uğraş verdi olmayınca çıktı partiden onun derdi dava idi makam değil ama sizin gibiler anlamayıp yaftaladınız adamı ..hain dediğiniz yıllardır başkanlık yapıyorsa partinin geneli böyle demektir.
sanki ben seçiyorum başkanı .
yine partililer seçiyor
laf mı bu da.
hem terör araştırma komisyonuna hayor denirken elma armut mu topluyorlardı.
ayaklansaydılar .
şehit edebiyatı yapmayı biliyorlar.
şehitlere kelle diyenlerle birlik oldular
savunmanızın geçerli bir tarafı yok
Demekki yeteri kadar okumuyorsunuz .. İnternetten de araştırabilirsiniz bilgiyi ..
döneklik sizin ruhunuzda var.Bahçeli ye karşı gelip partiden çıkanları da dönek hain diyorsunuz sizin söylemleriniz çokta tin yani aslında .. Türkeş yıllardır uğraş verdi olmayınca çıktı partiden onun derdi dava idi makam değil ama sizin gibiler anlamayıp yaftaladınız adamı ..
Terbiyenizi takının burda saygı çerçevesinde herkes tartışmasını yapıyor burası sizin mahalle toplantı yeriniz değil ..döneklik sizin ruhunuzda var.
yok birbirinizden farkınız .
çokta tın diyen terbiye dersi vermesinTerbiyenizi takının burda saygı çerçevesinde herkes tartışmasını yapıyor burası sizin mahalle toplantı yeriniz değil ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?