Bebek Beslenmesi medela sns ek beslenme sistemi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canım benim bebeğimde 3 aylıkken emmeyi bıraktı bunu alalım belki yeniden memeye döner dedik ama bizim kız kesinlikle emmedi bu şekilde sanırım ben biraz geç keşfettim bunu...ama hala emen bir bebekse çoook başarılı bir sistem bence satmayı düşünebilrim yalnız benim mesaj sayım özelden yazmaya müsade etmiyor

Canım benim bebeğimde 3 aylıkken emmeyi bıraktı bunu alalım belki yeniden memeye döner dedik ama bizim kız kesinlikle emmedi bu şekilde sanırım ben biraz geç keşfettim bunu...ama hala emen bir bebekse çoook başarılı bir sistem bence satmayı düşünebilrim yalnız benim mesaj sayım özelden yazmaya müsade etmiyor

merhaba halen satmayı düşünüyorsanız almayı düşünüyorum yanlız benimde msj sayım yetersiz.

canım allah rızası için satmadıysan bana sat.çok ihtiyacım var.delirmek üzereyim

canım ben satın almak istiyorum 0545 905 09 20 çağrı atarsan seni ararım

Arkadaşlar benimde çok ihtiyacım var satmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirmi 05388809098

Merhaba herkese benim 4 aylık bebeğim var etmeyi bıraktı süt um çok bazlı medela sns si olan varsa hemen satin almak istiyorum mesajlarınızı bekliyorum.

Merhaba herkese benim 4 aylık bebeğim var etmeyi bıraktı süt um çok bazlı medela sns si olan varsa hemen satin almak istiyorum mesajlarınızı bekliyorum.
Hala ihtiyacınız varsa bende bu ürün var..satabilirim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 259
Birde bunlaein farkli versiyonu var onlarla islev olarak farkli mi?Yedek parcalari var mi ve ne kadara satiyorsunuz?
Şekil olarak farklı olanı var ama aynı işe yarıyor, ince bir tüpün ucuna bağlı bir biberona mamayı veya sağdığınız sütü koyuyorsunuz, tüpün ucunu da göğsünüze bantlıyorsunuz...Bebeğin Ağzına Göğüs ucunuzu ve tüpü aynı anda veriyorsunuz..tüpten süt geldikçe bebek emiyor ve böylelikle sütünüz azalmıyor..biberona alışıp emmeyi bırakan bebekler için ideal..ben bu ürünü nette Günlerce aradıktan sonra buldum , resimde görülenden başka bir parçası yok , 165 tl ye aldım..şimdi ihtiyacım kalmadı 100 tl ye satıyorum

Şekil olarak farklı olanı var ama aynı işe yarıyor, ince bir tüpün ucuna bağlı bir biberona mamayı veya sağdığınız sütü koyuyorsunuz, tüpün ucunu da göğsünüze bantlıyorsunuz...Bebeğin Ağzına Göğüs ucunuzu ve tüpü aynı anda veriyorsunuz..tüpten süt geldikçe bebek emiyor ve böylelikle sütünüz azalmıyor..biberona alışıp emmeyi bırakan bebekler için ideal..ben bu ürünü nette Günlerce aradıktan sonra buldum , resimde görülenden başka bir parçası yok , 165 tl ye aldım..şimdi ihtiyacım kalmadı 100 tl ye satıyorum
Kullanilmis mi urun?İlk gebeligimde sorun yasadim kendim sns yapmaya calistim ama olmadi bebegin agzina cok fazla sut gidiyordu onu kullanamadim, bun da oyle bir sorun olmuyor sanirim bebegin cektigi kadar geliyor degil mi?ebay den almayi dusunuyordum ama sizde gorunce belki yakinsaniz daha rahat almis olurum nerde yasiyosunuz?

Kullanilmis mi urun?İlk gebeligimde sorun yasadim kendim sns yapmaya calistim ama olmadi bebegin agzina cok fazla sut gidiyordu onu kullanamadim, bun da oyle bir sorun olmuyor sanirim bebegin cektigi kadar geliyor degil mi?ebay den almayi dusunuyordum ama sizde gorunce belki yakinsaniz daha rahat almis olurum nerde yasiyosunuz?

Son düzenleme:
Benim bebeğim 4,5 aylıkken emmeyi reddetmeye başladı gündüz hiç emmedi hep uykuda emzirdim sonra Sns'i araştırdım ve dediğim gibi çok zor buldum ürünü sadece 1 hafta kullandım zaten emzirme danışmanımız 1 hafta boyunca her. Emzirmede kullanırsanız memeye döner Demişti..çok ince bir boru olduğu için süt/mama akışı da yavaş...bebek çektikçe geliyor bu arada memeyi de emdiği için süt üretimi devam ediyor.. Ürünle işim bitince paketleyip kaldırdım tertemiz içiniz rahat olsun

kastamonudayım ben..siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza Alın ve doya doya emzirin inşallah!

Son düzenleme:
Back
X