medela süt pompası

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hiliba

Ziyaretçi
arkadaşlar ben pazartesi günü internetten medela mini elektrikli ve pilli süt pompasını sipariş vericem.kullanan arkadaşlar varsa,tavsiye ediyormusunuz,işinize yarıyor mu,memnun musunuz.

ben kullandım ilk başlarda randıman alamamıştım ama sorun benden kaynaklanıyormuş ha şimdi kullanabiliyorum hayır çünkü kızım biberon almıyorrr ne yazıkki

sizler nereden aldınız medela süt pompalarını ve kaç tl ye aldınız ?veya herhangi marka

sizler nereden aldınız medela süt pompalarını ve kaç tl ye aldınız ?veya herhangi marka

cnm bende Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası kullandım çok memnun kaldım en iyi makinalardan biri diyebilirim.şuan sütüm gitti gerçi. benim eşim ist.avcılardda bi bebek mağzasından almıştı doğumumdan sonra bebek küvezde 1 hafta kaldığı için hastaneden evde sağın getirin demişlerdi bu yüzden almıştım sonrada mememi almayınca evdede kullanmak zorunda kaldım tek kötü yanı yani bende öyle oldu sütüm zaten azdı bebeğin ağzı deymeyince tamamen gitti doktorum bu kanıya vardı. neyse uzatmıyım eşim 140 - 150 tl arasına almıştı.

cnm bende Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası kullandım çok memnun kaldım en iyi makinalardan biri diyebilirim.şuan sütüm gitti gerçi. benim eşim ist.avcılardda bi bebek mağzasından almıştı doğumumdan sonra bebek küvezde 1 hafta kaldığı için hastaneden evde sağın getirin demişlerdi bu yüzden almıştım sonrada mememi almayınca evdede kullanmak zorunda kaldım tek kötü yanı yani bende öyle oldu sütüm zaten azdı bebeğin ağzı deymeyince tamamen gitti doktorum bu kanıya vardı. neyse uzatmıyım eşim 140 - 150 tl arasına almıştı.

teşekkür ederim serincim.en kısa zamanda alıcam bende.icim rahat artık.herkez memnun gözüküyorhihoyyyt

Canım biz de medelanın mini elektrikli pilli modelini aldık. Sağolsun Amazon haberdar etmişti hepsi burada'dan kampanyayla almıştık. 105 TL idi sanıyorum. Memnunum arada süt az gelince sağdıklarımı kullanıyorum. Böylece çok şükür hiç mama vermeme gerek kalmadı iyiki almışım

ben medelanın ikili pompasını kullanıyorum çok memnunum zamandan kazanmak idtersen kesinlikle tavsiye ederim 10 dk da işin biter sevgilerrr.

ben doğum yaptığım günden beri kullanıyorum ve halen devam kullanmaya.çok memnunum.hatta iyiki almışım yoksa sütlerim kesilirdi.çünkü göğsümü almıyor bebeğim.
bence hemen sipariş ver.ben 180 tl ye almıştım 3 ay önce eczaneden

ben de medela nın kullanıyorum çok memnunum..130 tl ye istnbl dan almıştım 2 ay önce..

bende kullanıyorum ve acayip memnum :lepi:
120 tl ye izmirde bi eczaneden aldımdı

teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.en sonunda sipariş verdim.pazartesi yada salı gelecek.internet üzerinden verdim siparişi 135 tl

arkadaşlar bugün süt pompam geldi.çok güzel sağıyor.yanlız ses çıkartması normal mi ?

evet canım biraz ses çıkartıyor...

Back
X