H
hiliba
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hiliba
arkadaşlar ben pazartesi günü internetten medela mini elektrikli ve pilli süt pompasını sipariş vericem.kullanan arkadaşlar varsa,tavsiye ediyormusunuz,işinize yarıyor mu,memnun musunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizler nereden aldınız medela süt pompalarını ve kaç tl ye aldınız ?veya herhangi marka
cnm bende Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası kullandım çok memnun kaldım en iyi makinalardan biri diyebilirim.şuan sütüm gitti gerçi. benim eşim ist.avcılardda bi bebek mağzasından almıştı doğumumdan sonra bebek küvezde 1 hafta kaldığı için hastaneden evde sağın getirin demişlerdi bu yüzden almıştım sonrada mememi almayınca evdede kullanmak zorunda kaldım tek kötü yanı yani bende öyle oldu sütüm zaten azdı bebeğin ağzı deymeyince tamamen gitti doktorum bu kanıya vardı. neyse uzatmıyım eşim 140 - 150 tl arasına almıştı.
sizler nereden aldınız medela süt pompalarını ve kaç tl ye aldınız ?veya herhangi marka
teşekkür ederim serincim.en kısa zamanda alıcam bende.icim rahat artık.herkez memnun gözüküyorhihoyyyt