Medeni Olamıyorum

cokrenklikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
356
3
118
İstanbul
Kızlar şimdi benim 2 senelik bi ilşkim var. İstanbulda oturuyorduk ikimizde bu yıl ben marmarayı kazandm yine aynı şehirdeyim o şehir dışına gitti okumaya. İşte o zaman herşey değişti geç cevap atmalar filan sürekli dikkat edicem diyo sonra yine aynı. Bide medeni olamıyorm bi yere gitmesini istemiyorum hiç öğrenci kulüplerine filan üye oluyo yok tiyatro yok dağcılık yok yüzme filan çıldırıyorummm!! Yanında dişi sinek olsun istemiyorum. Bana bi yere gideceğini söylesin var ya deliriyorum kendime engel olamıyorum çok çok çok aşırı üzülüyorum ağlıyorumm.. bide gittiği yerde cevap atmıyosa mesajlarıma.. Paylaşamıyorm onu çok seviyorum.. ama bu böyle olmaz ben üzülmekten bıktm çok sevmeme ve iyi anlaşmamıza rağmen ayrılmayı düşünüyorum ama kıyamıyorumda onu bir daha göremeyeceğimi düşündükçe yine ağlıyorum. Ben ne yapmalıyım yaa:/ Böyle bi hayat ilişki istemiyorm ama onsuz olmakta korkutuyo..

Aslında gerçekten güveniyorum ama öyle sosyal olsun istemiyorum ne bilim bilmiyorum yaa neden böyleyim zarar veriyorum ilişkimize ama öteki türlü susarsamda ben zarar görüyorum

bence çok yanlış düşünüyosn. seni aldatıyosa yada aldatıcaksa sen istediğin kadar sık her türlü fırsat bulur ve yapar yapabilecek karakterde ise.ama 2 yıldır berabersiniz ve bu zamana kadar sana güven veremediyse (ki görünen o) o zmn zaten bu ilişkiyi sürdürmenin bi mantığı yok sadece aşk bir ilişkiyi sürdürüp evliliğe taşımaya yetmez saygı ve güvende şart.güven olmadığı zaman saygıda kalmaz. bana kalırsa sen hiç kasma herşeyi oluruna bırakmayı dene! emin ol herşeyin daha güzel olduğunu göreceksin ;)

bence bu kadar sıkboğaz etme
yapmak isteyen yine yapar
ki böyle düşünceleri at kafandan
hem kimse böyle üstüne gelmeyi, sürekli takip edilmeye dayanamaz
sevgiline biraz rahat nefes aldır
birazda o arasın merak etsin.

Bence kendine olan güveninde bir sıkıntı söz konusu, bu yüzden karşındaki kişiyi sürekli bir kontrol altına almaya çalışarak güya kötü bir şeylerden koruyorsun ilişkini. Ama emin ol bu tutumun ilişkinizi korumaktan daha çok kötü şeylere yol açar, erkek arkadaşın bir gün bu baskıdan sıkılırsa ve hiç olmayacak bir şey yaparsa bundan onu değil kendini sorumlu tut. :20::20:

Sen de onun gibi sosyalleşmeyi dene, boş kalma, kafan doldukça erkek arkadaşınla ilgili gereksiz şeyler düşünmeye vaktin kalmaz. :10:

vallahi çok denedim takmicam dedm giderse gitsin bişey demicem dedim ama olmuyo başaramıyorum böyle yaptıkça kötü oluğunuda biliyorum üstelik kendiside söylüyo. Oooff çok fenayımm neden böyleyiim yaaaa :(( Bizim önceden birbirimizden başka kimsemiz yoktu şimdi onun bir sürü arkadaşı var üstelik değiştiğinide hissediyorum orayı sevmesinden korkuyorum en çok. Hani olurya eve gelmek istemezler öğrenci hayatı güzel gelir filan böyle böyle benden soğucak gibi geliyo.

Ama buna kim dayanabilir!??
Hergün yok o cafedeym yok bu cafedeyim yok şu kulüpteym yok arkadaş çağrdı yok o yok bu.. Soruyorm kızlar var mı diyorum var cevabı alınca o ortamı hayal edip çıldırıyorum samimi samimi gülmeler şakalar bilmem ne. Oooffffff.. Ama bana ayırcak hiç vakti yok bide. Böyle olcaksa bitsin diyorum benide bırakamıyo o hayattanda vazgeçemiyo. Orda öyle olmak zorundaymış neden öyle olmak zorunda olsunki !! anlayamıyormm!!

Neden ; çünkü siz kendiniz için seviyorsunuz onu. Eğer onu sevseydiniz ona ve yaptıklarına saygı duyardınız.

Sırf kıskandığınız için gırtlağına yapışmazdınız.

Bunu yaşamayan bilemez, anlayamaz. Aynı şey sizin başınıza gelse, boğazınızda iki parmak görseniz

bir saniye kalmazdınız onunla..

Ben sevdiğinizin yerinde olsam bu ilişki için son bir konuşma yapardım ve eğer hala hayatıma neşe değilde kambur olmaya devam ederse ayrılırdım.

Güven kendine ve karşındakine, hayatına saygı , sadakat, ve ilerlemesini istemek istediği yolda ; bunlar bir ilişkinin yapı taşıdır.

Eğer onu gerçekten istiyorsanız , kendinizi elden geçirmelisiniz.

Neden ; çünkü siz kendiniz için seviyorsunuz onu. Eğer onu sevseydiniz ona ve yaptıklarına saygı duyardınız.

Sırf kıskandığınız için gırtlağına yapışmazdınız.

Bunu yaşamayan bilemez, anlayamaz. Aynı şey sizin başınıza gelse, boğazınızda iki parmak görseniz

bir saniye kalmazdınız onunla..

Ben sevdiğinizin yerinde olsam bu ilişki için son bir konuşma yapardım ve eğer hala hayatıma neşe değilde kambur olmaya devam ederse ayrılırdım.

Güven kendine ve karşındakine, hayatına saygı , sadakat, ve ilerlemesini istemek istediği yolda ; bunlar bir ilişkinin yapı taşıdır.

Eğer onu gerçekten istiyorsanız , kendinizi elden geçirmelisiniz.

Ama ben üzülüyorum işte ben böyleym elimde değil ne yapabilirim benim için biraz fedakarlık yapamaz mı neden gezmesi tozması gerekiyo. Aşk emek fedakarlık ister bence.. Oda dikkat edicem seni üzmek istemiyrm diyo ama yine oluyo aynı şeyler üzülmek istemiyrum bende ..

Seni anlıyorum canım bende senin kadar kıskancım ama..

Sevgilin hergün bişeyler yapmıyorsa yani birgün arkadaşımdayım birgün arkadaşlarla dışardayım birgün klubun aktivitesi gibi var diyip hergün gezip tozmuyorsa bukadar sıkma geri teper oda insan sonuçta senden başka insanlarada ihtiyacı var tabi ama kız olması gerekmiyor..

Benim sevgilimin kız arkadaşı yoktur ben buna fırsat vermedim izinde vermedim sadece okulda yada başka bir yerde denk gelirse selamlaşır 2 muhabbet okadardır dışarda felan gezemez, kızlı erkekli bir cafeye gidemez..

Bunun kendine güvensizlikle felanda alakası yok bu konuda rahat ol. erkektir karşındaki kızdır hertürlü şeytanlık olabilir baştan önlemi alınmalı.

Fakat dediğim gibi erkek arkadaşlarıylada zaman geçirmeli oyüzden bunun sınırını belirt ona deki ben bunları bunları istiyorum senide anlıyorum ama benim iiçimin rahat etmesini istiyorsan kızların bulunmadığı ortamlarda bulun gelirsede uzaklaş unutma benimde erkek arkadaşlarım var bende aynı şeyleri yapabilirim ozaman ne hissedirsin onu düşün felan de. Seni seviyorsa bu sınırları kabul edip uygulayacaktır..

Son düzenleme:
Ama ben üzülüyorum işte ben böyleym elimde değil ne yapabilirim benim için biraz fedakarlık yapamaz mı neden gezmesi tozması gerekiyo. Aşk emek fedakarlık ister bence.. Oda dikkat edicem seni üzmek istemiyrm diyo ama yine oluyo aynı şeyler üzülmek istemiyrum bende ..

Elbette ki hayatını düzenli yaşamak zorunda biri varsa hayatında. İlla nikah olması gerekmiyor bir insan arasında evli diyebilmek için.. Bekar gibi davranamaz. Davranmamalı.

Ama siz böyle yaparsanız sizden daha çok uzaklaşır.. Ve birgun bakarsınız kontrolu elinizden kaçırmışsınız onun ilgisinide. Yavaş yavaş olur bu , siz farkına bile varmazsınız.

Sonra yalanlar başlar. Aramalar azalır. Konuşmalar sıkıcı olmaya başlar..
Ya kavga olur, ya da sohbet edecek birşey bulamazsınız.. Sevinçlerini paylaşmaz. Sıkıntısını anlatmaz.. Sonra bir bakmışsınız ikinizde bitmişsiniz.

Aslında gerçekten güveniyorum ama öyle sosyal olsun istemiyorum ne bilim bilmiyorum yaa neden böyleyim zarar veriyorum ilişkimize ama öteki türlü susarsamda ben zarar görüyorum

bence bu yorumunla ben, ona olan sevgini biraz sorgula derim. çünkü ben de çok sosyal bir insanım üniversite öğrencisiyim 12 tane klübe üyeyim.sevgilim varken o da kıskanıyordu ama birlikteliğimize olan inancımız gözünün arkada kalmasına engeldi... böyle devam edersen ilişkiniz uzaklığa yenilir ve bir süre sonra biter...kendim yaşamadım ama tecrübeyle sabittir...:34:

Seni anlıyorum canım bende senin kadar kıskancım ama..

Sevgilin hergün bişeyler yapmıyorsa yani birgün arkadaşımdayım birgün arkadaşlarla dışardayım birgün klubun aktivitesi gibi var diyip hergün gezip tozmuyorsa bukadar sıkma geri teper oda insan sonuçta senden başka insanlarada ihtiyacı var tabi ama kız olması gerekmiyor..

Benim sevgilimin kız arkadaşı yoktur ben buna fırsat vermedim izinde vermedim sadece okulda yada başka bir yerde denk gelirse selamlaşır 2 muhabbet okadardır dışarda felan gezemez, kızlı erkekli bir cafeye gidemez..

Bunun kendine güvensizlikle felanda alakası yok bu konuda rahat ol. erkektir karşındaki kızdır hertürlü şeytanlık olabilir baştan önlemi alınmalı.

Fakat dediğim gibi erkek arkadaşlarıylada zaman geçirmeli oyüzden bunun sınırını belirt ona deki ben bunları bunları istiyorum senide anlıyorum ama benim iiçimin rahat etmesini istiyorsan kızların bulunmadığı ortamlarda bulun gelirsede uzaklaş unutma benimde erkek arkadaşlarım var bende aynı şeyleri yapabilirim ozaman ne hissedirsin onu düşün felan de. Seni seviyorsa bu sınırları kabul edip uygulayacaktır..

Bizimde öyleydi önceden merhaba merhaba kendisi hiç istemiyodu erkek arkadaşım olsun nedense şimdi olabilir diyo yalnış düşünüyomuşum insanlık dışıymış diyo bunu ona anlatamıyorum ben tiyatro kulübüne gidecekken orda kızlı erkekli ortam var diyip izin vermemişti(ben ondan 1 sene önce kazandm üniyi) sonra o kazanınca işler değişti gitmiş kendisi üye olmuş banada sende gidebilirsin aşkım istiyosan git neden sana engel oliyim diyo. Çıldaracağımmm yaaahuuuu !! :((

Elbette ki hayatını düzenli yaşamak zorunda biri varsa hayatında. İlla nikah olması gerekmiyor bir insan arasında evli diyebilmek için.. Bekar gibi davranamaz. Davranmamalı.

Ama siz böyle yaparsanız sizden daha çok uzaklaşır.. Ve birgun bakarsınız kontrolu elinizden kaçırmışsınız onun ilgisinide. Yavaş yavaş olur bu , siz farkına bile varmazsınız.

Sonra yalanlar başlar. Aramalar azalır. Konuşmalar sıkıcı olmaya başlar..
Ya kavga olur, ya da sohbet edecek birşey bulamazsınız.. Sevinçlerini paylaşmaz. Sıkıntısını anlatmaz.. Sonra bir bakmışsınız ikinizde bitmişsiniz.

Çok doğru söylüyorsunuz. Bunların farkındayım ama engel olamıyorum kendime 2 g,ndür nasıl ağlıyorum dün o tiyarro kulübündeyken bende toparnanym ağlamiym artk diye sinemaya gttim tek başıma gülerm diye de eyvah eyvaha girdim ama mileet gülerken ben ağladım. Bu derece üzülüyorum yani kendime acıyorum ama elimden gelmiyo susamıyorum ne yapiyim. Ayrılmakta istemiyorum böyle olsunda istemiyorum. Üzülmek istemiyorum..

Yaa resmen kendide tiyatroya gidebilmek için beni sattı.. Daha önce izin vermeyen çocuk şimdi git aşkım git diyo.. Kıskanmıyomu artıkkkk..

Kıskanmamak değil bu, yaptığının yanlış olduğunu gördü onada yapılınca ve hatasından döndü..Hem siz başka birşeyle uğraşırsanız onuda daha az sıkacagınızı düşünüyor.

Kıskançlık hiç kaldıramadığım bir durum..Bir insan neden kıskanılmak, engellenmek, ister.Bir yere gitme derse bundan mutlu mu olacaksınız.. Sakın bana sevginin gösergesidir kıskançlık demesin kimse; değil asla değil.

Kıskanmamak değil bu, yaptığının yanlış olduğunu gördü onada yapılınca ve hatasından döndü..Hem siz başka birşeyle uğraşırsanız onuda daha az sıkacagınızı düşünüyor.

Kıskançlık hiç kaldıramadığım bir durum..Bir insan neden kıskanılmak, engellenmek, ister.Bir yere gitme derse bundan mutlu mu olacaksınız.. Sakın bana sevginin gösergesidir kıskançlık demesin kimse; değil asla değil.
O benim umrumda olmasydı sürekli gezmeside umrumda olmazdı kızlarla arkadaşlık etmeside.. böyle bakıyorum. Paylaşamıyorum onu.. Ama o beni paylaşabiliyor artık.. Bende aslında vaktim yok gitmek istemiyorm kulüplere filan ama sırf ona inat olsun anlasın diye katılmak istiyorum buda kötü bişey hem istemediğim şeyleri yapmış olucam ama bilmiyorum ooffff

belki de gerçekten daha önce yaptıklarının (kıskançlık) saçma ve gereksiz olduğunu anladı.

bazen insanların bazı şeyleri anlaması için yaşaması gerekir. bu şekilde davranmak kendinize zarar vermekten başka işe yaramaz. aslında öfkenizin nedeni zamanında yapmak istediğiniz şeyleri sırf o istedi diye yapmamanız. şimdi neden o yapıyor ben yapamadım.

ve çok geç değil şimdi keyfini çıkarıp ne yapmak istiyorsanız yapın bence. aşk ve sahiplenmek böyle birşey değildir. şimdi yapmanız gereken şey istediğiniz şekilde sosyalleşmek. birbirinizi değiştirmeye çalışırsanız ilişkinizi de birbirinizi de öldürürsünüz.

en büyük hatayı başta yanlış olmayan birşeyi sevgiliniz istedi diye yapmamak olmuş ve bu hırsınızı daha da arttırır. ayrılmadan önce siz de kendinise uğraşlar bulup yeni arkadaşlar edinmeyi deneyin.

Son düzenleme:
Back
X