Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmış olsun , bende hala arayış içindeyim , cok fazla bir yorum bulamadım nette doktorlarla ilgili , sagolunBen dış gebelik yaşıyorum. Neslihan hanıma gidiyorum sagolsun cok ilgilendi.
Hayır mallesef bakıyorum , fakat anlayışlı her zaman iletişime girebilceğim bir doktor arıyorum , ama henüz göremedim bir yorumMerhaba bulabildin mi? Ben de 5 haftalık hamşleyim araştırıyorum kafam karıştı
Sagolun rica ederim. Neslihan hoca her mesajima cevap verdi cok ilgili güleryüzlü bir doktor.Gecmış olsun , bende hala arayış içindeyim , cok fazla bir yorum bulamadım nette doktorlarla ilgili , sagolun
Ben o gruplara baktım , daha yakın tarihli yorumları merak ettim , riskli bi gebelik yaşıyorum ondan daha hassasım , olmadı bi baska hastaneye gidicem .Sagolun rica ederim. Neslihan hoca her mesajima cevap verdi cok ilgili güleryüzlü bir doktor.
Kadınlar kulübü forumda ankara medical park icin ayri bi baslik var orada cok sayida yorum vardi bu arada.
Muayene ücreti ne kadar acaba?Liv Hospital Buğra ve Bora Beyler... İkiz doktorlarımız.... Ben Buğra Beye gidiyorum mükemmel, iletişim ve güven verişi... Bir araştırın derim...
Hastanenin tam adı nedir acababir arkadaşımda 100. yıl da elif hnı tavsiye etti.muayenesi 100 tl doğumu bilmiyorum