Medical Park Ankara kadın doğum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mgt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mgt

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
127
43
18
38
Arkadaşlar merhaba ,Medical Park Ankara da , ilgili olan bir doktor arıyorum ? Zaten stresli bir gebelik yaşıyorum cok yeni hamileyim fakat ben sormadan anlatıcak ,anlayışlı bir doktor önerisi olan varmı ?

Merhaba bulabildin mi? Ben de 5 haftalık hamşleyim araştırıyorum kafam karıştı

Ben dış gebelik yaşıyorum. Neslihan hanıma gidiyorum sagolsun cok ilgilendi.

Merhaba bulabildin mi? Ben de 5 haftalık hamşleyim araştırıyorum kafam karıştı
Hayır mallesef bakıyorum , fakat anlayışlı her zaman iletişime girebilceğim bir doktor arıyorum , ama henüz göremedim bir yorum

Gecmış olsun , bende hala arayış içindeyim , cok fazla bir yorum bulamadım nette doktorlarla ilgili , sagolun
Sagolun rica ederim. Neslihan hoca her mesajima cevap verdi cok ilgili güleryüzlü bir doktor.

Kadınlar kulübü forumda ankara medical park icin ayri bi baslik var orada cok sayida yorum vardi bu arada.

Sagolun rica ederim. Neslihan hoca her mesajima cevap verdi cok ilgili güleryüzlü bir doktor.

Kadınlar kulübü forumda ankara medical park icin ayri bi baslik var orada cok sayida yorum vardi bu arada.
Ben o gruplara baktım , daha yakın tarihli yorumları merak ettim , riskli bi gebelik yaşıyorum ondan daha hassasım , olmadı bi baska hastaneye gidicem .

Liv Hospital Buğra ve Bora Beyler... İkiz doktorlarımız.... Ben Buğra Beye gidiyorum mükemmel, iletişim ve güven verişi... Bir araştırın derim...

zahide küçük koru hastanesi bir arkadaşım gidiyor. 8 haftalık hamile gayet memnun instagramdan hocayı takip ederseniz belki yardımcı olur sevecen biri bende düşünüyorum oyuzden takipteyim

bir arkadaşımda 100. yıl da elif hnı tavsiye etti.muayenesi 100 tl doğumu bilmiyorum

Back
X