• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Medical park Bahçelievler de tüp bebek deneyimi olan var mı?

gulumsemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
43
5
86
Merhaba medical park bahçelievlerde tüp bebek denemesi olan arkadaşlar deneyimlerinizi ve sonuçlarınızı paylaşır mısınız? Hangi doktoru tercih ettiniz ve memnun kaldınız mı?
Ben , başarısız 2 aşılama ve 1 tüp bebek deneyimi yaşadım o yüzden tüp bebek merkezlerini araştırıyorum yardım edin kızlar bana...

valla ben yeni başlamıştım yeni başlamıştım diyorum doktorum başka hastenede idi sonra oraya geçti bizde dondurulmuşları aldık bahçelievlere gittik ama nasip işte tedaviye başladık transfer günü dondurulmuşlarımız çözülürken kaliteisini kaybetti hastane ilgi bakımından güzel ve hijyenik ama dediğim gibi ancak bu kadar biliyorum

valla ben yeni başlamıştım yeni başlamıştım diyorum doktorum başka hastenede idi sonra oraya geçti bizde dondurulmuşları aldık bahçelievlere gittik ama nasip işte tedaviye başladık transfer günü dondurulmuşlarımız çözülürken kaliteisini kaybetti hastane ilgi bakımından güzel ve hijyenik ama dediğim gibi ancak bu kadar biliyorum[/QUOTE]

canım orda devam edeceksen bana doktorunun adını yazar mısın? üzüldüm embriyoların kalitesinin bozulmasına.
ama dediğin gibi nasip... cevabın için teşekkürler...

valla ben yeni başlamıştım yeni başlamıştım diyorum doktorum başka hastenede idi sonra oraya geçti bizde dondurulmuşları aldık bahçelievlere gittik ama nasip işte tedaviye başladık transfer günü dondurulmuşlarımız çözülürken kaliteisini kaybetti hastane ilgi bakımından güzel ve hijyenik ama dediğim gibi ancak bu kadar biliyorum

canım orda devam edeceksen bana doktorunun adını yazar mısın? üzüldüm embriyoların kalitesinin bozulmasına.
ama dediğin gibi nasip... cevabın için teşekkürler...[/QUOTE]
serdar koc doktorun adı bana sorarsak nasıl diye gerçekten alakalı bir doktor tüm kontrollere kendisi giriyor her sorduğun soruyu açıklıyor güler yüzlü sana zaman ayırıyor en önemlsi telefonaçtığın zaman gece gündüz sana geri dönüyor

Ben gecen yıl dış gebelik gecirdigimde gitmiştim daha sonra dış gebelik tedavisi rahim filmi falan hep orda çekildi hepsinide ali ihsan bey yaptı daha sonra hamileligimde de kendisiyle devam ettim çok çok memnunum yine olsa yine ona giderim benimki tup bebek değil ama sorunlu bi donemdi kendisini tercih ettim cok ilgili bi doktordur 7 24 ulaşabilirsiniz

Ben gecen yıl dış gebelik gecirdigimde gitmiştim daha sonra dış gebelik tedavisi rahim filmi falan hep orda çekildi hepsinide ali ihsan bey yaptı daha sonra hamileligimde de kendisiyle devam ettim çok çok memnunum yine olsa yine ona giderim benimki tup bebek değil ama sorunlu bi donemdi kendisini tercih ettim cok ilgili bi doktordur 7 24 ulaşabilirsiniz
anladım ya bizim için doktorda önemli labaratuvarda o yüzden sürekli arayış içindeyiz

doktorum medıcalpark ta büyük ihtimal yine oraya giderim diye düşünüyorum hemen ilk olumsuzlıkta doktor değiştirmek te pek mantıklı gelmiyor yeni bir doktor herşey sil baştan olacak bir kere daha aynı doktorla denemeyi düşünüyorum

anladığım kadarıyla gidenler memnun . Olumsuz sonuçlar her yerde olabiliyor ama araştırmadan gidince pişman oluyoruz. En azından gidenlerden fikir alıp kendi değerlendirmemizi yapıp başlarsak içimiz rahat olur. Hepimiz için hayırlısı neresi ise Allah onu nasip etsin yüzümü güldürsün pişman etmesin :)))

ama dediğin gibi nasip... cevabın için teşekkürler...
serdar koc doktorun adı bana sorarsak nasıl diye gerçekten alakalı bir doktor tüm kontrollere kendisi giriyor her sorduğun soruyu açıklıyor güler yüzlü sana zaman ayırıyor en önemlsi telefonaçtığın zaman gece gündüz sana geri dönüyor[/QUOTE]
Merhaba ben de İstanbul cerrahiden Serdar beyin hastasıyım sayesinde oğluma kavuştum şimdi Bahçelievler Medikal parka geçti ve ben oğluma kardeş için bu ay yine onunla tedaviye başladım başka dr gitmeyi hiç düşünmedim insanı motive eden muhteşem bir insan tavsiye ederim

serdar koc doktorun adı bana sorarsak nasıl diye gerçekten alakalı bir doktor tüm kontrollere kendisi giriyor her sorduğun soruyu açıklıyor güler yüzlü sana zaman ayırıyor en önemlsi telefonaçtığın zaman gece gündüz sana geri dönüyor
Merhaba ben de İstanbul cerrahiden Serdar beyin hastasıyım sayesinde oğluma kavuştum şimdi Bahçelievler Medikal parka geçti ve ben oğluma kardeş için bu ay yine onunla tedaviye başladım başka dr gitmeyi hiç düşünmedim insanı motive eden muhteşem bir insan tavsiye ederim[/QUOTE]
bende cerrahiden hastasıyım sende sorun ne kaçıncı denemede bebebğin oldu şimdiki tüp bebek fiyatını ne kadar cevaplarsan sevinirim

Merhaba ben de İstanbul cerrahiden Serdar beyin hastasıyım sayesinde oğluma kavuştum şimdi Bahçelievler Medikal parka geçti ve ben oğluma kardeş için bu ay yine onunla tedaviye başladım başka dr gitmeyi hiç düşünmedim insanı motive eden muhteşem bir insan tavsiye ederim
bende cerrahiden hastasıyım sende sorun ne kaçıncı denemede bebebğin oldu şimdiki tüp bebek fiyatını ne kadar cevaplarsan sevinirim[/QUOTE]

Benim yaşa bağlı yumurta rezervim az Serdar beyden önce 1 denemem olmuştu negatifle sonuçlandı sonra tanıdık vasıtasıyla Serdar beye gittim ilk tedavide hamile kaldım şimdi ikinci çocuk için yine tedaviye başladım Hastane ilaçlar dahil 6,000 tl istiyor

bende cerrahiden hastasıyım sende sorun ne kaçıncı denemede bebebğin oldu şimdiki tüp bebek fiyatını ne kadar cevaplarsan sevinirim

Benim yaşa bağlı yumurta rezervim az Serdar beyden önce 1 denemem olmuştu negatifle sonuçlandı sonra tanıdık vasıtasıyla Serdar beye gittim ilk tedavide hamile kaldım şimdi ikinci çocuk için yine tedaviye başladım Hastane ilaçlar dahil 6,000 tl istiyor[/QUOTE]
anladım sağolsaın pek fiyatı değişmememiş o zaman bend e ilk denememi onda yapmıştım pco luyum zor bir hasta değilsin dedi 20 tane yumurtam oldu herşey iyi gitti ama negatif nasip artık bende halamın gelininin sayesinde tanıdım harika bir doktor yenimi başladın tedaviye yoksa transferin oldumu

Benim yaşa bağlı yumurta rezervim az Serdar beyden önce 1 denemem olmuştu negatifle sonuçlandı sonra tanıdık vasıtasıyla Serdar beye gittim ilk tedavide hamile kaldım şimdi ikinci çocuk için yine tedaviye başladım Hastane ilaçlar dahil 6,000 tl istiyor
anladım sağolsaın pek fiyatı değişmememiş o zaman bend e ilk denememi onda yapmıştım pco luyum zor bir hasta değilsin dedi 20 tane yumurtam oldu herşey iyi gitti ama negatif nasip artık bende halamın gelininin sayesinde tanıdım harika bir doktor yenimi başladın tedaviye yoksa transferin oldumu[/QUOTE]
birde 6000 tl sana özel fiyatmı yoksa herkese aynımı biliyormusun

anladım sağolsaın pek fiyatı değişmememiş o zaman bend e ilk denememi onda yapmıştım pco luyum zor bir hasta değilsin dedi 20 tane yumurtam oldu herşey iyi gitti ama negatif nasip artık bende halamın gelininin sayesinde tanıdım harika bir doktor yenimi başladın tedaviye yoksa transferin oldumu
birde 6000 tl sana özel fiyatmı yoksa herkese aynımı biliyormusun[/QUOTE]
ayın 3.de başladı tedavi iğneler devam ediyor bugün 5. iğneyi yaptırdım yarın kontrol var transfere daha var inşallah pozitifleri görürüz ay sonu

birde 6000 tl sana özel fiyatmı yoksa herkese aynımı biliyormusun
ayın 3.de başladı tedavi iğneler devam ediyor bugün 5. iğneyi yaptırdım yarın kontrol var transfere daha var inşallah pozitifleri görürüz ay sonu[/QUOTE]
Ücretin bana özel olduğunu sanmıyorum özellikle sormadım.

ayın 3.de başladı tedavi iğneler devam ediyor bugün 5. iğneyi yaptırdım yarın kontrol var transfere daha var inşallah pozitifleri görürüz ay sonu
Ücretin bana özel olduğunu sanmıyorum özellikle sormadım.[/QUOTE]
anladım tşk ler inş tekrar pozitifi görürsün ya bana o kadar imkansı z geliyor bebek sahibi olmak çok zor hastaların hiç tutmaz denilinenlerinki tuttu çevremde ama bende olmadı tabi herşey nasip allahım güldürür inş yüzümüzü . fiyatı ben sormadım doktora merak ettim başka bir arkadaş forumda 5750+ilaçlar demişti o yüzden sordum sana mı özel diye kusura bakma

Back
X