İnşallahİnşallah bu dondurulmuş olanlar tutmuştur çok amin çok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahİnşallah bu dondurulmuş olanlar tutmuştur çok amin çok![]()
Ayy yaklaştıkça geriliyoruz duygularımız aynı poztifi düşünelim pozitif olsun inşallahhİnşallahO kadar heyecanlıyım ki 2-3 gün öncesine kadar hiç aklımda yoktu ama şimdi yarın ne olacak tuttu mu ,yine mi olmadı acaba soruları kafamda
Sizin saat kaçta olmuştu transfer ?
Aynı saatlerde olmuşuz,Ben ilk transferdim hocanın sonra sizi aldı sanırımAyy yaklaştıkça geriliyoruz duygularımız aynı poztifi düşünelim pozitif olsun inşallahhbenim transfer 16:00 gibi oldu
Ayy belki birbirimizi de görmüşürüzdür bekleme alanında benim yaşım 21 böyle en küçükleri ben duruyordum belki gözünüze çarpmıştırAynı saatlerde olmuşuz,Ben ilk transferdim hocanın sonra sizi aldı sanırım![]()
Kendşmi heveslendirmeden güzel düşünmeye gayret ediyorum
Mavi kalbi alalım inşallah
![]()
Kesinlikle öyleAyy belki birbirimizi de görmüşürüzdür bekleme alanında benim yaşım 21 böyle en küçükleri ben duruyordum belki gözünüze çarpmıştırrabbim neylerse güzel eyler olanda da hâyır vardır herzaman olmayanda da tevekkül edip zamanımızı beklicez mavi kalpleri alıcaz inşallah
![]()
Ben sakarya da oturduğum için eşim izin alamadı gidemicez malesef bu gece veya yarın sabah burda acilde vermeyi planlıyoruzKesinlikle öyleYarın gidicekmisiniz merkeze test vermeye ?
Ayy hadi güzel sonuçlarını buraya da yaz inşallah güzel haberler alırız yaaBen gidicem sabah erkenden…Eskiden olsa şimdiye test yapmıştım ama bu sefer son ana kadar bekledim…
Naptın test verdin miBen gidicem sabah erkenden…Eskiden olsa şimdiye test yapmıştım ama bu sefer son ana kadar bekledim…
9 da verdim sonuç bekliyorumNaptın test verdin mi
Bende verdim canım sonuç 283 çıktı canım poztifi çok şükürrrr mavi kalbi aldım9 da verdim sonuç bekliyorumSen naptın?
Çok sevindimmmmmBende verdim canım sonuç 283 çıktı canım poztifi çok şükürrrr mavi kalbi aldıminşallaaahhh sende poztifi haberni alırsınnnn
![]()
İnşallahh bol bol dua ediyorum sana inşallah hayırlısı olsunnÇok sevindimmmmmDarısı bana inşallah
Hayırlısı neyse o olsun hakkımda
![]()
İnşallahh bol bol dua ediyorum sana inşallah hayırlısı olsunn
Olumsuz geldi sonucum…İnşallahh bol bol dua ediyorum sana inşallah hayırlısı olsunn![]()
Yaa çok üzüldümOlumsuz geldi sonucum…Tekrardan toplama yapıp genetiğe yollanacak…Uzun bir süreç tekrardan beni bekliyor
![]()
Amin inşallah canımYaa çok üzüldümtekrardan sürece girmeden önce biraz dinlenin gönlünüzü ferah tutun bu emeklerin karşılığı elbet olucak rabbim bu yolda yar ve yardımcınız olsun
![]()
Çok teşekkür ederim çok sağol rabbim en kısa sürede sana da nasip etsinAmin inşallah canımSeni şimdiden tebrik ediyorum sağlıkla yürüsün inşallah gebeliğin
![]()
Sonuç ne çıktıMerhaba , bende 13 Mayıs transfer oldum….Sizin gibi ilk 2-3 gün adet olacakmışım gibi ağrı vardı şimdi hiç bir belirtş yok….5. Transferim bu bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız 24 Mayıs’da![]()